Přejít na obsah

NIGHTSHOTS

Návštěvník Kamil

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 4 týdnech...
I když už sedím, musím napsat: SEDÁM NA ZADEK. Nádhera!!! Kdyby se tato fotka dostala do kalendáře, měl bych konečně důvod koupit si ho.

Zkusím ji poslat, ale konkurence bude určitě velká a bude tam určitě velký výběr dobrých fotek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkusím ji poslat, ale konkurence bude určitě velká a bude tam určitě velký výběr dobrých fotek.

Tomuto nemůže nic konkurovat. Za mě numero uno. Fotka na mě působí jako celek, což se o většině říct nedá. Líbí se mi typ zvoleného akvárka, ulita, zářící bublinky a samozřejmě perfektní lumi hodinek. Neuměl by jsi tam těch bublinek vyrobit víc? Ale to není výtka vůči stávajícímu.

Upraveno uživatelem PhoeniX
Odkaz ke komentáři

Tomuto nemůže nic konkurovat. Za mě numero uno. Fotka na mě působí jako celek, což se o většině říct nedá. Líbí se mi typ zvoleného akvárka, ulita, zářící bublinky a samozřejmě perfektní lumi hodinek. Neuměl by jsi tam těch bublinek vyrobit víc? Ale to není výtka vůči stávajícímu.

Víc bublinek? Jedině, že bych příště místo vody použil šampus...,ale toho je asi škoda :rolleyes: Ale i tak mě překvapilo, kolik tam je bublinek...zřejmě dobře okysličená voda :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník SukHoi
Víc bublinek? Jedině, že bych příště místo vody použil šampus...,ale toho je asi škoda :rolleyes: Ale i tak mě překvapilo, kolik tam je bublinek...zřejmě dobře okysličená voda :thumbsup_anim:

mně se ty bublinky vůbec nelíbí - to asi pro to, že jsem vášnivý akvarista a tydle "bobule" se vytvoří vždycky po výmněně vody a je to dost hnusný - hoď tam na hodinku rybu a bubliny zmizí :) - jinak fotky jsou gůt, ale to už jsem psal - on si totiž málokdo dokáže představit co obnáší ty píčovinky okolo než vlastně zmáčkneš poprvé spoušť a jsi jakžtakž spokojený

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...