Juraj11 Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2010 jedny z ruska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 28. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2010 Poslední přírustek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 28. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2010 Poslední přírustek No ještě se maj soudruzi co učit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 28. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2010 No ještě se maj soudruzi co učit. No to každopádně, ale kdybych chtěl dokonalost, musim zaplatit 114x víc.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pixelator Odesláno 3. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2010 Pripajam nieco co tu este nebolo ... Tissot T-Trend Quadrato lumi je krasne spravena ale bohuzial vydrzi len dost kratko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 3. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2010 No to každopádně, ale kdybych chtěl dokonalost, musim zaplatit 114x víc.. Co to je, ze to stalo okolo 6 stovek? Kazdopadne prekvapenim pro me je, ze rucky sviti min nez cifernik, vetsinou to byva naopak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 4. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2010 Co to je, ze to stalo okolo 6 stovek? Kazdopadne prekvapenim pro me je, ze rucky sviti min nez cifernik, vetsinou to byva naopak.. Tohle to neni. Ale už vim, že mi na ruce budou sedět dobře (možná někdy) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník krystekomega Odesláno 1. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2010 Uploaded with ImageShack.us Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 1. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2010 Steinhart Nav.B-Uhr LSE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2010 HAMILTON NAVY GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niko Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2010 trocha lumi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2010 trocha lumi... Wow, jestli je to tvoje foto, tak ROZHODNE DO KALENDARE!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2010 dvakrát Monstra moc pekne fotky niko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niko Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2010 Wow, jestli je to tvoje foto, tak ROZHODNE DO KALENDARE!!! Díky JJ, je to moje foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niko Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2010 . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2010 I když už sedím, musím napsat: SEDÁM NA ZADEK. Nádhera!!! Kdyby se tato fotka dostala do kalendáře, měl bych konečně důvod koupit si ho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niko Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2010 I když už sedím, musím napsat: SEDÁM NA ZADEK. Nádhera!!! Kdyby se tato fotka dostala do kalendáře, měl bych konečně důvod koupit si ho. Zkusím ji poslat, ale konkurence bude určitě velká a bude tam určitě velký výběr dobrých fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2010 (upraveno) Zkusím ji poslat, ale konkurence bude určitě velká a bude tam určitě velký výběr dobrých fotek. Tomuto nemůže nic konkurovat. Za mě numero uno. Fotka na mě působí jako celek, což se o většině říct nedá. Líbí se mi typ zvoleného akvárka, ulita, zářící bublinky a samozřejmě perfektní lumi hodinek. Neuměl by jsi tam těch bublinek vyrobit víc? Ale to není výtka vůči stávajícímu. Upraveno 2. května 2010 uživatelem PhoeniX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niko Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2010 Tomuto nemůže nic konkurovat. Za mě numero uno. Fotka na mě působí jako celek, což se o většině říct nedá. Líbí se mi typ zvoleného akvárka, ulita, zářící bublinky a samozřejmě perfektní lumi hodinek. Neuměl by jsi tam těch bublinek vyrobit víc? Ale to není výtka vůči stávajícímu. Víc bublinek? Jedině, že bych příště místo vody použil šampus...,ale toho je asi škoda Ale i tak mě překvapilo, kolik tam je bublinek...zřejmě dobře okysličená voda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2010 Víc bublinek? Jedině, že bych příště místo vody použil šampus...,ale toho je asi škoda Ale i tak mě překvapilo, kolik tam je bublinek...zřejmě dobře okysličená voda mně se ty bublinky vůbec nelíbí - to asi pro to, že jsem vášnivý akvarista a tydle "bobule" se vytvoří vždycky po výmněně vody a je to dost hnusný - hoď tam na hodinku rybu a bubliny zmizí - jinak fotky jsou gůt, ale to už jsem psal - on si totiž málokdo dokáže představit co obnáší ty píčovinky okolo než vlastně zmáčkneš poprvé spoušť a jsi jakžtakž spokojený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se