Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak to jsem pobral, to jsme si možná špatně porozuměli  :-)

JJ, v pohodě.Hlavně, že nám ku prospěchu slouží.

Odesláno

Pořídil jsem si F-91 jako takový test e-shopu skywatches. Dokonce jsem si připlatil za zlatou variantu F-91WG, která mi zeleným displejem připomínala staré ruské digihry. Hodinky jsou krásně lehké, nízké a narozdíl od DW-5600 se díky vystouplým čudlíkům snadněji obsluhují. Právě zmiňovaná Géčka teď v času stráveném na zápěstí dostávají od 91 těžce na zadek. Celoplastová konstrukce, včetně spony na pásku, hodinky přímo předurčuje k nošení při činnostech, u kterých hrozí poškrábání předmětu (umývání auta, hrabání se v kole). Vodotěsnost více než dostatečná, přežijou sprchu, vanu i bazén včetně mačkání čudlíků, odolnost výborná, nepřekážejí a můj konkretní kus patří s přesností +6,5 vteřiny za 68 dní na absolutní vrchol mé skromné sbírky - používám je jako referenční při seřizování mechanik. Co více si přát? Mám je pro svou jednoduchost a nízkou cenu moc rád. 

• po 2 týdnech...
Odesláno

21 dnů, 11 vteřin do plusu..

njn, není každý kus stejný :( Je to samozřejmě plně ve výrobní toleranci, ale dá se narazit i na kus s +5 sec/měsíc...

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

No a není to jedno? Hodinky jsou sice krásná věc, ale čas přece není naším pánem :-) 

Odesláno

No a není to jedno? Hodinky jsou sice krásná věc, ale čas přece není naším pánem :-) 

No je, v pohodě. A hlavně, i jeden typ modulu v jedněch hodinkách z Thajska nebo Hongkongu stejně vykazuje rozptyly....

Odesláno

Jasný. Naštěstí nejsem z těch, kteří honí každou vteřinku. Takže je mi to celkem šumák..

Pořád je beru jakože za málo peněz "bomba" muziky..

Odesláno

Jasný. Naštěstí nejsem z těch, kteří honí každou vteřinku. Takže je mi to celkem šumák..

Pořád je beru jakože za málo peněz "bomba" muziky..

To je zcela bez diskuse. Poměr cena x výkon je u legend jen těžko k dostižení.

Odesláno

Tak jsem si dnes nedal oběd, neb nemám čas někam chodit, ale objednal jsem si tyhle digošky ..... cenově ty vyšlo skoro nastejno. :-)

Odesláno

Tak jsem si dnes nedal oběd, neb nemám čas někam chodit, ale objednal jsem si tyhle digošky ..... cenově ty vyšlo skoro nastejno. :-)

Já myslím, že to vyšlo i levněji, než pořádné menu u KFC... :)

Odesláno

Moje +14s od změny času.

No, to je za měsíc celkem i dost, ale stále v toleranci výrobce (+- 30 sec/měsíc). Moje +5 sec od změny času

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...