geometr Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2017 Tak to jsem pobral, to jsme si možná špatně porozuměli :-)
Frostie Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2017 Tak to jsem pobral, to jsme si možná špatně porozuměli :-)JJ, v pohodě.Hlavně, že nám ku prospěchu slouží.
nooski Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2017 Pořídil jsem si F-91 jako takový test e-shopu skywatches. Dokonce jsem si připlatil za zlatou variantu F-91WG, která mi zeleným displejem připomínala staré ruské digihry. Hodinky jsou krásně lehké, nízké a narozdíl od DW-5600 se díky vystouplým čudlíkům snadněji obsluhují. Právě zmiňovaná Géčka teď v času stráveném na zápěstí dostávají od 91 těžce na zadek. Celoplastová konstrukce, včetně spony na pásku, hodinky přímo předurčuje k nošení při činnostech, u kterých hrozí poškrábání předmětu (umývání auta, hrabání se v kole). Vodotěsnost více než dostatečná, přežijou sprchu, vanu i bazén včetně mačkání čudlíků, odolnost výborná, nepřekážejí a můj konkretní kus patří s přesností +6,5 vteřiny za 68 dní na absolutní vrchol mé skromné sbírky - používám je jako referenční při seřizování mechanik. Co více si přát? Mám je pro svou jednoduchost a nízkou cenu moc rád.
Frostie Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2017 Moc hezké a 3 sec za měsíc do plusu dost dobré
Jiří_99 Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2017 Od pořízení 24/7 a musím uznat, že jsou fakt boží!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nooski Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2017 (upraveno) Taky se pochlubím těma svýma krasavicema. Upraveno 15. dubna 2017 uživatelem nooski
Frostie Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2017 No výborně, hezky se nám to tu množí. Já dnes tedy také tyto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frostie Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2017 21 dnů, 11 vteřin do plusu..njn, není každý kus stejný Je to samozřejmě plně ve výrobní toleranci, ale dá se narazit i na kus s +5 sec/měsíc...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2017 No a není to jedno? Hodinky jsou sice krásná věc, ale čas přece není naším pánem :-)
Frostie Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2017 No a není to jedno? Hodinky jsou sice krásná věc, ale čas přece není naším pánem :-) No je, v pohodě. A hlavně, i jeden typ modulu v jedněch hodinkách z Thajska nebo Hongkongu stejně vykazuje rozptyly....
Jiří_99 Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2017 Jasný. Naštěstí nejsem z těch, kteří honí každou vteřinku. Takže je mi to celkem šumák.. Pořád je beru jakože za málo peněz "bomba" muziky..
Frostie Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2017 Jasný. Naštěstí nejsem z těch, kteří honí každou vteřinku. Takže je mi to celkem šumák..Pořád je beru jakože za málo peněz "bomba" muziky..To je zcela bez diskuse. Poměr cena x výkon je u legend jen těžko k dostižení.
Ruiz.aw Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2017 Tak jsem si dnes nedal oběd, neb nemám čas někam chodit, ale objednal jsem si tyhle digošky ..... cenově ty vyšlo skoro nastejno. :-)
Frostie Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2017 Tak jsem si dnes nedal oběd, neb nemám čas někam chodit, ale objednal jsem si tyhle digošky ..... cenově ty vyšlo skoro nastejno. :-)Já myslím, že to vyšlo i levněji, než pořádné menu u KFC...
Ruiz.aw Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2017 Na KFC jsem zrovna nemyslel ...... čtyři kousky lepšího sushi
Frostie Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2017 Na KFC jsem zrovna nemyslel ...... čtyři kousky lepšího sushi
Frostie Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2017 Moje +14s od změny času.No, to je za měsíc celkem i dost, ale stále v toleranci výrobce (+- 30 sec/měsíc). Moje +5 sec od změny času
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se