Hantronix Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna Myslím, že dobré podsvícení se dá udělat levně. Svědčí o tom jeden můj nákup na Alíku. Zaujalo mě tam pár kousků, o kterých jsem si říkal, že by mohly být náhradou za dříve oblíbené Kesselky/Montany/atd. Cenově do 10$. Tak jsem objednal tyto za necelých 8$. Spíše na test, než abych je nosil. Funkčně dost podobné, jen nemají melodie. Co mě na nich ale překvapilo, tak to výrazné podsvícení. To se jen tak nevidí. Svítí tak silně, že se mi to ve tmě nepodařilo (mobilem) vůbec vyfotit. Svítí opravdu celý displej. Dalo by se to použít např. jako lampička, když se nemůžete trefit klíčem do zámku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jerryl Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna Páni to je šajn! Ne, že by to nešlo, ale já bych řekl, že u Casia je to záměr. Např. z důvodu zachovaní právě toho nostalgického pocitu a také minimální spotřeby. Výdrž baterie 10 let je unikát a borci hlásí i víc. V podstatě bylo jednodušší koupit nový plastový Casia než měnit baterku
Fischa Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna před 2 hodinami, Jerryl napsal: Páni to je šajn! Ne, že by to nešlo, ale já bych řekl, že u Casia je to záměr. Např. z důvodu zachovaní právě toho nostalgického pocitu a také minimální spotřeby. Výdrž baterie 10 let je unikát a borci hlásí i víc. V podstatě bylo jednodušší koupit nový plastový Casia než měnit baterku Přesně tak není nad nostalgický pocit.
Fischa Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna A co se baterky týče, přesně vyndáš jí ženě z kuchyňské váhy a šoupneš do hodinek jedeš dál. 1
Fischa Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna před 1 minutou, Fischa napsal: Přesně tak není nad nostalgický pocit. před 4 hodinami, Hantronix napsal: Myslím, že dobré podsvícení se dá udělat levně. Svědčí o tom jeden můj nákup na Alíku. Zaujalo mě tam pár kousků, o kterých jsem si říkal, že by mohly být náhradou za dříve oblíbené Kesselky/Montany/atd. Cenově do 10$. Tak jsem objednal tyto za necelých 8$. Spíše na test, než abych je nosil. Funkčně dost podobné, jen nemají melodie. Co mě na nich ale překvapilo, tak to výrazné podsvícení. To se jen tak nevidí. Svítí tak silně, že se mi to ve tmě nepodařilo (mobilem) vůbec vyfotit. Svítí opravdu celý displej. Dalo by se to použít např. jako lampička, když se nemůžete trefit klíčem do zámku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Masakr. Objednat dvě, tak je můžeš dát do auta místo mlhovek!
t2 Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna Ono i Casio F 105 svítí jak o život. Za mě nejsvítivější model.
callmelater Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna (upraveno) Ten, kdo obdivuje tyhle heligony, nikdy poradne hodinky v noci nepouzival. Je k nezaplaceni se ospaly v noci podivat, kolik hodin mam do ranniho budiku a pritom si vypalit sitnici, ze uz pak neusnu... Upraveno 27. ledna uživatelem callmelater 2
Jerryl Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února F-91W DeLuxe Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se