ouskavl Odesláno 3. ledna Nahlásit Odesláno 3. ledna Nejspíš tyhle Londony Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
Greenhornik Odesláno 3. ledna Nahlásit Odesláno 3. ledna U mě jsou to jednoznačně moony, měl jsem je na ruce 85 % času. Úplně mi zlikvidovaly kolekci, tak hledám, kam se posunout, čím je doplnit. Na léto mi úplně nesedí, tak asi něco letního na gumě. Vůbec nevim. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1
Hector_24 Odesláno 4. ledna Nahlásit Odesláno 4. ledna Já jsem nejvíc nosil asi ty nejlepší hodinky na světě, SMP v plné keramice. Tyhle hodinky jsou vrchol Omegy v této řadě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1
Vasil Odesláno 5. ledna Nahlásit Odesláno 5. ledna Stejně jako 2024, i loni to na čas nejvíc vychází na pracovní otloukánky. I když jsem jim pomalu začal ulevovat a občas mají dovolenou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 2
AlfGS Odesláno 5. ledna Nahlásit Odesláno 5. ledna Jednoznačně Omegy SMP ( i když je mám jen asi 4,5 měsíce) suverénně byly na ruce nejvíc! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1
Tomak Odesláno 6. ledna Nahlásit Odesláno 6. ledna Já v roce 2025 nejvíc ponosil tyto IWC Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 2
childe Odesláno 7. ledna Nahlásit Odesláno 7. ledna V roce 2025 jsem měl nejčastěji na ruce tyto Laco Polar Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Wendellin Odesláno 7. ledna Nahlásit Odesláno 7. ledna Tak já docela dost LHC, ale na první příčku musím dát tyto. Řekl bych 90%. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 3
ladvach Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března Asi tydle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 3
petr4612 Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března Nejčastěji jsem měl na ruce své B Superocean. Dokonce si začínám myslet, že tyhle mi už opravdu vydrží a nikdy je neprodám. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Wendellin Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března Tak jo, asi stejně často jako ty Štajny je to tak pade na pade... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se