mato57 Odesláno 12. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2025 Tyto hodinky "Addison" vyráběla v letech 1898-1914 společnost New England Watch Co. ve Waterbury, Connecticut. Američtí sběratelé takovéto hodinky označují jako "low grade" a když přišla řeč na cenu, tak jsem zaregistroval částky 40 až 58 USD. Možná nebudou ani pozlacené (byla by o tom zmínka na vniřní straně zadního pláště, kterou nevidím). Co kámošovi koupíš, je na tobě. Rozhodně je to ale zajímavý historický artefakt v pěkném stavu.
cokafola Odesláno 13. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2025 před 10 hodinami, mato57 napsal: Tyto hodinky "Addison" vyráběla v letech 1898-1914 společnost New England Watch Co. ve Waterbury, Connecticut. Američtí sběratelé takovéto hodinky označují jako "low grade" a když přišla řeč na cenu, tak jsem zaregistroval částky 40 až 58 USD. Možná nebudou ani pozlacené (byla by o tom zmínka na vniřní straně zadního pláště, kterou nevidím). Co kámošovi koupíš, je na tobě. Rozhodně je to ale zajímavý historický artefakt v pěkném stavu. Díky
Brolo Odesláno 4. ledna Nahlásit Odesláno 4. ledna Kolegové, pomohli byste s identifikací těchto hodinek prosím? Na cifru Josef Berka Praha, to se mi zatím vygooglit nepodařilo. Strojek DOXA 623251, k tomu bych někde něco našel? Na dýnku vyraženo 1847, nebo 1947. Ale 1847 DOXA ješte ani neexistovala, že? Díky všem! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bohus76 Odesláno 4. ledna Nahlásit Odesláno 4. ledna (upraveno) Sorry, někde mi to upadlo,reagoval jsem asi na jiný příspěvek.Uz to vidím,skočilo mi to na 1.stranku a reagoval jsem na příspěvek z roku 2014 Upraveno 4. ledna uživatelem bohus76
Harwey Odesláno 4. ledna Nahlásit Odesláno 4. ledna Je to hodinar Otakar Cerha Doxa existuje od r. 1889 Strojcek je vseobecny Doxa, pre roznych odberatelov, hodinarov 1
Potenza0445 Odesláno 5. ledna Nahlásit Odesláno 5. ledna Zdravím kolegové mágové, Prosím byl by mi někdo schopen poradit co je to žač. Má to nějkou cenu, že bych je odvezl do Jihlavy ať na někouknout nebo to vyhodit. Moc děkuji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Seamaster Odesláno 5. ledna Nahlásit Odesláno 5. ledna To sou nejaky zbedovany damsky Jeptisky s naletovanym poutkem na reminek. Jako ja k nim vztah nemam, ja bych je asi odlozil/vyhodil/venoval. Ale pokud pro tebe maji sentimentalni hodnotu ala Pulp fiction, tak s nima jed klidne az do Jihlavy
Harwey Odesláno 5. ledna Nahlásit Odesláno 5. ledna @Potenza0445 presunute do vlakna so ziadostami na identifikaciu inak je to prerabka home made, male kapsace do otrasneho puzdra hodnota ked tak citova
Potenza0445 Odesláno 6. ledna Nahlásit Odesláno 6. ledna Chlapi děkuji moc, přesouvám do forma zadost o identifikaci a děkuji moc.. Roman
worel Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna Ahoj prosím o nějaké info k těmto kapesním hodinkám. Diky David Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bronek Odesláno 21. ledna Nahlásit Odesláno 21. ledna Ahoj, musíš vyfotit strojek, ciferník je nepůvodní...
Lobber Odesláno 30. ledna Nahlásit Odesláno 30. ledna (upraveno) Identifikaci nepotřebuji , ta je jasná …. Ale tak nějak nevím kam s touhle věnovací raritkou . I když tedy o identifikaci by svým způsobem šlo “Od sobotních alkoholiků” ? Ale : Spiš by mě zajímalo, jak toto srdečné věnování ve výsledku, dokáže snížit cenu . Nebo, zda-li jí vůbec sníží . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. ledna uživatelem Lobber
stenly Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna Ahoj přátelé tikajících skvostů. Jdu s prosbou o určení stroje který jsem našel v práci ve skříni. Je to vyndané z nějakého přístroje a vypadá to na zapisovač dat… zajímalo by mě kdo to vyráběl, protože je to velice kvalitně udělané a komplet z nerezu…. Výrobce na tom není a internety mlčí (aspoň u mě teda jo). Pokud by z místních borců někdo věděl, tak je to za zlatého bludišťáka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se