Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tyto hodinky "Addison" vyráběla v letech 1898-1914 společnost New England Watch Co. ve Waterbury, Connecticut. Američtí sběratelé takovéto hodinky označují jako "low grade" a když přišla řeč na cenu, tak jsem zaregistroval částky 40 až 58 USD. Možná nebudou ani pozlacené (byla by o tom zmínka na vniřní straně zadního pláště, kterou nevidím). Co kámošovi koupíš, je na tobě. Rozhodně je to ale zajímavý historický artefakt v pěkném stavu. 

• Odpovědi 573
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 10 hodinami, mato57 napsal:

Tyto hodinky "Addison" vyráběla v letech 1898-1914 společnost New England Watch Co. ve Waterbury, Connecticut. Američtí sběratelé takovéto hodinky označují jako "low grade" a když přišla řeč na cenu, tak jsem zaregistroval částky 40 až 58 USD. Možná nebudou ani pozlacené (byla by o tom zmínka na vniřní straně zadního pláště, kterou nevidím). Co kámošovi koupíš, je na tobě. Rozhodně je to ale zajímavý historický artefakt v pěkném stavu. 

Díky👌

• po 4 týdnech...
Odesláno

Kolegové, pomohli byste s identifikací těchto hodinek prosím? Na cifru Josef Berka Praha, to se mi zatím vygooglit nepodařilo. Strojek DOXA 623251, k tomu bych někde něco našel? Na dýnku vyraženo 1847, nebo 1947. Ale 1847 DOXA ješte ani neexistovala, že? Díky všem!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Sorry, někde mi to upadlo,reagoval jsem asi na jiný příspěvek.Uz to vidím,skočilo mi to na 1.stranku a reagoval jsem na příspěvek z roku 2014 🤪

Upraveno uživatelem bohus76
Odesláno

Zdravím kolegové mágové, 

Prosím byl by mi někdo schopen poradit co je to žač. Má to nějkou cenu, že bych je odvezl do Jihlavy ať na někouknout nebo to vyhodit.

Moc děkuji 

Odesláno

To sou nejaky zbedovany damsky Jeptisky s naletovanym poutkem na reminek. Jako ja k nim vztah nemam, ja bych je asi odlozil/vyhodil/venoval.
Ale pokud pro tebe maji sentimentalni hodnotu ala Pulp fiction, tak s nima jed klidne az do Jihlavy :)

• Harwey změnil název na Identifikace kapesních hodinek a strojků
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Identifikaci nepotřebuji , ta je jasná …. 

Ale tak nějak nevím kam s touhle věnovací raritkou .

I když tedy o identifikaci by svým způsobem šlo 🤣

“Od sobotních alkoholiků” ? 

Ale Spiš by mě zajímalo, jak toto srdečné věnování ve výsledku, dokáže snížit cenu . Nebo, zda-li jí vůbec sníží . 

Upraveno uživatelem Lobber
  • po měsících...
Odesláno

Ahoj přátelé tikajících skvostů. Jdu s prosbou o určení stroje který jsem našel v práci ve skříni. Je to vyndané z nějakého přístroje a vypadá to na zapisovač dat… zajímalo by mě kdo to vyráběl, protože je to velice kvalitně udělané a komplet z nerezu…. Výrobce na tom není a internety mlčí (aspoň u mě teda jo). Pokud by z místních borců někdo věděl, tak je to za zlatého bludišťáka.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...