skalis Odesláno 21. března 2009 Nahlásit Odesláno 21. března 2009 Tohle jsou ze vsech (soucasnych) modelu Reverso ty nejhezci. Jsou nejjednodussi, pekne decentni a plnym dynkem se drzi sveho historickeho puvodu. Myslim, ze bych se nezlobil, kdyby byly i na mem zapesti. Mimochodem, ty ve Tvem vedlejsim vlakne maji jednu z nejdecentneji provedenych GMT, taky jsou pekne. Ale tyhle se mi libi vice. Na posledni fotce je jako pozadi obrazek vintage Reversa s cernym pozadim ciselniku a svetlymi indexy (dvojity na 12) -- a ty se mi libi ze vsech nejvic.
Návštěvník Kamil Odesláno 21. března 2009 Nahlásit Odesláno 21. března 2009 Návrat ke kořenům. Rolexy už tě přestaly bavit?
mengelis Odesláno 21. března 2009 Nahlásit Odesláno 21. března 2009 jojo, jedny ze stáje mých potencionálních dreamwatch
xlaque Odesláno 21. března 2009 Nahlásit Odesláno 21. března 2009 Hers´s the one, here´s the original Osobne ma od tychto Revers oddaluje mala rezerva chodu (dva dni su proste malo)
WatchFan1 Odesláno 21. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2009 Kamil napsal: Návrat ke kořenům. Rolexy už tě přestaly bavit? Maz pravdu Kamil...."Návrat ke kořenům" Okrem tych co flipujem, tak od r. 2005 som nekupil ziadne Rolexy pre seba. Ale stale som si este nechal 18K MOP Yacht-Master 16628, SS Daytona 16520 & Vintage GMT 1675. Ak stolickovy tanec bude pokracovat dalej - tak soztavaju Daytony and GMT....and Yachmaster bude dalsia obet
sery.vlk Odesláno 22. března 2009 Nahlásit Odesláno 22. března 2009 Zajímalo by mne, jestli je tu někdo, kdo je běžně denně nosí... co o nich poví. Na podívání a do vitriny mi přijdou krásné - ale: pouzdro je krásná superpolírovaná ocel (třeba .-) nebo zlato), je mnohem masivnější než běžná luneta; za rok za dva už ten zrcadlový lesk ponese známky užívání... jen taková moje úvaha, když jsem si je jednou nechal zkusit na ruce - zkrátka na běžné nošení jsou krásné až moc .-)
chose Odesláno 22. března 2009 Nahlásit Odesláno 22. března 2009 sery.vlk napsal: Zajímalo by mne, jestli je tu někdo, kdo je běžně denně nosí... co o nich poví. ..za rok za dva už ten zrcadlový lesk ponese známky užívání... Nevím jak to přesně Miloš má, ale jestli nosí všechny kousky ze sbírky ve srovnatelné míře, ohřejou se ty reversa za rok za dva na zápěstí celkem několik málo týdnů
WatchFan1 Odesláno 22. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2009 Tieto Classique sa moc nezohreju (nezohriali)....Predal som ich tento tyzden - posielam ich novemu majitelovi do Pariza zajtra.......Co sa totiz stalo: - Tieto Reverso Classique som kupil pouzite cez internet asi pred mesiacom ale predavajuci ich nemohol hned poslat lebo bol na dovolenke. - trvalo skoro 2 tyzdne kym som ich dostal a pocas cakania som dostal tak trosku 'Reverso horucku' a hrabal som sa na internete a robil viac search o JLC & Reverso. - nadabil som na tie vacsie (a pre mna) krajsie Squadra Hometime a rozhodol som sa preto tieto Clasique predat. - Tie Suqdra su tiez 'ojazdene' ale predavajuci potreboval nutne $$ takze cena bola neodolatelna (asi 60% !!! pod MSRP). Ked hodinky boli dorucene tak som bol VELMI milo prevapeny - su 8 mesiacov stare ale vypadaju ako fungl nove . Super kupa. Ale k vasej povodnej otazke: Podal mna su ale vobez neni 'citlivejsie' oko ine dressy hodinky. Nedaju sa sice poravnavat s Panerai alebo Rolex Submariner alebo inymi 'rugged' sportovymi hodinkami.....ale kedze to puzdro je stale vacsinou stejne otocene lestenou stranou dozadu, tak v predu je slicko a lunetka pekne v jednej urovni.. Koniec koncov - su to stejne 'dressy hodinky' takze rysk ze by ich niekto oskrabal v dielni alebo pomahanim na stavbe domu - je mala
klobadysek Odesláno 22. března 2009 Nahlásit Odesláno 22. března 2009 Nadherna, lety vyzrala klasika. Kdyz uz je nemas, tak je asi pozde blahoprat. Ja osobne povazuju za hezci ty manualni a mensi reversa, jsou vic "svoje."
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se