tiper Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Odesláno 31. října 2017 Hodinky prim a strojek poljot, origo nebo skládačka? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
accutron Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Odesláno 31. října 2017 To není skládačka, ale raritní kus, protože se jich moc nevyrobilo.
Nodus Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2017 (upraveno) No, to teda zírám, :sweatdrop: Upraveno 1. listopadu 2017 uživatelem Nodus
colommbo Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2017 Pan Ing. Hovorka má pravdu, strojek Poljot kal.2617.2H byl do Primek montován v roce 1995 a jím osazených bylo vyrobeno cca 500ks hodinek.Zdroj: Primbible
honza.hasic Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2017 Pěkná sbírková zajímavost. Mám dvoje se strojkem poljot. Ale jiné modely. Taky dvoje se strojkem HMT - nenošenky - byla to náhoda.....Dvoje s číňanem ZJS. Stále mi ale uniká kalibr 90 a 91 a samože nikdy nebude 97.
Petr.S Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2017 Dnes přišel další zákazník a z kapsy vyndal tři kousky Primek. Byl před dvěma dny přezouvat a viděl vystavené hodinky a hned, že doma taky určitě někde má, no a dnes je donesl. Můžu zase někoho poprosit o identifikaci? Škoda, že ty modré mají prasklé sklo, ty prostřední bude stačit vyčistit a vyleštit sklíčko a budou troufám si říct, hodně pěkné. Navíc ty dvoje po natažení celý den v pohodě šly. Ty třetí napravo jsou v pěkném stavu, ale nejdou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Nowis Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2017 Zdravím, měl bych otázku. Nemám u sebe vsevedouci knihu a rád bych věděl co za hodinky se skrývá pod označením 011 098.Děkuji za odpověď
colommbo Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 Dle Primbible strojek s novým označením 50 098 3 zařazený do výroby 1964, pouzdro 30mm.
Sonny919 Odesláno 13. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2017 Videl už niekto pavúky s fazetkami?
jožko Odesláno 13. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2017 Myslíš Primky v púzdre Kirovskie?Áno videl. Odoslané z ME173X pomocou Tapatalku
Sonny919 Odesláno 13. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2017 Jožko, za akého amatéra ma to máš? normálne primácke pavúky, len na nožičkách majú fazetky. Sám som z nich mimo, nakoľko som ešte také púzdro nevidel. Inak sú vo veľmi peknom stave. Ospravedlňujem sa za nočné mobilové foto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
butcher Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 Ahojte, dokázali byste mi prosím poradit typ a přibližné období výroby těchto Primek? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
colommbo Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 Vypadá to na hodinky s typovým označením 68 310 3 s rokem vzniku 1975 (PB str. 279)
Serwak Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2017 Zdravím, mohl by mi někdo, prosím, poradit s identifikací jedněch primek (zajímal by mě především typ a datum, kdy se tak asi mohly vyrábět)? Našel jsem více rozdílných informací, tak se chci zeptat lidí, co tomu rozumí. Jde konkrétně o tento model (viz foto): https://www.antik-hovorka.cz/files/products/img-7116.JPGhttps://www.antik-hovorka.cz/files/products/img-7117.JPGhttps://www.antik-hovorka.cz/files/products/img-7118.JPG(fotky nejsou moje, ale hodinky jsou od pohledu identické) Díky, za každou radu. Jo a kdybyste mi o tomto typu mohli napsat něco víc, bylo by to úplně skvělé (např. jak byly běžné, jestli si myslíte, že stojí za renovaci apod.).
colommbo Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2017 (upraveno) Prim "datumatic", typové označení 52 114 3 s rokem vzniku 1965, průměr pouzdra 32mm (Primbible str. 209.) Co se četnosti výskytu a příp. renovace týče, se musí vyjádřit někdo povolanější. P.S. Paní Hovorková je nabízí na prodej, v dobrém stavu a s číslovaným dýnkem... https://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-datumatic-kal-52-marta1-5834.html Upraveno 8. prosince 2017 uživatelem colommbo
Serwak Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2017 (upraveno) Prim "datumatic", typové označení 52 114 3 s rokem vzniku 1965, průměr pouzdra 32mm (Primbible str. 209.) Co se četnosti výskytu a příp. renovace týče, se musí vyjádřit někdo povolanější.P.S. Paní Hovorková je nabízí na prodej, v dobrém stavu a s číslovaným dýnkem... https://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-datumatic-kal-52-marta1-5834.htmlDíky za odpověď, taky jsem je tam viděl. Ale práve kvůli tomu dýnku jsem si nebyl jistý (ty mé mají stejné jako na fotce), jestli jde o stejný model... Upraveno 8. prosince 2017 uživatelem Serwak
colommbo Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2017 Naklapávací dýnko na tvých hodinkách či na tvém obrázku (oblé a bez čísla) může být z jiného modelu, z jiného pouzdra téhož průměru...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se