ygys Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února Tie nové SOH majú niečo do seba. Každopadne “pomalá dátumovka” vystaveného modelu v BA ma moc nepotešila Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
RDA Odesláno 20. března Nahlásit Odesláno 20. března (upraveno) Včera osobně vyzkoušena limitka NAVITIMER B01 CHRONOGRAPH 43 TRIBUTE TO CONCORDE Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. března uživatelem RDA 1
Spongebob Odesláno 20. března Nahlásit Odesláno 20. března před 14 hodinami, RDA napsal: Včera osobně vyzkoušena limitka NAVITIMER B01 CHRONOGRAPH 43 TRIBUTE TO CONCORDE Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Docela velký ne?
Tomasb Odesláno 20. března Nahlásit Odesláno 20. března před 16 hodinami, RDA napsal: Včera osobně vyzkoušena limitka NAVITIMER B01 CHRONOGRAPH 43 TRIBUTE TO CONCORDE Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. akú máš veľkosť zápästia ? pripadajú mi veľké. Ja mám 44 mm SOH II ale také veľké ich na ruke nemám
RDA Odesláno 21. března Nahlásit Odesláno 21. března (upraveno) před 13 hodinami, Tomasb napsal: akú máš veľkosť zápästia ? pripadajú mi veľké. Ja mám 44 mm SOH II ale také veľké ich na ruke nemám velikost je 43 mm a já mám zápěstí cca 17 cm ....... na té fotce to vypadá opravdu velké, ale ve skutečnosti je to OK, ta fotka dost zkresluje Upraveno 21. března uživatelem RDA
Tomasb Odesláno 21. března Nahlásit Odesláno 21. března před 46 minutami, RDA napsal: velikost je 43 mm a já mám zápěstí cca 17 cm ....... na té fotce to vypadá opravdu velké, ale ve skutečnosti je to OK, ta fotka dost zkresluje super, sú krásne, aj zvažuješ ich kúpu ?
RDA Odesláno 21. března Nahlásit Odesláno 21. března před 30 minutami, Tomasb napsal: super, sú krásne, aj zvažuješ ich kúpu ? hodně o nich přemýšlím ..... ale ještě čekám, protože by se měly v dubnu objevit nové Cosmonaute a pokud by byly v oceli, tak bych zvažoval spíše ty
ooojee Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Chronomat B01 42 titanium (EB0134101M1E1) Jsou to moje netvější hodinky, ale ten titan krásně maskuje velikost. S upraveným tahem na mou ruku váží okolo 130g. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 2
Harwey Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna takze potvrdene Navitimer B02 Chronograph 41 Cosmonaute ARTEMIS II https://www.breitling.com/de-en/watches/navitimer/navitimer-b02-chronograph-41/AB02307A1C1P1/?utm_source=sfmc&utm_content=380260&utm_id=c115811c-aa4f-46e7-8176-10881b7b62dc&sfmc_id=106189814&sfmc_activityid=19ff86f3-7a5f-4eb5-bc09-09e26a93abfa&utm_medium=email&utm_campaign=email_prd_CosmonauteArtemis_13042026&sfmc_journey_id=c115811c-aa4f-46e7-8176-10881b7b62dc&sfmc_journey_name=fscme_amlip_dr2_200614_3aNivitem_rraetim_snoilena_tcvie&sfmc_activity_id=19ff86f3-7a5f-4eb5-bc09-09e26a93abfa&sfmc_activity_name=meia_lrp_doCmsnouaetrAetim_s31400262&sfmc_asset_id=380260&sfmc_channel=email&sfmcsub=DE_EN&utm_source_platform=sfmc1 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
lemon Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna Na palube Artemis už boli, asi sa čakalo ako skončí misia
Spongebob Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna (upraveno) Já teda viděl na nějaké fotce že měl jeden z účastníků moony..aspoň mi to tak přišlo každopádně to logo s vagínou.. a na modré kůži mi nepříjdou uplně vhodný do vesmíru. Ale co já vím, já jsem prd kosmonaut. Edit: jo našel jsem, mě teda přijdou jako Moony. Ale samo na x fotkách mají i tyhle Breitle, ale tyto fotky vidím až teď. Asi jen jako reklama a jinak nosil Moony Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. dubna uživatelem Spongebob
Harwey Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna alebo takto, ze? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Spongebob Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna před 21 hodinami, Harwey napsal: alebo takto, ze? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jj, jak jsem psal, viděl jsem i tyto fotky.
Radek Cigi Odesláno 28. května Nahlásit Odesláno 28. května https://www.fratellowatches.com/the-redesigned-breitling-chronomat/#gref Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
lemon Odesláno 28. května Nahlásit Odesláno 28. května za mňa super upgrade vrátane mikroregulácie na spone
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se