Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 4 týdnech...
Odesláno
před 16 hodinami, RDA napsal:

Včera osobně vyzkoušena limitka NAVITIMER B01 CHRONOGRAPH 43 TRIBUTE TO CONCORDE

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

akú máš veľkosť zápästia ? pripadajú mi veľké. Ja mám 44 mm SOH II ale také veľké ich na ruke nemám 

Odesláno (upraveno)
před 13 hodinami, Tomasb napsal:

akú máš veľkosť zápästia ? pripadajú mi veľké. Ja mám 44 mm SOH II ale také veľké ich na ruke nemám 

velikost je 43 mm a já mám zápěstí cca 17 cm ....... na té fotce to vypadá opravdu velké, ale ve skutečnosti je to OK, ta fotka dost zkresluje

Upraveno uživatelem RDA
Odesláno
před 46 minutami, RDA napsal:

velikost je 43 mm a já mám zápěstí cca 17 cm ....... na té fotce to vypadá opravdu velké, ale ve skutečnosti je to OK, ta fotka dost zkresluje

super, sú krásne, aj zvažuješ ich kúpu ? 

Odesláno
před 30 minutami, Tomasb napsal:

super, sú krásne, aj zvažuješ ich kúpu ? 

hodně o nich přemýšlím ..... ale ještě čekám, protože by se měly v dubnu objevit nové Cosmonaute a pokud by byly v oceli, tak bych zvažoval spíše ty

• po 2 týdnech...
Odesláno

Chronomat B01 42 titanium (EB0134101M1E1)

Jsou to moje netvější hodinky, ale ten titan krásně maskuje velikost. S upraveným tahem na mou ruku váží okolo 130g.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 4
  • Dát hlas 2
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Na palube Artemis už boli, asi sa čakalo ako skončí misia 🙂

Odesláno (upraveno)

Já teda viděl na nějaké fotce že měl jeden z účastníků moony..aspoň mi to tak přišlo :) každopádně to logo s vagínou.. 🤔 a na modré kůži mi nepříjdou uplně vhodný do vesmíru. Ale co já vím, já jsem prd kosmonaut.

Edit: jo našel jsem, mě teda přijdou jako Moony. Ale samo na x fotkách mají i tyhle Breitle, ale tyto fotky vidím až teď. Asi jen jako reklama a jinak nosil Moony 😋

Upraveno uživatelem Spongebob
  • po měsíci...
Odesláno

https://www.fratellowatches.com/the-redesigned-breitling-chronomat/#gref

• Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...