Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na Baselwordu bude představen nový model Protreku,PRW 2000

post-1110-1238076031.jpg

Pravděpodobně tento model kombinuje modely PRW1300 a PRG80......tamtamy nesou,že kvalitativně budou níže,než předchozí modely......jak s přesností (ABC),tak i zpracováním.No,necháme se překvapit..... ;)

Odesláno

Hmm, černá v kombinaci se stříbrnou vypadá dobře. Tady se to nese v duchu střídmosti - oproti jiným modelů, které jsem viděl. Doufám, že tamtamy kecají, byla by to škoda, no vlastně krok zpět.

Odesláno

Klesající kvalita produkce, prakticky jakékoliv je v současné době naprostým standardem, firmy se snaží vyždímat maximum při co nejnižších nákladech, docela bych tomu věřil. Dříve se dělaly podstatně kvalitnější věci, teď myslím třeba auta. Dnes se šetří na každém gramu materiálu a nebo pokud to jde uděláme to z méně kvalitního, důležitej je vejvar :crying_anim:

• po měsících...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

PRX_2000T.bmp vlastníte někdo tento model ? chtel bych ho poridit tak me zajima opravdu cokoliv co se tyce tohoto modelu

nevite jaky je rozdil mezi modelemj prx 2000T-7JF a prx2000T-7JR ??

Odesláno

takze chapu dobre ze u Casia mohu povazat ze dynko na 4 sroubky je bezproblemu ? u modelu PRG 80 a modelu Prx 2000T , rikal jsem si proc u modelu prx 2000T neudelali sroubovaci dynko kdyz maji pouzdro cele z titanu

Odesláno
Na Baselwordu bude představen nový model Protreku,PRW 2000

Pravděpodobně tento model kombinuje modely PRW1300 a PRG80......tamtamy nesou,že kvalitativně budou níže,než předchozí modely......jak s přesností (ABC),tak i zpracováním.No,necháme se překvapit..... ;)

Přesně tak, jsou jen vymakanější,i když už to skoro nejde.

Odesláno
No já bych při možnosti volby vždy vzal šroubovací dýnko.

tak určitě to líp vypadá a působí hodnotněji. na druhou stranu u šroubků ti na výměnu baterky stačí malej šroubovák, ten mají doma všichni.

Odesláno
takze chapu dobre ze u Casia mohu povazat ze dynko na 4 sroubky je bezproblemu ? u modelu PRG 80 a modelu Prx 2000T , rikal jsem si proc u modelu prx 2000T neudelali sroubovaci dynko kdyz maji pouzdro cele z titanu

Jasne. Vodotesnost je stejna.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...