cali Odesláno 5. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2009 (upraveno) Ok tak este raz: -ANO tej stranke co si tu odkazoval sa predavaju falzifikaty, fejky, repliky, padelky (akokolvek inak to este mozno nazvat)..... s jedinym ucelom prizivit sa na slave inej luxusnejsej znacky, bez trochy vlastneho prinosu k veci -NIE s povodnymi znackami to nema spolocny ani material krycej folie a je v najlepom zaujme kazdej povodnej znacky udrzat sa od toho co najdalej. Povodne znacky nie len ze nikomu nic nedodavaju, ale naopak minaju kazdy rok ukrutne peniaze na boj s falzifikatmi. -ANO jedna sa o sprosty podvod na originalnej znacke a predovsetkym potom na zakaznikovi. -NIE so schopnostou ci neschopnostou cloveka (studentika) utratit za hodinky 200K to nema nic spolocne. Proste clovek si nema kupovat veci na ktore nema a ten kto sa o to tymto sposobom snazi, klame ani nie tak svoje okolie, ako predovsetkym sam seba. Jednoducho ak na to nemam tak si to nekupujem. -ANO 250USD sa da za hodinky utratit ovela rozumnejsie. - nastuduj znacky ako Seiko, Citizen, RLT, O&W, Archimede, Timefactors, Aristo -Chcel si odpovede... Takze odpoved je: Vykasli sa na tu stranku a nikde sa nechval s tym ze ju poznas. Hodinky su jeden zo sposobov akym clovek ukazuje na co vsetko ma.... ta stranka je dobry sposob ako ukazat ze je clovek uboziak ktory sa rad hra na nieco co nie je..... -Pokial nie si z tych co radi ukazuju na co maju a chces len dobre hodinky, tak toto je vsetko co potrebujes... a este aj hodne usetris (dokonca aj oproti tym fjkom) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. dubna 2009 uživatelem cali
NIGHTinGALE Odesláno 5. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2009 Mně ty debaty fejkařů o replikách a jejich kvalitativních třídách (není to tak dlouho, co je tu někdo rozpřádal a chlubil se, že v jeho replice A je dokonce ETA) přijdou podobné, jako bavit se o tom, komu více "voní" hovno a které má lepší barvu. Takže z tohoto vlákna raději vycouvám, i když uznávám, že KreuZ (alias Jimi Hendrix) by mě mohl dost obohatit
Návštěvník milosklikar Odesláno 5. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2009 Původně jsem se hodně rozmýšlel sem vůbec něco napsat, protože jsem byl pro, aby se vlákno smázlo, hned jak se objevilo. Ale pro ochranu zdraví nejen duševního musím všem fejkařům napsat, že pocit nepocit, ty fejky pálej na ruce. A to říkám naprosto vážně. Na poslední sraz jsem přinesl od kámoše půjčené fejky Seamasterů, abysme je mohli porovnat s godinovými originály. po pár pivech, abych je kamarádovi neztratil jsem si je dal na pravou ruku. A nekecám, fakt pálily.... Takže bacha na to fotky zmíněného porovnání: http://wejn.rajce.idnes.cz/SRAZ/#album
pete Odesláno 5. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2009 Dobrá... Takže chlapi, je to stále dokola. Fejky ano nebo ne? Já nevím co odpovědět. Před dvěma roky jsem hrdě nosil tou dobou nějaké IWC. Pak jsem zjistil, že jsou falešné a co to vlastně je, ale bylo mi to fuk a koupil jsem za dvě kila ještě jedny na náhradní díly. No a protože se mi líbily, tak jsem začal číst o hodinkách a narazil jsem na tohle vlákno. Od té doby leží v krabičce a připomínají mi jaký jsem byl jantar. Nejde o pocit, protože na ty já se*u, ale prostě protože jsem za ty prachy mohl mít hodinky s certifikátem, popřípadě hodně diskutované MM. Takže teď když je ze mne chronomagor, jako z většiny z vás - a to nechci nikoho urazit a kupuji hodinky a hromadím si je a leštím. Prostě vím, že si vědomě žádné fejky nekoupím...ledy bych naletěl na nějakou skládačku jako třebas jeden "ještěrkář". Na závěr - určitě není člověk debil, když má fejky a nosí je. Za to hodinky nemůžou. Znám mnoho hajzlů s hodinkymi i bez nich. V každém případě děkuji, že mohu patřit k tomuto klubu gentelmanů, za což toto fórum více méně považuji. A pro případné kupce fejků jedna rada zažitá na vlastní kůži. Raději nějakou kačku přihoďte a pořiďte si něco jiného, stojí to za to ne positově, ale kvalitově. A pokud s vám něco lbí a je to za hranicemi vašich finančních možností, vždy se dá vymyslet podobná a levnější varianta...třeba tady na fóru to funguje skvěle tady http://forum.chronomag.cz/index.php?showforum=11 PS: U falešných IWC mi upadly ručičky a hodinář je v pohodě opravil, ale prostě jsou to šmejdy...
KreuZ Odesláno 5. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2009 Mně ty debaty fejkařů o replikách a jejich kvalitativních třídách (není to tak dlouho, co je tu někdo rozpřádal a chlubil se, že v jeho replice A je dokonce ETA) přijdou podobné, jako bavit se o tom, komu více "voní" hovno a které má lepší barvu. Takže z tohoto vlákna raději vycouvám, i když uznávám, že KreuZ (alias Jimi Hendrix) by mě mohl dost obohatit hele to si nasranej ze ti dosly kytarovy argumenty nebo co? ja jsem se proste nromalne zeptal na neco co jsem nevedel a jedine co jsem se dozvedel (az na par odpovedi viz tudor - rolex) bylo ze jsem debil a ve vetsine pripadu bez jedineho rozumneho argumentu. nevim cemu se tady vsichni divite, kdyz tady kazdej druhej rika ze by se tohle tema melo smazat. jak ma clovek vedet, ze kdyz tady rekne slovo "replika" nebo "fake", tak ho hned kazdej ukamenuje, kdyz takovehle veci ktere by mohli bejt pro novacky uzitecne, hned modi smazou nebo zcenzurujou....ale to je jedno, nejake info z tech hromad nadavek a urazek mam, takze jsem v podstate spokojenej. s pozdravem Jimi Hendrix
KreuZ Odesláno 5. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2009 (upraveno) Dobrá... Takže chlapi, je to stále dokola. Fejky ano nebo ne? Já nevím co odpovědět. Před dvěma roky jsem hrdě nosil tou dobou nějaké IWC. Pak jsem zjistil, že jsou falešné a co to vlastně je, ale bylo mi to fuk a koupil jsem za dvě kila ještě jedny na náhradní díly. No a protože se mi líbily, tak jsem začal číst o hodinkách a narazil jsem na tohle vlákno. Od té doby leží v krabičce a připomínají mi jaký jsem byl jantar. Nejde o pocit, protože na ty já se*u, ale prostě protože jsem za ty prachy mohl mít hodinky s certifikátem, popřípadě hodně diskutované MM. Takže teď když je ze mne chronomagor, jako z většiny z vás - a to nechci nikoho urazit a kupuji hodinky a hromadím si je a leštím. Prostě vím, že si vědomě žádné fejky nekoupím...ledy bych naletěl na nějakou skládačku jako třebas jeden "ještěrkář". Na závěr - určitě není člověk debil, když má fejky a nosí je. Za to hodinky nemůžou. Znám mnoho hajzlů s hodinkymi i bez nich. V každém případě děkuji, že mohu patřit k tomuto klubu gentelmanů, za což toto fórum více méně považuji. A pro případné kupce fejků jedna rada zažitá na vlastní kůži. Raději nějakou kačku přihoďte a pořiďte si něco jiného, stojí to za to ne positově, ale kvalitově. A pokud s vám něco lbí a je to za hranicemi vašich finančních možností, vždy se dá vymyslet podobná a levnější varianta...třeba tady na fóru to funguje skvěle tady http://forum.chronomag.cz/index.php?showforum=11 PS: U falešných IWC mi upadly ručičky a hodinář je v pohodě opravil, ale prostě jsou to šmejdy... konecne to nekdo rozlousk, odpoved co ma hlavu a patu a bez urazek...aspon nekdo je tu gentleman, jak rikas dik Upraveno 5. dubna 2009 uživatelem KreuZ
farářskej Odesláno 5. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2009 určitě není člověk debil, když má fejky a nosí je. Za to hodinky nemůžou. Ne, za to může ten debil. jsem debil Pro to, jaký kydy tady hromadíš, ani jiný označení neexistuje, kytaristo.
KreuZ Odesláno 5. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2009 Pro to, jaký kydy tady hromadíš, ani jiný označení neexistuje, kytaristo. no ze zrovna ty neco takoveho pises...zatim si tady nerekl nic duchaplneho, tak se prosimte uklidni a vem si ty prasky na hlavu co si dneska vynechal, ono to zas bude dobry. tyhlety posthuntery jako si ty miluju, furt jenom blby kecy a nic z toho. muze to tady nejakej mod locknou nebo smazat, ostatnim by tady mohla prasknout nejaka zilka v hlave, pokud uz se tak nestalo
hciq Odesláno 5. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2009 no, napadá mě ještě taková replika z Pulp Fiction, kdy Harvey Keitel říká ty ženský z vrakoviště.... "že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná" a jako podmalba pár vobrázků. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
farářskej Odesláno 5. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2009 muze to tady nejakej mod locknou nebo smazat Konečně už mu to došlo...
spiderer Odesláno 5. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2009 Tak se ale dohodnete jestli chcete "cenzuru" nebo "tu behat na volno" at se to nemeni kazdej den jinak
KreuZ Odesláno 5. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2009 Tak se ale dohodnete jestli chcete "cenzuru" nebo "tu behat na volno" at se to nemeni kazdej den jinak lockni to, nema cenu se dal o tom bavit....stejne mi tu kazdej jenom nadava a tak podobne....se tady zase nekdy na neco zeptam
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 5. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2009 lockni to, nema cenu se dal o tom bavit....stejne mi tu kazdej jenom nadava a tak podobne....se tady zase nekdy na neco zeptam to chce klid, neni lehky sem zapadnout. já se o to taky furt pokoušim
NIGHTinGALE Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 (upraveno) Já naprosto nechápu, jak tihle lidé přemýšlejí. Tričko Nyke a boty Adydas by na sebe nevzali, to by se styděli, ale faky hodinek ano, to jim problém nedělá. A přitom v tom není rozdíl... ...aha, vlastně je. Nyke a Adydas rozezná od originálu každý, ale hodinky ne. Takže faky hodinek nosit budou, protože s těma se dá na 5 metrů machrovat i před znalcem a na půl metru před tou kozatou sousedkou, na kterou si každou noc tajně myslí. Upraveno 6. dubna 2009 uživatelem NIGHTinGALE
kubson Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 lockni to, nema cenu se dal o tom bavit....stejne mi tu kazdej jenom nadava a tak podobne....se tady zase nekdy na neco zeptam úplně jsi mne po ránu rozbrečel. nehrej citlivku a kup si pořádné hodinky peace
KreuZ Odesláno 6. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 úplně jsi mne po ránu rozbrečel. nehrej citlivku a kup si pořádné hodinky peace jsem se taky z nekterejch lidi malem rozbrecel =D jinak na hodinkach se pracuje....jenom to asi nebude otazka dnu nebo tydnu no =/
bandicoot Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 Nighovo porovnání kvalitativních tříd fejku s intenzitou smradu z hovna je super. Tak to prostě je.
Friedrich Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 Zloušel jsi hledat alternativu těch tvých "dream watch" za menší peníz nebo ti jde pouze o Rolex ? Nebo vic napřímo - líbí se ti TY hodinky nebo je chceš jenom proto, že jsou to Rolex coby symbol "něčeho". Co třeba za lepší peníz takhle ?
KreuZ Odesláno 6. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 (upraveno) Zloušel jsi hledat alternativu těch tvých "dream watch" za menší peníz nebo ti jde pouze o Rolex ? Nebo vic napřímo - líbí se ti TY hodinky nebo je chceš jenom proto, že jsou to Rolex coby symbol "něčeho". Co třeba za lepší peníz takhle ? no koukal jsem ze treba Invicta delaj v podstate stejny hodinky jako rolex....konkretne ty oyster kopirujou asi nejvic. o tech Steinhart jsem neslysel, ale vypadaj dobre....jdu to vomrknout. jenomze to jsou proste naproste kopie akorat to nema tu fejkovou nalepku rolex ale jmenujou se jinak, jako ty invicta....nebo ne? Upraveno 6. dubna 2009 uživatelem KreuZ
cali Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 hodiniek inspirovanych submarinerom je spusta namatkom -Steinhart -MKII -O&W -Growana -Sandoz -Marcello C a urcite by sa dalo pokracovat..... je ich fakt moc.... existuju aj takzvane sterille homages co je vacsinou cinska zalezitost vyrobne zhodna s fejkami ale bez napisov na korunke tahu a ciferniku vsetky tieto hodinky mozno oznacit za viac ci menej "inspirovane" ale uz to nie su fejky..... iste najdu sa clenovia ktory ani tento pristup neuznavaju ale to uz sa tu riesi v inych vlaknach
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se