Senseeei Odesláno 8. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2009 Zatial iba concept, ale mal by tam byt Calibre 36 a nejaka silna narazuvzodornost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 8. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2009 Slusna naloz! Ta mista skoro v rozich vypadaji pruhledne nebo se mi to jen zda? ... aha, kdyz se na to zadivate, tak ty hreby v rozich, to bude asi ta silna narazuvzdornost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senseeei Odesláno 8. dubna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2009 Ano, vyzera to ako hodinky v hodinkach. tu je este jedna foto : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlos Odesláno 8. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2009 Snad budou konečně vodotěsné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 8. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2009 Docela zajímavý hodinky, ale pro mě je zabíjí ten nápis na pouzdře . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Rainbow Odesláno 8. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2009 Kompletní článek s dalšímí fotkami. Klik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedersky Odesláno 9. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2009 Fakt pekne hodinky, paci sa mi ta farebna kombinacia aj to uchytenie "hodiniek" v hodinkach. Tie fotky v tom odkaze su pekne, az na toho metrosexualneho Hamiltona... FUJ! Cena ako vzdy, krasnych EUR 5000....??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yvaine Odesláno 9. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2009 No pro mě bez chyby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 9. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2009 Viktor ma pravdu ten napis na puzdre to tam vyslovene kurvi .... ale inak pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yvaine Odesláno 9. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2009 Viktor ma pravdu ten napis na puzdre to tam vyslovene kurvi .... ale inak pekne. Viktor to myslí jen za sebe Třeba mě se tam ten nápis líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 9. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2009 .... Tie fotky v tom odkaze su pekne, az na toho metrosexualneho Hamiltona... FUJ! ... To teda nechapu proc se snazi fotograf udelat z nej nekoho s jinou barvu pleti, a take nechapu Jeho ze to dovoli, ze by se stydel za to co je ?? Hamilton neHamilton hodinky jsou to perfektni a pro mne na tom nic nemeni ani ten napis na pouzdru jedina jejich chyba je ze to neni moje cenova kategorie , ale to je vlastne dobre protoze kdyby staly 1000 Ecek tak nebudou tak exkluzivni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pribina Odesláno 10. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2009 tak tyhle jsou dokonaly . . . dokazal bych si je na sobe predstavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se