Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
  • Odpovědi 87
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  istvanfy napsal:
Prilis vela dnes uz asi zbitocnych cifernikov - neprehladne.

Posobia gicovo.

Tie druhe co tam mas su jednoduche a elegantne.

A nejsou tak náhodou zbytečný vůbec hodinky jako celek? Co kdyby se zrušili úplně, však stejně mají všichni hodiny na mobilu a v autě.

A nejsou tak náhodou podle tebe kýčový i všechny ty tourbilony, chronografy,heliový ventily, otočný lunety s čísly, tachymetry atd?

Odesláno

:thumbsup_anim: Jiste.

Za taku sumicku sa daju kupit tie velike od IWC ci kto to montuje - aj to su tusim letecke.

Hold Nemci mali v Luftwaffe lepsi vkus od uniforiem az po hodinky...

Proste mi to pripada ako ked nejaka kocka nosi jednoduchy vkusny sperk.

A druha chodi ovesana zlatom ako ciganka z cirkusu.

Naklady mali obe rovnake.

Odesláno
  istvanfy napsal:
:thumbsup_anim: Jiste.

Za taku sumicku sa daju kupit tie velike od IWC ci kto to montuje - aj to su tusim letecke.

Hold Nemci mali v Luftwaffe lepsi vkus od uniforiem az po hodinky...

Proste mi to pripada ako ked nejaka kocka nosi jednoduchy vkusny sperk.

A druha chodi ovesana zlatom ako ciganka z cirkusu.

Naklady mali obe rovnake.

Ištváne, zatím díky za radu a já už si dám teda příště pozor a koupím si něco decentnějšího... Trebárs hen tie Big piloty, ty sú tiež letecké a pritom naozaj nevyzerajú ako keby ich dajaký cigáň zbúchal zo zlatých zubov... :)

Odesláno

Nechcel som sa ta dotknut. Kazdemu sa paci nico ine - a to je aj dobre. Ked sa na ne pozrem tak mi chvilu trva kym zistim kolko je hodin a tak.

To by toho vela kluci z Luftwaffe nezostrelili keby mali lustit tolko cifernikov.

Odesláno
  istvanfy napsal:
Nechcel som sa ta dotknut. Kazdemu sa paci nico ine - a to je aj dobre. Ked sa na ne pozrem tak mi chvilu trva kym zistim kolko je hodin a tak.

To by toho vela kluci z Luftwaffe nezostrelili keby mali lustit tolko cifernikov.

Hele mě jsi se vážně nedotknul. Já znám většinové mínění o těchto hodinkách a na mém rozhodnutí si je pořídit to nic nezměnilo. Spíš jsem trošku nepochopil to tvé srovnání s BP. :) Navíc, kluci z Luftwaffe by s Navitimery jistě neměli problém, jelikož by je neměli vůbec. Tyhle hodinky byly spíš určený pro poklidnější (a hlavně poválečnou) éru letectví než je bombardování spojeneckých měst systémem "coventrieren"... ;)

Odesláno

to Kalifx: a co logaritmické pravítko ? Už ovládáš všechny odpočty ? :-) Mě to stejně fascinuje, jak to tak všechno vždycky vyjde. Opravdu fajné hodinky.

Odesláno

OT zamyšlení: S breitlingem je to zajímavá situace. Zatímco si laik koupí Breitling, protože je to známá značka atd. a koule na to nepotřebuje, tak mi připadá, že aby si chronomagik koupil Brajtle, tak na to musí mít pořádný koule. Zatímco laik si je kvůli tomu pozlátku kupuje, chronomagik ho musí nechtě ustát.

Odesláno
  Hajek napsal:
to Kalifx: a co logaritmické pravítko ? Už ovládáš všechny odpočty ? :-) Mě to stejně fascinuje, jak to tak všechno vždycky vyjde. Opravdu fajné hodinky.

Neovládám vůbec. :) Chvilku po nákupu jsem si sice točil tím papírovým "tréninkovým" kolečkem co je v balení, ale nenaučil jsem se nic. Já s logárem ve škole moc nedělal a to co jsem věděl, jsem zapomněl.

Odesláno

No tak pořádně studuj:-) Jinak, hodinky pěkný, i ksyž můj šálek kávy to není, jsou moc zdobený. Ale to je můj pocit, já mám radši jednoduchý hodinky.

Odesláno
  bandicoot napsal:
OT zamyšlení: S breitlingem je to zajímavá situace. Zatímco si laik koupí Breitling, protože je to známá značka atd. a koule na to nepotřebuje, tak mi připadá, že aby si chronomagik koupil Brajtle, tak na to musí mít pořádný koule. Zatímco laik si je kvůli tomu pozlátku kupuje, chronomagik ho musí nechtě ustát.

Něco na tom možná bude. Asi na to tedy není potřeba mít koule :) , ale spíš se nenechat zviklat většinovým míněním tady na fóru. Je potřeba si říct: jsem jakej jsem, líbí se mně takový hodinky, tak co se dá dělat. :)

Odesláno (upraveno)
  Kalifx napsal:
Neovládám vůbec. :) Chvilku po nákupu jsem si sice točil tím papírovým "tréninkovým" kolečkem co je v balení, ale nenaučil jsem se nic. Já s logárem ve škole moc nedělal a to co jsem věděl, jsem zapomněl.

Naučil jsem se to podle tohoto návodu:

http://www.spstr.pilsedu.cz/osobnistranky/...anky/logaro.pdf

viz: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...7&hl=poljot

EDIT: málem bych zapomněl pogratulovat, ať Ti dělají radost a doufám, že se s nima někdy ukážeš na srazu UH - Zlín.

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno

Nedavno ma znamy oslovil s poziadavkov, ci mu neviem zohnat fejky B Navitimer, nakolko sa mu tie hodinky velmi pacia. Nasledovala prednaska o "kvalite" fejkov, o tom, ze falosne hodinky nosia falosny ludia a pod. Osveta mala ucinok, no tuzba po hodinkach tohto dizajnu ostala. Tak som mu ako alternativu zohnal za viac nez priaznivu cenu Rotary Chronospeed.

rotary-chronospeed-chronograph_46456.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...