Baker Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Odesláno 4. října 2009 A na závěr ještě jedna ze včerejška... Tak ta je bomba, mam rad barevne vyvazeny fotky a tahle je super. Pristi rok udelame tydenni kalendar!
grakij Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Odesláno 4. října 2009 Hele do kalendáře je předvybráno tolik skvělejch fotek, že jsem měl co dělat abych vybral jen těch požadovanejch dvanáct. Spíš aby si členové našli čas a hlasovali. Je, ale takhle to mohlo byt jeste veselejsi. Hlasovani uz je jenom takovy bonus Kazdopadne snad uvidime za rok
Kalifx Odesláno 4. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2009 Tyhle hoď ky nejsou můj šálek čaje, ale fotky děláš krásný! Tak ta je bomba, mam rad barevne vyvazeny fotky a tahle je super. Pristi rok udelame tydenni kalendar! Kamarád mně včera v rámci terapie půjčil svou 40D a "pronajal" mně na dvě hoďky svůj fotokoutek v jednom grafickým studiu. Má tam i nějaký světla, stativy a hlavně klid. Protože ho už nějakej čas otravuju s tím, jestli si mám nebo nemám koupit nějakou dobrou zrcadlovku. Tak řek: "hele, stejně seš teď v hajzlu tak si to přijď vyzkoušet i s nějakejma světlama a uvidíš".... No a ty světla dělaj fakt moc... Nicméně výsledkem paradoxně je, že nákup drahý zrcadlovky jsem asi definitivně odpískal, protože si spíš jednou za čas zajdu k němu a budu si tam hrát...
bandicoot Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Odesláno 4. října 2009 (upraveno) Martine, až teď jsem si všim, jak je ten tah opravdu pěknej... S tou výbavou máš pravdu. Já to mám stejně s bouchačkama, taky si často půjčuju. Nemůžu si vybrat, protože kamarád jich má tolik, od křesadlovek po zadovky a všechny jsou skvělý. Upraveno 4. října 2009 uživatelem bandicoot
Kalifx Odesláno 4. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2009 Martine, až teď jsem si všim, jak je ten tah opravdu pěknej... Na breitlingsource o něm dokonce píší toto: "One of the most beautiful bracelets in the watch world is the Breitling Navitimer Bracelet." Ovšem já sám jsem mu dlouho nemohl přijít na chuť. U Ondry jsem nechal ušít řemen a myslel jsem, že tak je to nejlepší. Řemen je samozřejmě parádní (taky ho mám teď na SF), ale tak dlouho jsem obracel ten tah v rukách až jsem ho vrátil zpátky. Dílem taky proto, že nemám jiný hodinky s tahem. No a pak jsem najednou zjistil, že se mně začal opravdu hodně líbit. A tak je to u Breitlingů se vším...
lukis Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Odesláno 7. října 2009 mooc hezká fotka (hodinky samozřejmě taky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se