skalis Odesláno 12. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2009 Kov na mě působí velice lacině a pouťově, ale to je možná jenom foťákem. Je to určite originál? Jako jestli Mrakodrap neprodava fejky? Ty vtipalku, to je skoro na omluvu. Mno, ale Navitimery (stejne jako vetsina jsou hodne specificke hodinky a kazdemu designove nesednou (moje kava to take neni). Ale lacine urcite nepusobi, mel by sis je nekdy prohlidnout nazivo. Pusobi naopak velmi solidnim a kvalitnim dojmem. Kalifx: splneni hodinkoveho snu -- k tomu se neda nez poblahoprat!
Baker Odesláno 12. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2009 Kov na mě působí velice lacině a pouťově, ale to je možná jenom foťákem. Je to určite originál? Cely tohle forum je jenom o fejcich, nejsme prece magori, abychom utraceli takovy prachy za prave hodinky.
spiderer Odesláno 12. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2009 Cely tohle forum je jenom o fejcich, nejsme prece magori, abychom utraceli takovy prachy za prave hodinky. Ono existuje neco jako prave hodinky? Ja myslel ze to jsou jenom takovy legendy..
Traveller Odesláno 12. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2009 Gratuluji k vytouženým hodinkám. Ovšem při pohledu na podobný číselník mě vždy jímá závrať z toho, co je na něm informací. Existuje někde na webu návod/popis co všechno se s tím dá počítat?
Kalifx Odesláno 12. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. dubna 2009 Kov na mě působí velice lacině a pouťově, ale to je možná jenom foťákem. Je to určite originál? Ano, hodinky působí celkově velice odfláknutým dojmem. Kov je už na mnoha místech zrezlý a ciferník má zřetelnou patinu. Mezi dvanáctkou a čtyřkou je škrábanec od levhartího drápu. Chvilku jsem zvažoval, že bych je Mrakodrapovi vrátil, ale pak jsem si všimnul, že jak vteřinovka pěkně poskakuje po vteřinách, tak přesně kopíruje indexy. A to mě přesvědčilo. Navíc mně Mrakodrap ukázal účtenku od Dušáka a podle toho vím, že při poslední výměně baterky prověřil i původ a originalitu hodinek. Asi si je nechám.
Kalifx Odesláno 12. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. dubna 2009 Gratuluji k vytouženým hodinkám. Ovšem při pohledu na podobný číselník mě vždy jímá závrať z toho, co je na něm informací. Existuje někde na webu návod/popis co všechno se s tím dá počítat? Dostal jsem k tomu všechny papíry, takže i takový to papírový kolečko a knížečku jak počítat s lunetou. Snad to pochopím.
Baker Odesláno 12. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2009 Kalife, mam Ti tady ty plky o fejcich promazat ?
Kalifx Odesláno 12. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. dubna 2009 Kalife, mam Ti tady ty plky o fejcich promazat ? Hele mně je to srdečně šumák. Nakrklej by moh bejt akorát Mrakodrap, ale řekl bych, že ten je taky nad věcí. Pokud chceš ty, tak to udělej, pro mě je to legrace
Baker Odesláno 12. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2009 Hele mně je to srdečně šumák. Nakrklej by moh bejt akorát Mrakodrap, ale řekl bych, že ten je taky nad věcí. Pokud chceš ty, tak to udělej, pro mě je to legrace V pohode, mi je to sumak, je to Tvoje chlubici vlakno. Necham to tu teda par dni pro pobaveni pracujicich.
gas Odesláno 13. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2009 ačkoliv mám jedny "Béčka" tak tyhle nemůžu vystát, ale ... pokud se Ti líbí a máš z nich radost, tak gratuluju
chose Odesláno 13. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2009 ..pokud se Ti líbí a máš z nich radost.. Máš snad nějaký důvod nevěřit prvnímu příspěvku ?
gas Odesláno 13. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2009 Máš snad nějaký důvod nevěřit prvnímu příspěvku ? nějak jsem Tě nepochopil, prostě jsem slušně napsal, že se mi nelíbí, ale já je nosit nemusím, je na tom něco k nepochopení ? tohle je totiž diskuze a já nejsem pokrytec ...
Dali Odesláno 13. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2009 Gratuluju, mám podobné bez čísel už několik let a pořád se mi líbí. Ještě k nim pořiď nějaký pěkný řemen, na ty moje dát nejde, tah je přímo zabudovaný do pouzdra, jinak by už byly na řemenu.
chose Odesláno 13. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2009 (upraveno) nějak jsem Tě nepochopil.. Neřeš to, mám zjevně jen zostřené vnímání češtiny. "Pokud" vyjadřuje nejistotu předpokladu, což mi přišlo podivné, když Kalifx píše v prvním příspěvku, jak moc se mu hodinky líbí a že si splnil sen. Kdybys namísto "pokud" napsal "když", ani bych necekl. Ostatně není tomu dlouho, co jsem mu v tomto vlákně vyčinil za "Tmavou helmu", i když je do podpisu jen převzatá Edit: doplnění citace.. Upraveno 13. dubna 2009 uživatelem chose
Filini Odesláno 14. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2009 Asi jedine B-cka ktore sa mi pacia (okrem B1, ale to je podla mna ina kategoria) ... velice chvalim a velice zavidim
bandicoot Odesláno 14. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2009 Pěkný hodinky, parádní tah a na kůži budou taky skvělý. Už si je píšu na další sraz "ke zkouknutí".
Kalifx Odesláno 14. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2009 (upraveno) ačkoliv mám jedny "Béčka" tak tyhle nemůžu vystát, ale ... pokud se Ti líbí a máš z nich radost, tak gratuluju Já ti rozumím Je fakt, že tyhle hodinky vyvolávají u milovníků hodinek vášnivé diskuze. Jedni je milují, druzí nenávidí. Já patřím k té první kategorii. Už kdysi před léty, v éře před Chronomagem, jsem se do nich zakoukal a řekl jsem si, že je prostě jednou musím mít. No a nakonec to ani tak dlouho netrvalo. Tohle jsou prostě hodinky "na oko". Furt se na ně musím koukat. Upraveno 14. dubna 2009 uživatelem Kalifx
gas Odesláno 15. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2009 Kalifx: jo jo, já navitimery obecně nemusím, možná bych překousl model bez čísel, pravda je, že pokud se řekne Breitling, tak si většina lidí představí navitimer tak ať slouží
M916 Odesláno 18. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2009 Sakra, něco mě tady uniklo! Gratuluju, je vidět, že dočasnou srdeční prázdnotu a stezk po Autáviích bylo třeba zaplnit To abych si na příští sraz nezapomněl brejle (myslím tím ty skutečné, dioptrické!). Martine, ať slouží ku spokojenosti
Kalifx Odesláno 18. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2009 Sakra, něco mě tady uniklo! Gratuluju, je vidět, že dočasnou srdeční prázdnotu a stezk po Autáviích bylo třeba zaplnit To abych si na příští sraz nezapomněl brejle (myslím tím ty skutečné, dioptrické!). Martine, ať slouží ku spokojenosti No jo Jirko, čekání je neúnosný Až se Autavie vrátěj, tak je holt bude doma čekat nevlastní příbuznej z trošku jinýho vrhu. Brejle si na sraz určitě vem (a teď myslím ty na ruku) ať porovnáme současnou a echt historickou produkci...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se