Horhe Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 Kurnik chlapi, tak se zapojujte do diskuze průběžně. Né až když je to uzavřený. Nějakej kompromis by se vymyslel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 Mám čtvery Igeny, chtěl jsem být PS1 sběratel, ale asi to rozpustím a nechám si jedny nebo dvoje. Kdyby někdo chtěl jedny červený a jedny černý s bílou lunetou, tak bych je vzal. Než to hodím do prodejního vlákna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 PS1 jedny mam, vemu ti je ukazat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2013 Díky, ale možná si nerozumíme:já jsem si myslel, že budu velký sběratel PS1, ale zjišťuju, že asi nebudu - no a mám 4 kousky, takže kdyby někdo si je chtěl někdo prohlédnout naživo a ujmout se jich, tak že bych je vzal na sraz - před tím, než je nabídnu v prodejním vlákně a budu někam posílat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2013 no já jsem třeba ps1 neměl ani jedny, tak je s sebou vem a uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2013 Dobře, vezmu. A hlavně musíme zamachrovat Humbertama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 Nedorazím, jedu trénovat s malým vlkem, ty pátky jsou prostě marný. Aspoň, že se našel Mára Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 Před chvíli jsem se vrátil z Prahy, jsem grogy. Dám kafe, naleštím hodinky, Legacy mě vyzvedne a URÁÁ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2013 Komu mobil fotí lépe, nechť upgradne můj nesměly pokus o společné foto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2013 Že by Horhe vyměnil PS II za Igen-y ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2013 (upraveno) Hmm, tak mně to fotí ještě víc napytel.Jinak mikrosraz se opravdu vyvedl. V hlavě mi hučí jako blázen, ale jinak dobrý. Že by Horhe vyměnil PS II za Igen-y ? Já prostě prim Sportovec nebudu. Ani jedničkovej, ani dvojkovej. Nic mi to neříká. Upraveno 9. listopadu 2013 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2013 Hmm, tak mně to fotí ještě víc napytel.Jinak mikrosraz se opravdu vyvedl. V hlavě mi hučí jako blázen, ale jinak dobrý.A ted si vem, jak luxusne se mi rano ridilo do prace Ja snad myslel ze ani nevyjedu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2013 (upraveno) Dobré "ranko", sraz se opravdu moc povedl, pivo, místo, steak - všechno na výbornou. Jen mám pocit, že jsme si opět nestihli skoro nic říct Doufám, že más příště bude o něco více.Přidávám fotku z mého telefonu. Upraveno 9. listopadu 2013 uživatelem michalval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondako Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Ahoj pánové. Sorry, že jsem nedorazil, opravdu mně to mrzí. Nějak jsem to v pátek překombinoval, myslel jsem, že bych nakonec dorazil později, ale nepovedlo se. Žena je sice doma, ale je nějak marod, takže jsem musel vyzvednout juniora od tchýně, nakoupit, uklohnit večeři a v devět jsem byl celkem grogy a už jsem nebyl schopen nikam jet. Takže příště.Jinak podle fotky, to vypadalo jako Sportkovej sraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Škoda, že Ti to nevyšlo Tondo. Pivo i jídlo by se Ti líbilo, a taky jsme měli pro Tebe spoustu všetečných otázek Jj byl to takový "sportovní sraz" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Nazdar kucí, co zas někdy zajít na žebra a pár piv? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Jsem pro. Leden mám zatím volnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Jsem taky pro. Momentálně mě ničí kašlík a rýmička, ale to se určitě během pár dnů vyřeší :-)A Tatáž Pakáž neměla chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Takže místo je daný, jenom poskládat nějaký osazenstvo a termín. Mně to je tak nějak jedno, preferuji pátky, případně soboty, ale to zas nemůžou ostatní. Uvidíme kdo se nahlásí a podle toho to sesumírujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Příští Pá-So mám volno a pak až za 14dní případně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se