Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Liberec, Jablonec

M916

Doporučené příspěvky

Mám čtvery Igeny, chtěl jsem být PS1 sběratel, ale asi to rozpustím a nechám si jedny nebo dvoje. Kdyby někdo chtěl jedny červený a jedny černý s bílou lunetou, tak bych je vzal. Než to hodím do prodejního vlákna.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky, ale možná si nerozumíme:

já jsem si myslel, že budu velký sběratel PS1, ale zjišťuju, že asi nebudu - no a mám 4 kousky, takže kdyby někdo si je chtěl někdo prohlédnout naživo a ujmout se jich, tak že bych je vzal na sraz - před tím, než je nabídnu v prodejním vlákně a budu někam posílat.

Odkaz ke komentáři

Hmm, tak mně to fotí ještě víc napytel.

Jinak mikrosraz se opravdu vyvedl. V hlavě mi hučí jako blázen, ale jinak dobrý.

Že by Horhe vyměnil PS II za Igen-y ? 

Já prostě prim Sportovec nebudu. Ani jedničkovej, ani dvojkovej. Nic mi to neříká.

Upraveno uživatelem Horhe
Odkaz ke komentáři

Dobré "ranko", sraz se opravdu moc povedl, pivo, místo, steak - všechno na výbornou. Jen mám pocit, že jsme si opět nestihli skoro nic říct  :P

Doufám, že más příště bude o něco více.

Přidávám fotku z mého telefonu.

post-20760-0-97068400-1383993879_thumb.jpg

Upraveno uživatelem michalval
Odkaz ke komentáři

Ahoj pánové. Sorry, že jsem nedorazil, opravdu mně to mrzí. Nějak jsem to v pátek překombinoval, myslel jsem, že bych nakonec dorazil později, ale nepovedlo se. Žena je sice doma, ale je nějak marod, takže jsem musel vyzvednout juniora od tchýně, nakoupit, uklohnit večeři a v devět jsem byl celkem grogy a už jsem nebyl schopen nikam jet. Takže příště.

Jinak podle fotky, to vypadalo jako Sportkovej sraz :)

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Takže místo je daný, jenom poskládat nějaký osazenstvo a termín. Mně to je tak nějak jedno, preferuji pátky, případně soboty, ale to zas nemůžou ostatní. Uvidíme kdo se nahlásí a podle toho to sesumírujem.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...