michalval Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 Hadi, to já jsem od šesti v práci :-D Ale domnívám se, že můj výkon asi neodpovídá ideálům dobrého pracovníka...Když bude nejhůř, můžeš ukázat, že máš japonské hodinky v japonské firmě. Ale jinak Ti to nezávidím, vylezl jsem z postele až v půl desáté. A taky jsem teď rád, že jsem nepařil s Jirkou až do rána. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 Fakt to bylo boží, s Honzou a kočkama jsme dali Matušku v Azylu, pak rumíka ve Stereu a domů za světla. Velice povedené. Kdybyste se dneska někdo nudil a nechcalo, tak se nahlašte, na zahradě zažehnu voheň a vopečem buřta z Kněžmosta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xray33_11 Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 Fakt příjemnej večer to byl, rád jsem poznal další členy "severské bandy" :-) Zároveň teda slušná motivace rozšířit si sbírku. Můj favorit večera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 nazdar sokilíci! právě jsem našel telefon a možná i sám sebe..konec..vylil jsem se jak kbelík, dorazil v šest ráno (nebojte Jirka taky.. ) a vstával před hodinou..no vstával možná ani ne, došel jsem do kumbálu sundal trychtýř a nasadil zpátky hlavu..nějak mi ale na to vylitý tělo nepasuje a bolí hehe..jinak akce nadmíru povedená a doufám, že se nebude jen tak opakovat hehe.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 (upraveno) Kucíí bylo to s vámi včera fajn,bohužel jsem vás musel opustit dřív,jelikož jsem mladému na dnešek nasliboval vrtulníky a závoďáky.:-) http://www.auto.cz/rally-show-helicopter-hradci-kralove-auta-letouny-bok-boku-95162 Upraveno 14. května 2016 uživatelem Bembeg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 Tak jsem vyměnil zásufku, dal si tři piva a jsem v tom zpátky. Jdu si lehnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 Povedený večírek rád jsem vás zase viděl, prima pokec s paní hbj, nechám s dovolením pozdravovat Ranní venčení nebylo úplně ideální, ale navečer pivko na přehradě, ještě si dám trochu rumu a jdu se z toho trochu vyspat. Asi nutně potřebuju nějaký hodinky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2016 jak to tu čtu tak mě to o to víc mrzí, ale fakt to nešlo...koukám se večůůrek vydařil Láďo, čéče...tak vem milou s sebou ať se můžeme podívat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2016 Jo a když jsem tam byl já, tak jste to pěkně odflákli ...No třeba se někdy objevím v lepší konstelaci hvězd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2016 Jo a když jsem tam byl já, tak jste to pěkně odflákli ...No třeba se někdy objevím v lepší konstelaci hvězd.Honzo, bylo to fajn - i když nemůžu poreferovat o průběhu akce mezi 1:00 a 5:00 hod - to už jsem spal. A na to, že minule jsme se měli potkat původně jen my dva, tak se z toho stal apoň "minisrázek". Ale jsi samozřejmě vítán kdykoliv! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 Tak výměna Tudor za Seiko nedopadla, hodinky si s Misakem vracíme zpátky :-DA aby mi to nebylo líto, objednavam někde něco na utišení žalu :-)Fakt už to není normální, co se tady děje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2016 Povedený večírek rád jsem vás zase viděl, prima pokec s paní hbj, nechám s dovolením pozdravovat Ranní venčení nebylo úplně ideální, ale navečer pivko na přehradě, ještě si dám trochu rumu a jdu se z toho trochu vyspat. Asi nutně potřebuju nějaký hodinky ...žena děkuje a říkala, že tam byl aspoň někdo normální hehe.. tak nevím.. Jo a když jsem tam byl já, tak jste to pěkně odflákli ...No třeba se někdy objevím v lepší konstelaci hvězd.neboj jsme s Jirkou domluveni, že až zas vyrazíme tak si necháme na cestu domů sluníčkem posvítit, můžeš se připojit.. Tak výměna Tudor za Seiko nedopadla, hodinky si s Misakem vracíme zpátky :-DA aby mi to nebylo líto, objednavam někde něco na utišení žalu :-)Fakt už to není normální, co se tady děje...tak jste nakonec taky vystřízlivěli kluci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2016 jinak tedy avizovaná akvizice a jeden rychlocvak po vybalení.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2016 jinak tedy avizovaná akvizice a jeden rychlocvak po vybalení.. No ty koky, paráda! Gratuluju. A co se týče výměny, tak jsme se s Márou dohodli, že by našim miláčkům nebylo u novýho tatínka tak dobře, jako jim je u toho nynějšího Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2016 Je to tak :-)A jak jsem po tudorkach tesknil, objednal jsem si jedny Zenithy proti stesku :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2016 vypečená dvojice.. vy dva.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2016 jinak tedy avizovaná akvizice a jeden rychlocvak po vybalení.. tak to je krása, kámo. Chci taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2016 Taky nová akvizice... teď mi přišly do práce... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2016 oooo..! mooc hezký! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2016 Máro pěkný to máš,ses nám krapet rozjel.:-)Jen škoda že nejsou na tahu to by byla ještě větší pecka než teď... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se