Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Liberec, Jablonec

M916

Doporučené příspěvky

Hadi, to já jsem od šesti v práci :-D Ale domnívám se, že můj výkon asi neodpovídá ideálům dobrého pracovníka...

Když bude nejhůř, můžeš ukázat, že máš japonské hodinky v japonské firmě.

Ale jinak Ti to nezávidím, vylezl jsem z postele až v půl desáté. A taky jsem teď rád, že jsem nepařil s Jirkou až do rána.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fakt to bylo boží, s Honzou a kočkama jsme dali Matušku v Azylu, pak rumíka ve Stereu a domů za světla. Velice povedené. 

Kdybyste se dneska někdo nudil a nechcalo, tak se nahlašte, na zahradě zažehnu voheň a vopečem buřta z Kněžmosta...

Odkaz ke komentáři

nazdar sokilíci! právě jsem našel telefon a možná i sám sebe..konec..vylil jsem se jak kbelík, dorazil v šest ráno (nebojte Jirka taky.. :) ) a vstával před hodinou..no vstával možná ani ne, došel jsem do kumbálu sundal trychtýř a nasadil zpátky hlavu..nějak mi ale na to vylitý tělo nepasuje a bolí hehe..jinak akce nadmíru povedená a doufám, že se nebude jen tak opakovat hehe.. :)

Odkaz ke komentáři

Kucíí bylo to s vámi včera fajn,bohužel jsem vás musel opustit dřív,jelikož jsem mladému na dnešek nasliboval vrtulníky a závoďáky.:-) http://www.auto.cz/rally-show-helicopter-hradci-kralove-auta-letouny-bok-boku-95162

Upraveno uživatelem Bembeg
Odkaz ke komentáři

Povedený večírek :) rád jsem vás zase viděl, prima pokec s paní hbj, nechám s dovolením pozdravovat :) Ranní venčení nebylo úplně ideální, ale navečer pivko na přehradě, ještě si dám trochu rumu a jdu se z toho trochu vyspat. Asi nutně potřebuju nějaký hodinky ...

Odkaz ke komentáři

Jo a když jsem tam byl já, tak jste to pěkně odflákli ...

No třeba se někdy objevím v lepší konstelaci hvězd.

Honzo, bylo to fajn - i když nemůžu poreferovat o průběhu akce mezi 1:00 a 5:00 hod - to už jsem spal.  :D

A na to, že minule jsme se měli potkat původně jen my dva, tak se z toho stal apoň "minisrázek". Ale jsi samozřejmě vítán kdykoliv!

Odkaz ke komentáři

Povedený večírek :) rád jsem vás zase viděl, prima pokec s paní hbj, nechám s dovolením pozdravovat :) Ranní venčení nebylo úplně ideální, ale navečer pivko na přehradě, ještě si dám trochu rumu a jdu se z toho trochu vyspat. Asi nutně potřebuju nějaký hodinky ...

žena děkuje a říkala, že tam byl aspoň někdo normální hehe.. tak nevím.. :)

Jo a když jsem tam byl já, tak jste to pěkně odflákli ...

No třeba se někdy objevím v lepší konstelaci hvězd.

neboj jsme s Jirkou domluveni, že až zas vyrazíme tak si necháme na cestu domů sluníčkem posvítit, můžeš se připojit..

Tak výměna Tudor za Seiko nedopadla, hodinky si s Misakem vracíme zpátky :-D

A aby mi to nebylo líto, objednavam někde něco na utišení žalu :-)

Fakt už to není normální, co se tady děje...

tak jste nakonec taky vystřízlivěli kluci?

Odkaz ke komentáři

jinak tedy avizovaná akvizice a jeden rychlocvak po vybalení.. :)

No ty koky, paráda! Gratuluju.  :thumbsup_anim:

A co se týče výměny, tak jsme se s Márou dohodli, že by našim miláčkům nebylo u novýho tatínka tak dobře, jako jim je u toho nynějšího  :D

Odkaz ke komentáři

Taky nová akvizice... teď mi přišly do práce...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...