Horhe Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 No jasně, uděláme normální sraz a pak zas chronomoto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Věděl bych o litrovym SV, kdyby si někdo chtěl koupit motorku, aby se mohl sklouznout s náma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nathanien Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Litrový SVecko by stalo za hřích, ale dokud mláďata neodrostou, tak si musím nechat zajít chuť. Takze za mne to vidím jen na tu hospodu:-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Kluci me jeste srusta nos, takze se citim maximalne na tu hospodu. Ctvrtek je u me ok a nebo se domluvime s Jirkou jak nam vychazi hlidaci vikendy. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 (upraveno) Se nějak domluvte a já snad dorazím taky.:-) Upraveno 29. března 2018 uživatelem Bembeg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Kluci , kde jinde se vas nalakat na dalsi sraz... Jestli bych neurazil... kouknete prosim sem... http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/116570-rolex-vs-grand-seiko/ Lupy na sraze vitane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 A on se koná nějakej sraz, kdy že to je?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 V nedeli odpolende pujdeme s Misou na pivaka / kafe / bagetu... kdo se pripoji? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Jako osmého nemám problém....tuto jsem mimo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 (upraveno) Kluci, pravděpodobně za mnou příští sobotu přijedou spiderer a Andrew. Budeme předstírat, že fotíme hodinky... Každopádně možná po tom půjdeme někam na oběd. Tak kdyby se někdo chtěl připojit, tak pište, volejte. Nějak bychom to spáchali...Edit: S Michalem už jsme předběžně domluveni... Upraveno 5. května 2018 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 Nikdo nic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 Tak jako na nějakej večerní sraz bych asi dorazil...ale o žádném nevím...tady řešíš nějaký focení a oběd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 Jj večerní to nebude. Jen v sobotu někam na oběd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nathanien Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 Taky bych dal spis neco predvecerniho/vecerniho:-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 Tak já neříkám, že bychom se nelíbí sejít na "klasické" posezení... Musím vám ještě přece ukázat GSka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Zdar hoši, tak jsme se nějak dlouho neviděli a co tedy udělat srázek. Asi se to nikomu nechce organizovat Máme pěkné počasí a plno terásek.Co vy na to??? V týdnu ve čtvrtek, nebo v pátek či sobotu ať se můžeme zdržet?Minule jste byli tuším ve Šnytu a asi dobrý, ale co nějaká terasa?Napadá Vás něco? Mně např. v Pražské ulici restaurace Mlsnej Kocour (http://mlsnejkocour.com) nebo terasa v Legendě (http://legenda-bar.com/).Ale určitě Vás také něco napadne, abychom se dohodli. PS: nic nového nemám, ale rád Vás uvidím a dáme nějaké Fanda (Fany) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nathanien Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Ja jsem pro kazdou "spatnost" - takze pokud se neco bude konat, muzete se mnou pocitat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2018 Já jsem na tom kluci teď špatně, neurvu se ani přes týden, ani o víkendech. Snad třetí týden v červenci budu mít volněji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2018 To by šlo. Já mám první půlku července děti a druhou.....ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2018 Souhlas...od 13.7 nemám problém, teď to nedám! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se