PetrLBC Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2018 Jsem na tom stejne ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 zdar, tak to posuneme a budeme směřovat na konec toho července. Se tady pak ještě dohodneme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2018 Tak půlka měsíce pryč...jak jste na tom pánové?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2018 Já mám nový hodinky, héč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2018 Co příští pátek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2018 (upraveno) Příští můžu... A taky něco mám (teda mít budu)... I když jen Seika na baterky... Upraveno 16. července 2018 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2018 zdar! já jsem jako obvykle mimo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2018 Já můžu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 Takže co teda, příští pátek kde? Chceme dovnitř nebo ven? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 Asi spis dovnitr, ne? precejen at to nenechame valet nekde jen tak venku po stolech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 Určitě dovnitř. Na počasí v Liberci bych moc nespoléhal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 co zas ten šnyt, nebo lepší nápad? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 Líbil se mi velký stůl vzadu v Chicago Grillu, byli jsme tam před pár týdny s Márou a spol.Světla je tam taky dost a nikdo by kolem nás nešmajdal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nathanien Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 Ahoj kuci! Se mnou taky pocitejte a Chicago grill zni dobre! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 chicago nemusí být špatný, já tam byl teda jednou na obědě a byla tam mlha, že jsem neviděl na druhej konec hospody, ale to bylo asi výjimečně nevím o který stůl se jedná, chopíte se někdo rezervace? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nathanien Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 Ja bych mohl (mam to po ceste dom). Takze kolik nas predbezne bude a na kolikatou to mam rezervovat? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 Tak se pojďme spočítat: _mAraHorhemichalvalnathanienBembeg... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 nevím jak je ten stůl velkej, ale určitě celej, a viděl bych to tak na šestku, půl sedmou, ať stihnem pokecat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 (upraveno) Tady ten třeba, prostě je to úplně vzadu... tenhle je pro šest sedm lidí ne? Upraveno 18. července 2018 uživatelem michalval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nathanien Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 Ok, odpo zamluvim celej stul a pokud se nekdo prida pozdeji a nezbyde na nej misto, tak na baru je taky misto Rezervacku dam na pul sedmou, na jmeno "Chronomag" Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se