dan010 Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Já 23. určitě můžu a rád půjdu. A to chicago? V Liberci to je bída a není moc kam jít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Takze tedy zatim orientacni datum 23.12.Misto a cas bude upresnen.Seznam zajemcu: 1. mAra2. dan0103. PetrLBC4. Xenomorfus Xenomorfus urcite pojede autem, protoze se pak dostat do Pertoltic by bylo nerealne, takze pripadne muze nekoho priblizit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Xenomorfus urcite pojede autem, protoze se pak dostat do Pertoltic by bylo nerealne, takze pripadne muze nekoho priblizit. ty autem, mara doma slíblil, že se nezmastí... no ty vole tak to to můžeme udělat v cukrárně nebo mlíčňáku a nebo v mekáči Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Ja proti cukrarne ani mlicnaku v zasade nic nemam... s tim mekacem uz to bude horsi :-D.mAra ze se nezmasti ale neznamena, ze nebude pit vubec ;-)A abych uvedl veci na pravou miru, ja i kdyz jdu na sraz u nas v Ostrave, tak kdyz si dam 3 piva, tak uz je to rekord. Vetsinou koncim u dvou, pokud vubec piju alkohol ;-). A nebo muzete vsichni prijet do Pertoltic, mame tam becku, vycep, bude specialni havirsky punč a dalsi dobroty. Prespani mozne. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Hoši, mrzí mě to, ale 23 už jsem natuty fuč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Hoši, mrzí mě to, ale 23 už jsem natuty fuč. právě proto to děláme 23. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLBC Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Hele Chicago asi ok - jen minule jsem tam nejak blbe sedel v tom zvonu a slysel spise ostatni stoly, nez kamose :-))))Jeste se celkem da Snyt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Hele Chicago asi ok - jen minule jsem tam nejak blbe sedel v tom zvonu a slysel spise ostatni stoly, nez kamose :-))))Jeste se celkem da Snyt. Klidně Šnyt. Tam jsem nikdy nebyl a teda neslyšel jsem na to nic moc dobrého. Ale můžeme vyzkoušet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Jako slibem, že se neozeru, nezarmoutim... To ještě nic neznamená... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 právě proto to děláme 23. Tak tě asi zklamu. Situace se dramaticky změnila a na sraz dorazím. Každopádně šnyt stojí úplně za hovno, obsluha vysmažená, posledně nám ani v deset nechtěli uvařit kafe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Tak tě asi zklamu. Situace se dramaticky změnila a na sraz dorazím. Každopádně šnyt stojí úplně za hovno, obsluha vysmažená, posledně nám ani v deset nechtěli uvařit kafe. Tak přesně to jsem na šnyt slyšel. Tak super, že můžeš, aspoň nás bude víc. Takže asi to chicago co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Taky dorazím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 zkusim to taky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Sraz Liberec 23.12. Seznam zajemcu: 1. mAra 2. dan010 3. PetrLBC 4. Xenomorfus 5. Horhe 6. Bembeg 7. hbj Misto zrejme "Chicago". Bude upresneno. Stejne jako cas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 Chicago v 19 hod? Bude nás dost, je potřeba tam udělat rezervačku. Je tu někdo kdo je tam dobře zná, že by to zařídil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 já tam neznám nikoho, ale jdu tam dnes na pivko..booknu/zkusim stůl pro vosm na 23.12. 19:00 oukej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 Jojo a ideálně ten úplně vzadu na konci hospody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 rezervováno/19:00 to the end/Chronomag.. zatim pic.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 Skvělá práce! Děkujeme! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 Hondzik nezklame, těším se kluci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se