7jerry7 Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Za chvili vyrážím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Kluci, diky za bezva vecer. Bylo to fajn. Na jare doufam na videnou ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 Kluci, diky za bezva vecer. Bylo to fajn. Na jare doufam na videnou ;-). My tady děkujeme a zatím ve srazu pokračujeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 Huhuuuuu jsem doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 Huhuuuuu jsem doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLBC Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 Taky jsem doma ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 Díky všem za pěkný večer a všem zúčastněným ještě jednou vše nej a hlavně kolama dolů v novém roce 2019Jerry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 Rád jsem vás všechny viděl, mějte se kluci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2019 Zdar, letos nic nebude? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2019 O velikonach sem na masine zase v tom vasem kraji....;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2019 (upraveno) Přesné datum potřebuju... Po Velikonocích jedu do mexika a pak do států... A v květnu se stěhujeme . Upraveno 29. března 2019 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2019 To ja bych asi někdy zašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2019 Mohl bych třeba ten příští víkend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2019 (upraveno) Příští víkend mužů bohužel jen v pátek..Ale zitra du na pivo s Filipem. Když se budeš chtít přidat, dej vědět... Upraveno 29. března 2019 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2019 Příští pátek můžu, tenhle víkend mám malou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2019 Tak si zavoláme.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2019 (upraveno) Každopádně jsem našel dobrou hospu na srazyDobrý jídlo, Plzeň, světlo, příjemný prostředí hodný nás všech intelektuálů. Park restaurant u muzea Upraveno 29. března 2019 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2019 Esi to s tim presnym datem bylo na mne, tak dorazim v patek odpoledne a vracim se velikonocni pondeli rano. Takze pokud se vam bude chtit, tak nejaka projizdka na masine nebo nekde "kafe" apod. neni problem. Kdyz nic, tak pak zase v lete dorazim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLBC Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2019 5.4. bych mohl, pak taky jedu pryc. Motorku jsem jeste nevytahl, to vidim az na konec Dubna po navratu. Jinak Park je dobry napad, na ten jsem zapomnel. Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2019 Já bych taky toho 5tého dorazil... pokud se tedy bude něco konat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se