Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Liberec, Jablonec

Doporučené příspěvky

• po měsících...
Odesláno

To mě taky napadlo a taky se mi hodilo. V kolik ve 20 hod? nebo to dáme už dříve? Já bych mohl nejdříve v 18 hod.

Odesláno

Já mám ještě schůzku v 16 hod v České Lípě, ale tu 18tou bych měl stihnout. Tak v úterý v 18 v Chicago. Já písnu Petrovi, kdyžtak napiš zbytku, aby si toho všimli.

Odesláno

No ja jsem pochopil, ze dneska v sest v Chicagu. 

Mala je dneska na ockovani, takze pokud se neobjevi nejaka hruzostrasna alergicka reakce, chtel jsem se tam otocit... 

Ale kdyz koukam, ze i Bembeg by jel.. To bys to mohl vzit pres Radlo, co? Chtelo by se ti?

No kdyby ne, dojel bych vozem jen tak na vecu a na pokec.

Odesláno

Klidně tě vemu Máro... hoď mi do SZ na sebe kontakt.

Otázka je zda je něco rezervovaného?

Si to přinejhorším můžem udělat ve stánku u Wolfika.;-)

Odesláno

Ahoj kluci, ted jsem mluvil s Jirkou a protoze ridi, pisu to sem ja (ale diky za organizaci patri jemu - ja jsem jen prepisovatelka konverzace :))

Od 18:00 zamluveny stul v restauraci Park Restaurant naproti muzeu pro sest lidi na jmeno Šimon. Prikladam odkaz na mapku.

https://www.google.com/maps/place/PARK+Restaurant/@50.7745893,15.0690002,18z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0xf1cff19d8d7313d2!8m2!3d50.7736869!4d15.0692631

Snad se uvidime tam!

Odesláno

Kluci diky za prijemne posezeni,

docela jsem si ujasnil, jakou cestou se nejspis vydam, pokec byl fajn, jen teda rano se mi vstavat nechtelo...

Uz se tesim na priste! 

• po 3 týdnech...
  • po 3 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Mňo, je načase začít něco plánovat, ať se do vánoc vidíme. Mám takovej pocit, že si bude co ukázat...

Míchale, s bejvalkou mám víkendy přehozený, takže bychom měli mít spolu synchronizovanou periodu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...