Horhe Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Třeba teď mám malou a příští týden ne a tak furt dokola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 (upraveno) Tak co tak příští víkend? Není na co čekat, no ni? Dřív než začnou všude vánoční večírky... Upraveno 17. listopadu 2019 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Ja už mám večírek za sebou.Tak jako sejít se můžeme, ale Ball ještě asi nebudou, pocestujou někde z Litvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 No, pak ještě přespříští můžu (ale to máte i s Michalem děti) a pak už mám všechno do Vánoc v kalendáři plné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Tak pátek 22.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2019 Hele začíná se mi do toho plést něco dalšího, potřeboval bych vědět, jestli jo, nebo ne...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2019 (upraveno) No zatím nikdo jiný nenapsal...Takže s Jirkou jsme se domluvili takto: v sobotu jdeme na pivo. Když se někdo přidá, budeme jen rádi, když nikdo, půjdeme tak jako tak.Tož tak. Upraveno 18. listopadu 2019 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2019 To je jasný že se na vás přijdu podívat, jenom dejte vědět místo a čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2019 Já jsem nepsal, protože nemůžu, ve čtvrtek odjíždím na lyže a v podstatě až do konce roku mám už každý víkend plný a mohl bych tak akorát někdy v týdnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2019 Já se podřídim, takže v pátek nebo v sobotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drooz3R Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 TO je škoda, zrovna tenhle víkend nemůžu, rád bych vás poznal osobně. Tak snad příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 21. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 Táhnu na oběd do Chicaga, tak tam zkusím vzít stůl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 21. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 Chicago plno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira Odesláno 21. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 Já osobně to mám tak, že na jídlo chodím do Restaurace Praha a na pivo do Labáku, protože tam mají nejlepší Plzeň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 21. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 Tvl v labáku jsem byl naposled jako mladej pankáč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira Odesláno 21. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 No, teď to "zmodernizovali" do původního interiéru a dělal to Petr Stolín http://www.jizersketicho.cz/labsky-zamek/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 21. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 Park restaurant taky plnej. Nějaký tipy? Jelikož bude na stole pár docela drahejch hodinek, nechceme aby tam čuměl každej zevl, ideálně aby stůl nebyl na trase k hajzlům. No a nějaká ta zobka a dobrý pivo by se hodilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 21. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 Ještě mě napadlo Desperado? Ale tam jsem bratrů pět let nebyl, tak nevim jak to tam vypadá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 21. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 (upraveno) Já tam chodím celkem pravidelně na obědy. Světla poskrovnu, ale to by asi šlo.. Teď je to teda steakhouse tvl tak taky plno... Upraveno 21. listopadu 2019 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 21. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 Tak mne už došly nápady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se