kejklik Odesláno 12. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2009 Pokud nevypukne 3. světová válka, tak přijedu taky... Je to tedy ten Grandhotel Zlatý lev v Liberci? Pokud jsem správně pochopil, tak tentokrát je to hotel Zlatý lev (Golden Löwe) in Gablonz. Ale ten je taky kousek od náměstí a zaparkuješ asi 40 m od něj. Jen je Jablonec komplikovanej na projetí centra, samá jednosměrka a zákaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 12. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2009 (upraveno) Pokud jsem správně pochopil, tak tentokrát je to hotel Zlatý lev (Golden Löwe) in Gablonz. Ale ten je taky kousek od náměstí a zaparkuješ asi 40 m od něj. Jen je Jablonec komplikovanej na projetí centra, samá jednosměrka a zákaz. V Jablonci? Já měl zato, že v Liberci... Ale to je jedno, do Jablonce je to taky kousek. Dorazím. Je to tohle? Upraveno 12. října 2009 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 12. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2009 V Jablonci? Já měl zato, že v Liberci... Ale to je jedno, do Jablonce je to taky kousek. Dorazím. Je to tohle? A jsme v pr*eli, tajemství je vyzrazeno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 12. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2009 A jsme v pr*eli, tajemství je vyzrazeno... Slibuji že budu rozumný - to znamená budu se snažit držet hubu a nemíchat se dospělým do hovorů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 12. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2009 Pánové, hotovo! Ve čtvrtek 15.10., 18:00, Zlatý lev v Jablonci. Paní byla fajn a nabídla mi moc pěknej salónek s deseti místy. Jsou to za vchodem druhé dveře vlevo. Myslím, že by bylo dobrý si dát mj. i večeři, ať se jim to aspoň trochu rentuje a ať si zaplatěj na ráno uklizečku kvůli slinným kalužkám na podlaze, tak přijďte hladoví Zvu vás v zastoupení Snowa a těším se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 12. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2009 Slibuji že budu rozumný - to znamená budu se snažit držet hubu a nemíchat se dospělým do hovorů jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 12. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2009 jinak Beru na vědomí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 12. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2009 Zvu vás v zastoupení Snowa a těším se. Vojte, díky moc, za Tebe, bych neměl šanci jinak Pěkný smajlík, ani jsem nevěděl, že je k dispozici Tado achtung , my hoši ze Sudet jsme fakt hodně ostří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 12. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2009 Kdo přijede ? Zatím vím o : Vojt + kamarád M916 Kejklík Kupa24 Snow bič boží Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 12. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2009 Vojte, díky moc, za Tebe, bych neměl šanci Pěkný smajlík, ani jsem nevěděl, že je k dispozici Tado achtung , my hoši ze Sudet jsme fakt hodně ostří. Neboj, nechci si pokazit setkání s Tebou, na které se opravdu dost těším, tím že bych plácal nějaké blbosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 12. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2009 Kdo přijede ? Zatím vím o : Vojt + kamarád M916 Kejklík Kupa54 Snow bič boží Tada kamarád, co má rád hodinky a nemá rád počítač (takže není na Chmgu) možná majorZeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 13. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2009 No já přijedu, pokud se nerozmáznu někde cestou - to počasí co má být je docela výzva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2009 Vzhledem k moznemu potencialmu zajmu o setkani s Jirkou tomu davam tak 50:50 ze se taky zastavim, na chvilku ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 14. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2009 Vzhledem k moznemu potencialmu zajmu o setkani s Jirkou tomu davam tak 50:50 ze se taky zastavim, na chvilku ) No to jsem zvědav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 Pánové, jak to tam u vás v sudetech vypadá se sněhem a sjízdností silnic? Rád bych vyrazil připraven... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 Pánové, jak to tam u vás v sudetech vypadá se sněhem a sjízdností silnic? Rád bych vyrazil připraven... no hele nic moc, ráno v šest jsem v Libáku odhazoval sníh z chodníku a už se tam zas nedá chodit, a kolega se nemůže vyhrabat z jablonce.. neviděl jsem ještě jedinej sypač.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 jo a bez zimáků ani ránu, včera jsem si u hodkovic pěkně zabruslil na letňákách a dneska je tak 10x hůř Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 Tak to fakt nevim jak dorazim... Ve strednich cechach jeste nebyl duvod pro zimaky,mam je akorat na svem aute,ale na nem nemam dalnicni tiket... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 Tak to fakt nevim jak dorazim... Ve strednich cechach jeste nebyl duvod pro zimaky,mam je akorat na svem aute,ale na nem nemam dalnicni tiket... no myslim si že zrovna dneska nebudou policajti koukat u krajnice dalekohledem jestli máš ticket nebo né Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 no myslim si že zrovna dneska nebudou policajti koukat u krajnice dalekohledem jestli máš ticket nebo néa Ja jsem takovej poctivej blbec, radsi si koupim tydeni znamku nez riskovat 5000 pokuty... Ale i tak - jedine auto se zimakama je stejne zadokolka... No, bude sranda... Drzte palce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se