Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Liberec, Jablonec

M916

Doporučené příspěvky

:sad01_anim: víš,že jsou naše setkání decentní,slušná ba takřka až abstinentská,tak nám nekaž profil u případných dalších váhajících účastníků!Ti slušnější,sportovci a abstinenti by se mohli pak obávat mezi nás zavítat! :cheers:

Vzhledem k tomu, že neodmítáte i "téměř" abstinenty, sportovce a nekuřáky, tak bych se možná taky připojil. Uvidíme jak mi to vyjde, neb mezi svátkama nejsem zcela pánem svého času :-)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím pánové!

Musím si sypat popel na hlavu :wallbash: ,protože jsem se,blbec,překouknul a žel to avizované úterý mám noční!

Takže tímto Vás žádám o zvážení změny termínu na středu 28.12.2011,to opravdu mohu,ten samý čas i lokalita!

Pakliže to pro kohokoli není možné,uznávám své jednoznačné pochybení,popřeji krásný zážitek a musím se z akce omluvit!!! :crying_anim:

Odkaz ke komentáři

Zdravím pánové!

Musím si sypat popel na hlavu :wallbash: ,protože jsem se,blbec,překouknul a žel to avizované úterý mám noční!

Takže tímto Vás žádám o zvážení změny termínu na středu 28.12.2011,to opravdu mohu,ten samý čas i lokalita!

Pakliže to pro kohokoli není možné,uznávám své jednoznačné pochybení,popřeji krásný zážitek a musím se z akce omluvit!!! :crying_anim:

...ja muzu klido i ve stjedu... :smile_anim: ...

Odkaz ke komentáři

To jako že musim znova jít těch 300m kvůli rezervaci? Štveš mě :)

Ale jó, já i Mára bez problémů. Poo se půjdu projít tak se tam stavim. Snad bude volno. Včera jsem lítal po městě jak pako a hledal volnou knajpu.

super,pánové,díky, :notworthy: nechtěl jsem vás vydírat prohlášeními jako tým,džentlmenství a přátelství apod.ale ukázali jste,že jste charakteři a dokážete držet partu! :smile_anim: jo,kdybys včera napsal,byli jsme s honzou v E,výborná atmosféra i pivo!!!Teď jsem v háku,tak jestli jsi ještě nevyrazil,můžeš se stavit na cestě tam či zpět na krátkej kouř!

Odkaz ke komentáři

super,pánové,díky, :notworthy: nechtěl jsem vás vydírat prohlášeními jako tým,džentlmenství a přátelství apod.ale ukázali jste,že jste charakteři a dokážete držet partu! :smile_anim: jo,kdybys včera napsal,byli jsme s honzou v E,výborná atmosféra i pivo!!!Teď jsem v háku,tak jestli jsi ještě nevyrazil,můžeš se stavit na cestě tam či zpět na krátkej kouř!

Já půjdu se ženou a s kočárem, takže až ve středu...
Odkaz ke komentáři

Aaaaaaa, streda a ja se vcera dozvedel, ze mam volno ve stredu a ve ctvrtek jdu do prace az v 10.00.. Toz, pokud se zitra v pracovnim planu nic nezmeni, tak bych se taky poprve dostavil, abych zjistil, zda existuji jeste vetsi uchylaci, nez jsem ja sam. Ta hospoda je tu napsana? Musim mrknout, bus mi domu jede v 22.15 z Moskevsky, snad to nebude daleko. Je ti sice jen na par kousku, ale porad to neni na jeden. Cest.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...