mAra_ Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 Ja snad mozu furt. Takze nejaky termin at si dohodnou ti co muzou jen nekdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2013 Kucí, je mi to jaksi trapné, že se připomínám jakožto služebně nejmladší člen liberecké buňky, a ani nechic být příliš sentimentální, ale rád bych vás zase viděl a pokecal tak co bude s tím srazem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 Jak jste na tom s těma pátkama?Co takhle pátek 18.10.?V nejhorším už můžu i ty čtvrtky, hlídat malou už nemusím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondako Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 Pátek je lepší, nemusím pak s bolavou hlavou do práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 Pátek 18.10. je ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 Tak co, můžem začít dělat seznam na pátek 18.? 1. Horhe2. tondako3. michalval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 Co Pepa? Nevím pod jakým nickem je tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 Pepa je Legacy, napíšu mu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
legacy Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 Pánové,bylo by mi ctí s Vámi posedět a probrat životně důležitá témata, žel kapitalista se neohlíží na potřebu jednotlivce a dokud mám zbytky sil bude zřejmě ždímat a ždímat, stejně jako v pátek, kdy mám žel tradičně v daný termín noční!Krásně si to užijte a doufám, že příště! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 tak řekni kdy máš volno, ten další pátek nemůžu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
legacy Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 Už jsem ti hodil SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 Takže změna termínu. Podívejte se do kalendářů a na výběr by byl buď příští čtvrtek 17.10., nebo pak pátek 8.11.Co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 Pepo, musíš dorazit minule jsme si nestihli skoro vůbec popovídat.Pokud jde o mě, já můžu oba termíny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
legacy Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 Jistě,jak jen to půjde!Já to chápu jako morální povinnost! musíme držet spolu a aspoň sem tam rozdmýchávat ten skoro uhasínající plamínek(nejen)hodinkových nadšenců na liberecku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 (upraveno) ja muzu oba terminy. Ale pristi patek bych sel bez omeg neb jsou u pana mechana a spol Ale na to se asi nehraje..Takze za me kdykoli. Upraveno 10. října 2013 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondako Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 Za mně radši ten pátek 8.11. důvody jsem psal výše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 Dobře tedy. Já taky radši pátky, Pepa i ostatní kluci maj volno, nenahlášení se buď přizpůsoběj nebo smůla. Sraz tedy pátek 8.11. v Pakáži. 1. Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 Sraz tedy pátek 8.11. v Pakáži. 1. Horhe 2. mAra_ + mozna Lenka (nevim jak je v praci) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 Sraz tedy pátek 8.11. v Pakáži. 1. Horhe2. mAra_ + mozna Lenka (nevim jak je v praci)3. michalval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
legacy Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 Sraz tedy pátek 8.11. v Pakáži. 1. Horhe2. mAra_ + mozna Lenka (nevim jak je v praci)3. michalval4.Legacy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se