michalval Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 Ja jsem pro. Ten tyden od 7.9. muzu krome patku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 Já kecám, můžu až od 13.9. dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 Tak ten týden můžu kdykoliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 Od 13. Mam ten týden ranní. Takže já tenhle týden můžu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 u me dobry, akorat vikend 12-13/9 se vratime do cr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 pokud by jste vyjížděli po páté, asi se přidám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Tak co, kucí, platí, že se v příštím týdnu srazíme? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Za mě platí, mam celý týden ranní... NěcoNěco nového na ukazování snad taky donesu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Tak co, kucí, platí, že se v příštím týdnu srazíme?Klíďo,píďo,já si na vás darebáci udělám vždy chvilku!:-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Tak uvidíme co napíše Jirka až a jestli se vrátí... A jerry... A měli bychom být komplet,ne? Jo a dneska jsem říkal i Tondovi, že někam půjdeme, tak říkal, že přijde taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Já se snad domů nějak dostanu, nevím jak a kdy. Momentálně řeším repatriaci, ale mám strach, kolik si řeknou. Jestli si řeknou 20k nějakou spoluúčast, tak to začnu řešit přes známý s podválem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Zdar "dovolenkáři". Chápu, že jsi měl teď trošku větší starosti než my, kteří jsme nejeli na "dovolenou". Až se rozkoukáš, tak dej vědět, jak to vidíš se srazem.Z kontektu to zatím vypadá: Mára, Bembeg, Tonda, já. Dál nevím. Co Pepa a Jirka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Já bych potřeboval vědět, jestli to planujeme jako že pivo někdy v týdnu, nebo třeba až v pátek večer? Do toho bychom mohli někdy v týdnu vyjet i na motorce... Prostě udělat si nějaký harmonogram :-) Ať su můžu naplánovat i ostatní aktivity... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Jsem pro "někdy v týdnu". To by mohl přijít i Jirka M916, ne? Jo a potkal jsem druhýho Máru, tak říkal, že by taky přišel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Tak už víme, že v pondělí sraz nebude :-) Tak jsem se chtěl optat, jak to vidíme? Ještě jsme tam chtěli někam nacpat chrono výlet.... A tím,že půjdeme v týdnu bychom mohli jít dřív,co? Přeci jen většina bude vstavat do rachoty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 No a chodí sem do vlákna ještě někdo, kdo má problém s pátkem?Viděl bych to tedy buď na čtvrtek s tím, že se budeme krotit a půjdem brzo domů, nebo v pátek s tím, že se u toho zase nalejem. Jinak Láďa teď moc reagovat nemůže, páč dostal banána, tak mu když tak cinknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Láďa=bembeg? Hehe, co provedl? Jinak za mě jsou obě varianty možné. Ale víte jak to je. Pátek by byl lepší :-D Přeci jen je lepší se pripit než nepripit... Ale nemám problém ani se ctvrtkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Láďa = JerryZkoušel prodat bundu na motorku, akorát už jí měl na sobě spolujezdec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Omaj :-) No tak uvidíme jak se kluci vyjádří na téma čtvrtek/pátek... A nějak to splacame...Jinak dám sem fotku abyste vedeli, že by byla chyba neprijit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Pěkný Tudory, taky jsem nad nima kdysi uvažoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se