michalval Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 já tak pěkný hodinky nemám, mám tyhle profláklý woče, ale vezmu je, bo žádný jiný už skoro nemám :-)Jinak můžu v oba dny, je mi to jedno.Tak snad se už konečně potkáme. Taky by to chtělo rezervé - v Pakáži to asi už na pátek ani neklapne, ne? Pokud tam někdo nemáte nějakou tlačenku.Co tedy Jirka a Pepa? Láďovi píšu sms. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Hehe prej tak pěkný nemám:-) to zas bude poslintany stůl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondako Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 U mně dobrý jak v pátek tak ve čtvrtek - čtvrtek lepší. T. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Kam že to jdeme,máme nějakou rezervačku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Tak jestli půjdeme zítra na motorky, tak hospodu nedám.Viděl bych to na pátek. Co teda zase PUB? Zatím je tam všude volno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Jo pátek je v pohodě a s PUBem problém nemám,takže za mne v pohodě.Tak to rezervuješ?Dle předešlé komunikace to vypadá že problém s pátkem nikdo nemá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Pátek v PUBu je ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 (upraveno) Takže tak na sedmičku? Tak jsem to vzal na sedmičku, když tak s tím šibneme. Je to stůl jak jsme byli prvně, úplně vzádu naproti schodům (12) Upraveno 16. září 2015 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 OK. Píšu si. Takže kolik nás bude? 1. Horhe2. mAra_3. Bembeg4. Tondako5. 7jerry75. michalval ? Legacy? M916? druhej Mára - nevím, jakej má nick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Legacy a Mára - mmoobbyy informovániM916 nedorazí, mohl by jenom ve čtvrtek - mluvil jsem teď s Tondou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Ještě moju premlouvam ať jde se mnou. Ale prý když už tak by přišla později. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 17. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Pravdu Horhe máš, je to tak, v pátek jsem mrtvej M916 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Pravdu Horhe máš, je to tak, v pátek jsem mrtvej M916 Tak zkus aspoň dneska ty motorky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Druhej Mára dorazí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Šuper. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 No já zjistil že musim v sobotu ve čtyři ráno vstavat a hurá do rachoty... Tak já budu muset hlavně opatrně :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 (upraveno) Tak si dáme OPATRNĚ pět piv. A když nás bude Jirka zase tahat do Divadla, tak a) nepůjdeš nebo zab) půjdeš odtamtud rovnou do práce Upraveno 17. září 2015 uživatelem michalval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Nemůžu vyloučit ani jednu z variant... Vše je možné.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 (upraveno) Provokace ze srazu. Upraveno 18. září 2015 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 A ještě dvě tematické... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se