hbj Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 V 6. 1. 2016 v 8:29, Horhe napsal: U mě taky ráno nepřipadá v úvahu, ani v tejdnu, ani o víkendu. A už jsi je aspoň škrábnul?jak se tady říká "kancldiving" mno..je tam..! jak se o ty vaše nádhery vůbec staráte? mám je měsíc a pomalu přichází na řadu čištění, leštění, údržba, atd..potřebuji rady hehe.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 V 6. 1. 2016 v 15:28, hbj napsal: jak se tady říká "kancldiving" mno..je tam..! jak se o ty vaše nádhery vůbec staráte? mám je měsíc a pomalu přichází na řadu čištění, leštění, údržba, atd..potřebuji rady hehe..nějak bych to nehrotil, kup si jemnej kartáček na zuby a jednou za čas pod vlažnou vodou vydrbej s trochou mejdla. Hlavně si nejdřív dotáhni korunky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 ok, to pak probereme u piiiva..bych potreboval, aby nekdo dotahnul korunky me - nejlepe na ucet hehe.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 Tak jak to vidíte kucíí, máte chuť a čas se letos sejít?;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 Já joo. Můžu kdykoliv v týdnu a pá - so 22.-23.1.16 a 5.-6.2. atd víceméně prostě každý druhý víkend (když nemám u sebe děti).Nicméně takový čtvrtek by nebyl marný taky, že by mohl přijít třeba Jirka M916. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 jsem tez pro nejaky ctvrtek, jenom ne ten nasledujici, protoze to jsem mimo CR :-) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 No tak jo,klidně to můžem udělat ve čtvrtek!Je otázka kolik přijde lidí a v kolik začnem když půjde 99% lidí druhej den do háku....Zatím minisraz ve třech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 no čtvrtek nic mooc.. jedině nějaká opravdu rychlá akce.. jinak mám našlapaný skoro všechny víkendy až do bůh ví kdy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Jako asi by to šlo, ale nějak opatrně... Asi jako každý budu muset druhy den do rachoty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Tak ať navrhne nějakej termín M916, kdy by se mu to hodilo. Pokud by se mu to v nejbližší době nehodilo vůbec, uděláme sraz zase nějakej pátek, nebo sobotu, co? Jinak mám zas něco na cestě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 jak říkáš..ty si taky dobrý nezmar! to zas bude překvápko.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Tentokrát nic extra, ale zase žádnej lowend - švýcar, safír s AR, titan, karbonovej cifr, daydate, zatím jsem je na fóru neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 hehe..kdyz tuhle kombinaci zadam do googlu tak podle me vypadnou digosky s puem z ciny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Jirko Jirko, u tebe ta choroba jenom roste .... tak to asi klapne toho 5.2.2016...neeee? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 5.2. na 93% nemůžu.. jsem mimo lbc.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 Takže nějaký závěr?Jelikož se M916 nevyjádřil tak bych to viděl na pátek nebo sobotu?Toho 5.2-6.2? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 20. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Kluci, díky za to, že na mě myslíte. Pokud byste chtěli někdy jít na pivko nějaký den mimo pátek-neděle, rád přijdu. Čtvrtek kromě 11.února můžu kdykoli, nevím o ničem, co by mě v tom bránilo. Třeba hned 4.2. a vy můžete pokračovat až do šestého... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 4.2. souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 4.2. souhlasím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 4.2. Předběžně souhlas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se