7jerry7 Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 4.2. souhlasim, pokud do toho neco nevleze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 zkusim to taky..v kolik presne? spis pozdeji.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 O.k nemám problém!;-) Klíďo můžem začít dřív,abychom se dostaly do postele včas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 A kde, zase PUB, nebo jinde?Viděl bych to tak šestá, sedmá.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 PUB je v Prazske, tam kde jsme uz dvakrat byli? To bylo super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 A sesta je dobra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 V kolik řeknete v tolik dorazím,já v pátek nikam nevstávám....;-) ;-) PUB je dobrá volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 PUB ok, pokud tady budu tak dorazím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Tak kam to mám vzít, tam úplně dozádu, jak bylo předminule divný pivo, nebo k hajzlům? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Divný pivo. Byl jsem tam minulý týden přesně u tohodle stolu a bylo všechno OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Já tentokrát vynechám chlapci, zahulené prostředí a ani termín mi nevyhovuje :/ Užijte si to a foťte! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 U divnýho piva vzadu, tam je větší klid. Určitě to bylo nedopatření, ke kterému dochází maximálně jednou za deset let :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 jak tam je ten nekuřácký koutek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Tak hotovo. 4.2. 18:00 PUB vzádu naproti schodům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Super. Těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 20. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Tak jo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 see u.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLBC Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Sice jsem na srazu nikdy nebyl, ale rad bych pokecal, budete mit volne misto? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 já byl minule poprvé a vešel jsem se! takže určitě.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Myslim ze mista bude dost. Pokud vim, jeste se nestalo, ze by nekdo byl na stojaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se