7jerry7 Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2017 Jsou tam od peti a reservaci davam na 19h na jmeno chrono odeslal jaaa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2017 Tak na sms nikdo nereagoval a kdyz volam tak nedostupné....ale podle šéfa by misto neměl byt problém ; ) odeslal jaaa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2017 Jsem zvedav kdo dorazi tedy .... odeslal jaaa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2017 čau hoši, já to dneska nedám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2017 zdar sokolíci! já jsem taky out..vypadá to na komorní akci, fotky každopádně sem! užijte si to.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLBC Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2017 Ahoj, bohuzel jsem to dnes nedal :-( pokud mate fotky, sup sem s nima :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 No tak bylo to hodne komorni...ale pobavili jsme se odeslal jaaa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 Čau hoši, tak příští týden tady budeme mít od pondělka Manťáka, tak se na to duševně připravte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 Já se už taky připravuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 Já jsem v USA. Vracím se až za týden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nathanien Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Takže příští týden srázek?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2017 Takže oběma se nám nejvíce hodí ve čtvrtek, takže to bude ve čtvrtek. Asi někam v centru teráska kvůli dýmu. Co takhle Kůň? Teda nevím jestli se tam na terásce kouří, asi jo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2017 ciao, jsem mimo/to už docela dlouho vlastně.. takže se bohužel nezúčastním.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nathanien Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Oki, pokusim si doma zajistit volnaska na ctvrtek:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
www.aljancic.com Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Zdarec! Zastavím se, jen napište co nebo kde je ten Kůň, event. nakonec vybraná nálevna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Původně jsem myslel černýho koně na neruďáku, ale tam se asi nekouří ani na terásce. Záleží na počtu, ale asi bychom mohli na Neruďáku do Neptuna, tam jsou stoly a slunečníky venku. Případně do pakáže, nebo vedle na tovaryšský vršek k Zipovi. No a jestli bude lejt a kosa, tak nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Pasáž dobrá. tam to mám rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Zdar hoši,zatím neslibuju na 100%, ale snad by mi to mohlo na čtvrtek klapnout a stavil bych se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nathanien Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Povolenku mam, takze zítra se mnou pocitejte,-) Jen dejte vedet v kolik a kde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 A na kolikátou kdo můžete? Já asi tak na sedmičku nejdřív. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se