Fany Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Sakra. Má myslel, že je to příští čtvrtek. Tento bohužel nemohu. Sorry za matení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Já si dovoluji :-)...takže bohužel nedorazím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nathanien Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Sedmicka je cajk - ale vzhledem k tomu, ze v patek musim do roboty, tak to vidim tak do 10-11 do vecera max. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nathanien Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 Tak jak? A kde?:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 Tak na sedmou pakaz. Snad nebude chcát. Rezervace teda není. Kdyby nebylo místo, tak ai zavoláme, starac, panda... Hospod je dost. Ja jsem v Chomutově, ale stíhám v poho, snad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 Já jsem od pakáže dvě minuty pěšky, tak doufám, že neskončíme nějak pozdě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nathanien Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 Pakáž mi taky vyhovuje. Takže nepromoky a water-resistant hodinky sebou:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
www.aljancic.com Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 Hmmm a co nebo kde je ta Pakáž? (přijedu z lesa - liberecké hospůdky jsou pro mě cizí revír) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 Je to kousek od radnice. Železná 249/12, Liberec460 01, Liberec 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
www.aljancic.com Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 Je to kousek od radnice. Železná 249/12, Liberec460 01, Liberec 1Děkuju :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 Tak sedím, ale místo nic moc, sice je ho dost, ale mokrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 Nejpozději do hodiny tam budu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 (upraveno) Bylo nás sice málo, zato samý kvalitní lidi a kvalitní hodinky. Super to bylo, až na tu mokrou prdel. Upraveno 29. června 2017 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nathanien Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 JJ, ta mokra lavice nebyla cajk - malem jsem tam chytil "vlka", ale super to bylo jinak:-) Diky panove za zajimavy pokec a poznani novych chronopacosu! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 Mokrej zadek nic moc, ale jinak to byl hezký večer. Díky kluci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 (upraveno) čau kucí, všichni chcete na pivo, ale nikdo to nechce organizovat, tak kdy? mně je to tak nějak fuk následující 3 týdny První střela, příští pátek. Upraveno 18. října 2017 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 To je tedy 27.10. ? Já můžu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nathanien Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Dobry napad - pocitejte se mnou!,-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Dobrá, termín je danej. Jsem IN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se