Přejít na obsah

NEW Orient 200m diver

horal

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 129
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Já jsem taky spíš pro ty novější a cena je více než dobrá.

Já jsem taky spíš pro ty novější a cena je více než dobrá.

Mám je dnes 6 týdnů a spokojenost stále přetrvává, za tu dobu se opozdily o 1 minutu a 13 sek. čili vynikající výsledek, není jim co vytknout, snad jen ta mizerná svítivost, jinak paráda.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám je dnes 6 týdnů a spokojenost stále přetrvává, za tu dobu se opozdily o 1 minutu a 13 sek. čili vynikající výsledek, není jim co vytknout, snad jen ta mizerná svítivost, jinak paráda.

Vypadá to, že jsou velice přesné, kolik dělají denně? Svítivost je u orientu nic moc, dlouho nevydrží, ale mé orient star power reserve jsou na tom se svítivostí poměrně dobře. Za tu cenu jsou to pěkné diversky, tak at spokojenost trvá. ;)

Odkaz ke komentáři

Vypadá to, že jsou velice přesné, kolik dělají denně? Svítivost je u orientu nic moc, dlouho nevydrží, ale mé orient star power reserve jsou na tom se svítivostí poměrně dobře. Za tu cenu jsou to pěkné diversky, tak at spokojenost trvá. ;)

Vzhledem k tomu, že píše, že za 6 týdnů udělaly minutu a 13 sekund do mínusu, tak bych si tipnul, že denně udělají tak 1,7381 sekundy do mínusu.

Odkaz ke komentáři

Vzhledem k tomu, že píše, že za 6 týdnů udělaly minutu a 13 sekund do mínusu, tak bych si tipnul, že denně udělají tak 1,7381 sekundy do mínusu.

No je to různé, podle nošení, však to znáte, většinou mínus 2 s, někdy třeba i 4, ale pak trošku do plusu, prostě od 9.6. dodnes mínus 75s. Měl jsem i Mako a ty a šly taky do mínusu. A mimochodem ty svítily naprosto perfektně.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...

Tady přináším pár fotek s Carboniem kupovaným u Kubsona,jinak hodinky samotné jsou z ebay,od obchodníka G-watches za dle mého názoru solidních 165 dolarů.Osobně se mi tato kombinace náramně líbí,jedinou výtku bych měl k přesnosti,která po týdnu dělá -35s za den.post-7369-1250329683.jpg

post-7369-1250329690.jpg

post-7369-1250329698.jpg

post-7369-1250329711.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...