Luky Odesláno 15. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2009 Já jsem taky spíš pro ty novější a cena je více než dobrá. Já jsem taky spíš pro ty novější a cena je více než dobrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Odesláno 15. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2009 Já jsem taky spíš pro ty novější a cena je více než dobrá. Já jsem taky spíš pro ty novější a cena je více než dobrá. Mám je dnes 6 týdnů a spokojenost stále přetrvává, za tu dobu se opozdily o 1 minutu a 13 sek. čili vynikající výsledek, není jim co vytknout, snad jen ta mizerná svítivost, jinak paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 Mám je dnes 6 týdnů a spokojenost stále přetrvává, za tu dobu se opozdily o 1 minutu a 13 sek. čili vynikající výsledek, není jim co vytknout, snad jen ta mizerná svítivost, jinak paráda. Vypadá to, že jsou velice přesné, kolik dělají denně? Svítivost je u orientu nic moc, dlouho nevydrží, ale mé orient star power reserve jsou na tom se svítivostí poměrně dobře. Za tu cenu jsou to pěkné diversky, tak at spokojenost trvá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 Vypadá to, že jsou velice přesné, kolik dělají denně? Svítivost je u orientu nic moc, dlouho nevydrží, ale mé orient star power reserve jsou na tom se svítivostí poměrně dobře. Za tu cenu jsou to pěkné diversky, tak at spokojenost trvá. Vzhledem k tomu, že píše, že za 6 týdnů udělaly minutu a 13 sekund do mínusu, tak bych si tipnul, že denně udělají tak 1,7381 sekundy do mínusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 Vzhledem k tomu, že píše, že za 6 týdnů udělaly minutu a 13 sekund do mínusu, tak bych si tipnul, že denně udělají tak 1,7381 sekundy do mínusu. No je to různé, podle nošení, však to znáte, většinou mínus 2 s, někdy třeba i 4, ale pak trošku do plusu, prostě od 9.6. dodnes mínus 75s. Měl jsem i Mako a ty a šly taky do mínusu. A mimochodem ty svítily naprosto perfektně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 edas: jsou na obou hodinkach ty tahy stejne ? Prosim Te, jak siroky te tah u spony ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 baker: tahy jsou hodně podobné, ale odlišnosti jsou. Střední část: "Mako" - 9mm; "Moby" - 11mm. Šířka tahu u spony: "Mako" - 20mm; "Moby" - 22mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 Dekuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2009 Teď mám políčeno na Watchadoo a jsem celkem zvědav, kterým bude "slušet" víc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2009 Mako. Zdroj: WUS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2009 No není to pěkná kombinace? Akorát ty leštěné krajní články - trochu pouťové - IMHO. Já jdu určitě do broušené verze, pravdou ale zůstává, že tento tah sluší asi úplně všem "diverskám". No a samozřejmě díky za foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2009 On to taky neni watchadoo, ale jen podobny, dal jsem Ti to tady pro ilustraci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta66 Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2009 Tady je ještě několik fotek. http://uhr-forum.de/meine-neue-erste-orien...m75002d6-t26858 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 27. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2009 Takže watchadoo dnes dorazil a já "musel" neodkladně provést tuning. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 27. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2009 koukám,že Watchadoo je velmi oblíbený........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 27. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2009 koukám,že Watchadoo je velmi oblíbený........ Nediv se, v pomeru cena/vykon je to nejlepsi tah co jsem kdy nosil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 28. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2009 koukám na to.....je hodně oblíbený i ve světě...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koniferka Odesláno 15. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2009 Tady přináším pár fotek s Carboniem kupovaným u Kubsona,jinak hodinky samotné jsou z ebay,od obchodníka G-watches za dle mého názoru solidních 165 dolarů.Osobně se mi tato kombinace náramně líbí,jedinou výtku bych měl k přesnosti,která po týdnu dělá -35s za den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drexxy Odesláno 15. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2009 Z ceho je ten pasek? Guma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drexxy Odesláno 15. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2009 (upraveno) je to tenhle, mam dva, jsou skvely... Na chronoshop jsem koukal, ale pise se tam jenom o "carbon" vzhledu a z ceho to je se nedozvim. Ale na noseni musi byt paradni :-) Upraveno 15. srpna 2009 uživatelem Drexxy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se