Peta-Biker Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 Pár foteček Autavií, snad se budou líbit Hodinky zapůjčeny na nafocení od HIFIho, kterému tímto děkuji. 1
gerhard Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 Velmi pekne foto,nutne obstarat si roadster.
David_B Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 Pěkné fotky nádnerných hodinek Doufám, že nafotíš i ty tvé.
skalis Odesláno 26. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2009 Lahoda! Ten remen je Hirsch Rally? Pripadne, jaka je jeho kvalita a stav po nejakem noseni? Premyslel jsem o takovem rally remenu na Prim Sport II, ale jedem remen od Hirsche, ktery jsem mel (Modena), me zatim presvedcil o tom, ze Hirsch mi nesmi do baraku... Ale tenhle Rally vypada moc hezky.
Kalifx Odesláno 26. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2009 Špica. Hodinky jsou ve výborném stavu a závidím origo krabičku....
Návštěvník Tada Odesláno 26. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2009 skalis: Můžu ti říct, že Hirsh rally je perfekt Mám ho na jedněch hodinách
Peta-Biker Odesláno 26. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. dubna 2009 Díky za pochvalu Baker: Odpovězeno Skalis: Řemen je velice příjemný, přesně jak píše Tada.
Jakubisko Odesláno 26. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2009 Peto tyhle se Ti moc povedly! Jen technicka - zkus priste treba bodovou led baterkou nasvitit plochu ciferniku
Dan_24 Odesláno 26. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2009 Nemate nekdo tuseni kde se da ten Hirsch rally koupit v CR? Dneska jsem ho vybral jako vhodnej pro moje Seika 6139, ale google mlci Dik za radu.
mischa Odesláno 26. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2009 Nevšimnul sis při focení, mají ručky s fosforem, nebo ne? Když se u nás prodávaly, tak ty nerezový byly jediný, který nesvítily, včetně indexu na lunetě...
marosh Odesláno 27. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2009 Týýý vole! Jsou naprosto kulervoucí. Ač nemám rád obdivné nic říkající příspěvky, teď jsem musel reagovat. Škoda jen, že je HIFI neměl na srazu v Kartáči. P.S. U Vás v rodině musím mít z Vás dvou radost...
HIFI Odesláno 27. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2009 to mischa: Ručičky jsou vyplněny fosforem, stejně tak na konci každého indexu je malá čárka. ( tedy kromě pozice 3 - 6 - 9 ) P.S. pro jistotu jsem to ještě v noci zkoušel.
Gilius Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Odesláno 17. června 2009 parádní Autavie...pardon za oživení vlákna,ale tenhle *slintací* příspěvek jsem si nemohl odpustit.
911 Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Odesláno 17. června 2009 Gilius napsal: parádní Autavie...pardon za oživení vlákna,ale tenhle *slintací* příspěvek jsem si nemohl odpustit. diky za oziveni. tyhle super fotky super hodinek mi unikly. sakra, to je krasa.
Pista Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Odesláno 17. června 2009 Nedá mi, no musím sa priznať, že aj vďaka Vašim fotografiám som týmto hodinkám "prišiel na chuť"...škoda že v TAG-u sa v poslednom čase hrnú stále dopredu a hľadajú niečo nové a pritom by snáď stačilo "jemne oprášiť" staré známe tvary a techniku...joj, to by bolo ...Zdraví stará konzerva, Pišta
911 Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 me se ty hodiny (Autavie) proste libi. a ted premyslis, proc vlastne. jsem trosku ovinene a tak jsem zjistil, ze jsou to vlastne vobycejny hodinky, nejsou nijak extravagantni ani nicim zajimavy. az sem na to kapnul. a to par deci bileho. je to tim spojenim s moto sportem. s tou dobou, kdy F1 byla F1, zavodilo se poradne...a tohle vsechno v kombinaci s hezkyma hodinkama dela na me ten vysledny efekt. takze hujer (peta kolo), prines dalsi svesticky (foto) ze sve zahrady
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se