Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Lahoda! Ten remen je Hirsch Rally? Pripadne, jaka je jeho kvalita a stav po nejakem noseni? Premyslel jsem o takovem rally remenu na Prim Sport II, ale jedem remen od Hirsche, ktery jsem mel (Modena), me zatim presvedcil o tom, ze Hirsch mi nesmi do baraku... Ale tenhle Rally vypada moc hezky.

Návštěvník Tada
Odesláno

skalis: Můžu ti říct, že Hirsh rally je perfekt :) Mám ho na jedněch hodinách

Odesláno

Nevšimnul sis při focení, mají ručky s fosforem, nebo ne? Když se u nás prodávaly, tak ty nerezový byly jediný, který nesvítily, včetně indexu na lunetě...

Odesláno

Týýý vole!

Jsou naprosto kulervoucí. Ač nemám rád obdivné nic říkající příspěvky, teď jsem musel reagovat.

Škoda jen, že je HIFI neměl na srazu v Kartáči.

P.S. U Vás v rodině musím mít z Vás dvou radost...

Odesláno

to mischa:

Ručičky jsou vyplněny fosforem, stejně tak na konci každého indexu je malá čárka. ( tedy kromě pozice 3 - 6 - 9 )

P.S. pro jistotu jsem to ještě v noci zkoušel. :smile_anim:

• po měsíci...
Odesláno
  Gilius napsal:
parádní Autavie...pardon za oživení vlákna,ale tenhle *slintací* příspěvek jsem si nemohl odpustit.

diky za oziveni. tyhle super fotky super hodinek mi unikly. sakra, to je krasa.

Odesláno

Nedá mi, no musím sa priznať, že aj vďaka Vašim fotografiám som týmto hodinkám "prišiel na chuť"...škoda že v TAG-u sa v poslednom čase hrnú stále dopredu a hľadajú niečo nové a pritom by snáď stačilo "jemne oprášiť" staré známe tvary a techniku...joj, to by bolo ...Zdraví stará konzerva, Pišta

• po měsíci...
Odesláno

me se ty hodiny (Autavie) proste libi. a ted premyslis, proc vlastne. jsem trosku ovinene a tak jsem zjistil, ze jsou to vlastne vobycejny hodinky, nejsou nijak extravagantni ani nicim zajimavy. az sem na to kapnul. a to par deci bileho. je to tim spojenim s moto sportem. s tou dobou, kdy F1 byla F1, zavodilo se poradne...a tohle vsechno v kombinaci s hezkyma hodinkama dela na me ten vysledny efekt. takze hujer (peta kolo), prines dalsi svesticky (foto) ze sve zahrady

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...