PhoeniX Odesláno 28. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2009 Musím přiznat, že se mi některé modely líbí přímo velice. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Adam99 Odesláno 28. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2009 Taky jsem doma jedny vyštrachal. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Tada Odesláno 28. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2009 Velice zajímavé Leč nosit bych to asi nesvedl
Návštěvník Snow Odesláno 28. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2009 L. to jsi vytáhl fakt dobrou značku. Měl jsem na jedny políčené, ale prosral jsem dražbu s veškerou parádou, šly za neuvěřitelných 2100$. Jestli se mi zadaří, najdu fotku, mám ji někde schovanou. Byly moc krásné.
afrikab Odesláno 28. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2009 Na Aukru se Sicury objevuji pravidelne. Bohuzel vetsinou nepatri mezi ty nejhezci modely.
PhoeniX Odesláno 28. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna 2009 Na Aukru se Sicury objevuji pravidelne. Bohuzel vetsinou nepatri mezi ty nejhezci modely. Zrovna jejich potápky se mi líbí velice. Chronography jsou pravda trochu extravagantní a ve své době jen pro "odvážné".
Kalifx Odesláno 28. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2009 Zrovna jejich potápky se mi líbí velice. Chronography jsou pravda trochu extravagantní a ve své době jen pro "odvážné". Náhodou, zrovna tyhle mně přijdou úplně perfektní a standardní: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mischa Odesláno 28. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2009 Několikery mám, ten kolíčkovej stroj se 17 kameny a mnoha díly z lisovaného plechu je nezničitelný a překvapivě přesný. Desig je na tu dobu hodně odvážný a hlavně, pestrý. Jako frajeřina je to naprostá bomba. Nedostatek vidím v malém množství subtilnějších kousků, většinou jsou to mackové nepříliš vzdálení váze mírového pstruha.....
Návštěvník Snow Odesláno 29. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2009 Foto Sicury s Lemanii 861, které jsem ostudně prohrál na ebay, podle mého krásné hodinky.
miramax Odesláno 3. května 2009 Nahlásit Odesláno 3. května 2009 Snow: tak ty jsou vskutku grandiozni, to musi zamrzet...
atomicsteve Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2011 Oživím toto vlákno a přidám pár fotek své "rodinky". Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A můj oblíbený kousek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2011 Oživím toto vlákno a přidám pár fotek své "rodinky". Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A můj oblíbený kousek [ Mohl bys postnout foto těch vpravo na ruce? Měl jsem na ně políčeno a prosr.l jsem si dražbu. :-(
PhoeniX Odesláno 1. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. prosince 2011 Oživím toto vlákno a přidám pár fotek své "rodinky". No tak klobouk dolů, to jsou hodinky s pořádným MI.
kuncák7 Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2011 Parádní hodinky, mluví ze mě závist.
atomicsteve Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2011 Mohl bys postnout foto těch vpravo na ruce? Měl jsem na ně políčeno a prosr.l jsem si dražbu. :-( Budu se snažit nějaké foto udělat, jen se to budu muset ještě naučit... Pokud bys měl extra zájem, tak je můžeš vidět i naživo ;-)
huhu4d Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2012 krasne hodinky. ja cakam na sicura jump hour z 70-80tych rokov, tak potom postnem pictures
Charon73 Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Odesláno 18. února 2013 (upraveno) Taky jedny mám, ale bohužel je neumím pořádně vyfotit. Upraveno 18. února 2013 uživatelem Charon73
Charon73 Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Odesláno 18. února 2013 Taky jedny mám, ale bohužel je neumím pořádně vyfotit.
atomicsteve Odesláno 19. února 2013 Nahlásit Odesláno 19. února 2013 Sicura Globetrotter. Nekoupil jsi je náhodou nedávno na Aukru?
Charon73 Odesláno 19. února 2013 Nahlásit Odesláno 19. února 2013 Nekoupil. Mám je po tátovi a ten je nosil co si pamatuju. Jeho brácha má stejný. Kde je tenkrát vzali netuším.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se