Přejít na obsah

Breguet generálka u Dušáka

romulada

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 46
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak jsem dnes pánovi poděkoval a přišlo mi fér ho informovat, že jsem jeho odborný text umístil na fórum.

Opravdu si cením toho, že mojí nešablonovitou otázku takhle podrobně zpracoval.

Pána to v dobrém zaujalo a vyžádal si souhrn informací o fóru. Tak jsem mu poslal odkazy, napsal něco o chronomagu jako hodinkovém publikačním serveru, něco o fóru coby klubů gentlemanů atd.

Akorát bude blbý, když sem coby cizinec vleze a uvidí samý maríny - to si pak nad mojí informací o fóru milovníků hodinek bude klepat na čelo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zneviditelni je hnedka, spajdy, pryč s nima do nějaké tajné, špatně přístupné sekce :D A přidej tam další zázraky. Pojmenuj ji vostudy - a přidej hnedka překlad do angličtiny, zachováme otevřenost fóra i náš ksicht pro zahraničí :D :D.

Já odpověď považuji za velice přímou a otevřenou, prostě se na to vyprdli, když měli jakeš takeš důvod. Faktický stav věci (třicetiminutový sčítač s patnácti indexy) považuji ovšem za skandální (pro firmu, jakou asi chce být brequet) na letecký flyback chronograf !!! . Navíc limitku, komu seriovka není dost dobrá !! Když si podobnou blbost tady prdnem na béčka z číny, chápu to s úsměvem a fandovstvím, ale brekeket , moje modla ? Aeronavale, moje láska ? Těžce funím, bandy, těžce. - Tohle nepřekládejte, propána, ať ho neznechutíme hnedka při prvním čtení !!!!

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Ale no ták - prostě se jen v Breguetu postavili k situaci čelem - stejně ten chronograf nikdo nepoužívá, lidi si to kupují jen proto, že jsou tam tlačítka a ciferníčky navíc. Takže je úplně jedno jestli sčítač sčítá nebo jak sčítá...

Zneviditelni je hnedka, spajdy, pryč s nima do nějaké tajné, špatně přístupné sekce :D A přidej tam další zázraky. Pojmenuj ji vostudy - a přidej hnedka překlad do angličtiny, zachováme otevřenost fóra i náš ksicht pro zahraničí :D :D.

Já odpověď považuji za velice přímou a otevřenou, prostě se na to vyprdli, když měli jakeš takeš důvod. Faktický stav věci (třicetiminutový sčítač s patnácti indexy) považuji ovšem za skandální (pro firmu, jakou asi chce být brequet) na letecký flyback chronograf !!! . Navíc limitku, komu seriovka není dost dobrá !! Když si podobnou blbost tady prdnem na béčka z číny, chápu to s úsměvem a fandovstvím, ale brekeket , moje modla ? Aeronavale, moje láska ? Těžce funím, bandy, těžce. - Tohle nepřekládejte, propána, ať ho neznechutíme hnedka při prvním čtení !!!!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada
Teda Tado, koukám, že máš cílovou skupinu Breguetu úplně prokouknutou :lol:

Chtěl jsem to napsat už dřív, ale nebyl jsem si jistý, jestli jsem ten mail přeložil správně :D

Odkaz ke komentáři

Nejsem moc velký angličtinář, ale já to pochopil tak, že strojek umožňuje nastavení jak po jednom kroku = 30 min sčítač, tak po dvou krocích = 15 min sčítač. Zákazníkovi byla nabídnuta volba a on si vybral podle sebe. Takže přístup více než pozitivní.

In the case of the Breguet Type XX, we wish to add that the Valjoux 22 caliber could be set in such a way that the minute hand would jump

either by 1 step for a 30-minute counter or by 2 steps for a 15-minute counter. The client was given the choice, and the dial changed accordingly.

Odkaz ke komentáři

Ale no ták - prostě se jen v Breguetu postavili k situaci čelem.

Postavili se k tomu dobře, patnáctiminutovej by byl naprd, to je málo - prostě prdli moderní požadavky skrzevá tu suprovou lemánii do starýho hábitu.

A přiznávám, taky si myslím, že si s jiným řešením hlavu moc nelámali, dali přednost designu, ale nevadí mi to. Holt je to trend.

Odkaz ke komentáři

já to pochopil tak, že strojek umožňuje nastavení jak po jednom kroku = 30 min sčítač, tak po dvou krocích = 15 min sčítač

To jo, ale zřejmě se jedná o ten původní model první generace (cal. Valjoux 22)- tenkrát tahle variabilita byla vychytávka která jim přihrála zakázku. Dneska je v tom Lemania...

Odkaz ke komentáři

• Po roku...

Je dobře, že se tohle téma UPlo. Protože tohle byly jedny z nejlepších hodinek na fóru. A strašně moc se mi stýská.

Taky si na ně moc dobře pamatuji. Do dneška si přesně pamatuji to, že se prodaly asi za 70 a mě mrzelo, že měly jen 39.5mm. Určitě ale dělají radost komukoliv, kdo je zrovna má doma :-).
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...