bandicoot Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 No, já mu psal, že jsem member of Czech Watch Forum a owner of Aeronavale Type XX LE, takže pochopil že jsem magor a ne běžnej русский покупатель. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 Tak soudě ze způsobu, jakým jsi se zeptal, by asi těžko tipoval, že budeš русский покупатель. Snad jsi ho zaujal natolik, že se někdy příjde podívat na форум.хрономаг.цз Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2010 Tak jsem dnes pánovi poděkoval a přišlo mi fér ho informovat, že jsem jeho odborný text umístil na fórum. Opravdu si cením toho, že mojí nešablonovitou otázku takhle podrobně zpracoval. Pána to v dobrém zaujalo a vyžádal si souhrn informací o fóru. Tak jsem mu poslal odkazy, napsal něco o chronomagu jako hodinkovém publikačním serveru, něco o fóru coby klubů gentlemanů atd. Akorát bude blbý, když sem coby cizinec vleze a uvidí samý maríny - to si pak nad mojí informací o fóru milovníků hodinek bude klepat na čelo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2010 Akorát bude blbý, když sem coby cizinec vleze a uvidí samý maríny - to si pak nad mojí informací o fóru milovníků hodinek bude klepat na čelo. Mu rekni at prijde v nejakej konkretni cas a datum a ja ty Mariny zneviditelnim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 18. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2010 (upraveno) Zneviditelni je hnedka, spajdy, pryč s nima do nějaké tajné, špatně přístupné sekce A přidej tam další zázraky. Pojmenuj ji vostudy - a přidej hnedka překlad do angličtiny, zachováme otevřenost fóra i náš ksicht pro zahraničí :D. Já odpověď považuji za velice přímou a otevřenou, prostě se na to vyprdli, když měli jakeš takeš důvod. Faktický stav věci (třicetiminutový sčítač s patnácti indexy) považuji ovšem za skandální (pro firmu, jakou asi chce být brequet) na letecký flyback chronograf !!! . Navíc limitku, komu seriovka není dost dobrá !! Když si podobnou blbost tady prdnem na béčka z číny, chápu to s úsměvem a fandovstvím, ale brekeket , moje modla ? Aeronavale, moje láska ? Těžce funím, bandy, těžce. - Tohle nepřekládejte, propána, ať ho neznechutíme hnedka při prvním čtení !!!! Upraveno 18. ledna 2010 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 18. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2010 Ale no ták - prostě se jen v Breguetu postavili k situaci čelem - stejně ten chronograf nikdo nepoužívá, lidi si to kupují jen proto, že jsou tam tlačítka a ciferníčky navíc. Takže je úplně jedno jestli sčítač sčítá nebo jak sčítá... Zneviditelni je hnedka, spajdy, pryč s nima do nějaké tajné, špatně přístupné sekce A přidej tam další zázraky. Pojmenuj ji vostudy - a přidej hnedka překlad do angličtiny, zachováme otevřenost fóra i náš ksicht pro zahraničí :D. Já odpověď považuji za velice přímou a otevřenou, prostě se na to vyprdli, když měli jakeš takeš důvod. Faktický stav věci (třicetiminutový sčítač s patnácti indexy) považuji ovšem za skandální (pro firmu, jakou asi chce být brequet) na letecký flyback chronograf !!! . Navíc limitku, komu seriovka není dost dobrá !! Když si podobnou blbost tady prdnem na béčka z číny, chápu to s úsměvem a fandovstvím, ale brekeket , moje modla ? Aeronavale, moje láska ? Těžce funím, bandy, těžce. - Tohle nepřekládejte, propána, ať ho neznechutíme hnedka při prvním čtení !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 18. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2010 Teda Tado, koukám, že máš cílovou skupinu Breguetu úplně prokouknutou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 18. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2010 Teda Tado, koukám, že máš cílovou skupinu Breguetu úplně prokouknutou Chtěl jsem to napsat už dřív, ale nebyl jsem si jistý, jestli jsem ten mail přeložil správně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jschmid Odesláno 18. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2010 Já odpověď považuji za velice přímou a otevřenou, prostě se na to vyprdli, když měli jakeš takeš důvod. Faktický stav věci (třicetiminutový sčítač s patnácti indexy) považuji ovšem za skandální (pro firmu, jakou asi chce být brequet) na letecký flyback chronograf !!! . Navíc limitku, komu seriovka není dost dobrá !! Když si podobnou blbost tady prdnem na béčka z číny, chápu to s úsměvem a fandovstvím, ale brekeket , moje modla ? Aeronavale, moje láska ? Těžce funím, bandy, těžce. - Tohle nepřekládejte, propána, ať ho neznechutíme hnedka při prvním čtení !!!! Nejsem moc velký angličtinář, ale já to pochopil tak, že strojek umožňuje nastavení jak po jednom kroku = 30 min sčítač, tak po dvou krocích = 15 min sčítač. Zákazníkovi byla nabídnuta volba a on si vybral podle sebe. Takže přístup více než pozitivní. In the case of the Breguet Type XX, we wish to add that the Valjoux 22 caliber could be set in such a way that the minute hand would jump either by 1 step for a 30-minute counter or by 2 steps for a 15-minute counter. The client was given the choice, and the dial changed accordingly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2010 Ale no ták - prostě se jen v Breguetu postavili k situaci čelem. Postavili se k tomu dobře, patnáctiminutovej by byl naprd, to je málo - prostě prdli moderní požadavky skrzevá tu suprovou lemánii do starýho hábitu. A přiznávám, taky si myslím, že si s jiným řešením hlavu moc nelámali, dali přednost designu, ale nevadí mi to. Holt je to trend. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2010 já to pochopil tak, že strojek umožňuje nastavení jak po jednom kroku = 30 min sčítač, tak po dvou krocích = 15 min sčítač To jo, ale zřejmě se jedná o ten původní model první generace (cal. Valjoux 22)- tenkrát tahle variabilita byla vychytávka která jim přihrála zakázku. Dneska je v tom Lemania... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jschmid Odesláno 18. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2010 To jo, ale zřejmě se jedná o ten původní model první generace (cal. Valjoux 22)- tenkrát tahle variabilita byla vychytávka která jim přihrála zakázku. Dneska je v tom Lemania... Tak to poto jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milli Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 Krásnej kousek! :-) Čekání se evidentně vyplatilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 Krásnej kousek! :-) Čekání se evidentně vyplatilo... Lovíš příspěvky? Prober se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 Lovíš příspěvky? Prober se Neřekl bych, že loví. Možná by ses mohl probrat sám. Koukni se, odkdy je registrovanej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 Každej rok jeden příspěvek, to odpovídá, takže zase si něco zase za rok přečteme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 Každej rok jeden příspěvek, to odpovídá, takže zase si něco zase za rok přečteme Von bude šípkovej růženec! nebo komeťák! Nebo jen nemá, co by často povídal, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2012 Pánové, když někdo napíše 50x "to je pěkné" za den, tak chápu, že každý brblá oprávněně. Když někdo napíše jeden příspěvek za rok, ale třeba to tady poctivě čte, tak by jste do všeho rýpat taky nemuseli . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2012 Je dobře, že se tohle téma UPlo. Protože tohle byly jedny z nejlepších hodinek na fóru. A strašně moc se mi stýská. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2012 Je dobře, že se tohle téma UPlo. Protože tohle byly jedny z nejlepších hodinek na fóru. A strašně moc se mi stýská. Taky si na ně moc dobře pamatuji. Do dneška si přesně pamatuji to, že se prodaly asi za 70 a mě mrzelo, že měly jen 39.5mm. Určitě ale dělají radost komukoliv, kdo je zrovna má doma :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se