Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem se odhodlal k prvnímu nákupu který následoval po týdnu stráveném studováním Chronomag fóra...

První jsem objednal Citizen NY0054-04LB :

post-6982-1240941920.jpg

Pouzdro: titanové, šroubovací korunka

Sklo: antireflexní tvrzené minerální

Vodotěsnost: 200 m (20 bar)

Otočná luneta: titanová, otočná o 360 stupňů

Zadní víčko: na závit

Kalendář: datum, den v týdnu

Napájení: Automatic

Myslím že za 120 dolarů to jsou výtečné hodinky. Až přijdou dozvím se víc......

Jako druhé očekávám Seiko snzf45j1-1:

post-6982-1240942096.jpg

Strojek:

Seiko Automatic 7S36 Caliber strojek, 23 Jewels

Vlastnosti:

Seiko 5 Sports panske 23 Jewels

Bily cifernik s cernou vnejsi sekci. Cerne rucicky a velke znacky s LumiBrite

Ukazatel data a dne na pozici 3

Korunka na pozici 3

"Plovouci" vterinovka (plynule pohybujici se)

Utocny prstenec kolem ciferniku

Sroubovaci kryt pouzdra - pruhledny

Ocelove pouzdro i tah s bezpecnostnim uzaverem

Hardlex sklo

WR 330FT(100m)

Rozmery:

Prumer pouzdra: 42mm (bez korunky)

Tloustka pouzdra: 13mm

Sirka tahu: 20mm

Celkova delka: 210mm

Moc se těším, tak až dorazí zkusím něco nafotit a přidám pár postřehů...

Odesláno

Hodinky jsou oboje dost šílený, ale na live fotky se těším :) .

Odesláno

Ty první vypadají hard-corově. Ani jsem nevěděl, že se takové vůbec vyrábí. Abych nezapomněl, tak se mi fakt líbí. Nechtěl by jsi udělat víc fotek, dost by mě zajímaly. Díky a užívej pěkných potápek.

Odesláno

Ahoj,

hele musim ti říct, že jsem před pár dny pocítil potřebu něčeho ze singapouru a tak sem začal koukat po seikách a většina z těch co nabízí seika má i citizeny a tyhle mě celkem zaujaly, budu se těšit na fotky a pak promyslim, jak moc je potřebuju :)...

TAkže gratuluju ... :thumbsup_anim:

Jinak kupoval si je včetně boxu ?

Odesláno

Nad těmi Citizeny jsem taky uvažoval. Jen jsem se nemohl rozhodnout zda černý, modrý nebo luminescenční ciferník. A tak to nakonec prozatím vyhrála černá Monstra.

Odesláno
Ty Citizeny jsou fakt pro leváky nošené na pravé ruce ?

Ne, ty jsou delane pro tradicni noseni na leve ruce. Ergonomika korunky na pozici 8 je delana s tim, ze

1. pri sportu je to nejbezpecnejsi pozice a nehrozi pri ni nahodna manipulace nebo poskozeni korunky, a

2. neomezuje te nijak v pohybu, tj. nedloube te zbytecne do zapesti pri ohybani ruky atd.

Mam objednane NY0040 s cernym cifernikem a pres Citizen Japan jsem si vyskemral vymenu cerne datumovky za bilou, tak se moc tesim!

Odesláno (upraveno)

V souvislosti s umístěním korunky jsem nedávno viděl zajímavou modifikaci monster, kdy je kromě modifikace ciferníku a ruček ještě otočený ciferník a korunka se ocitla na druhé straně

post-59-1241000083.jpg

Upraveno uživatelem Viktor
Odesláno
Ahoj,

hele musim ti říct, že jsem před pár dny pocítil potřebu něčeho ze singapouru a tak sem začal koukat po seikách a většina z těch co nabízí seika má i citizeny a tyhle mě celkem zaujaly, budu se těšit na fotky a pak promyslim, jak moc je potřebuju :)...

TAkže gratuluju ... :thumbsup_anim:

Jinak kupoval si je včetně boxu ?

Ahoj, no seika by měly být v boxu a ty citizeny myslím že ne.... dám vědět.

Odesláno
Nad těmi Citizeny jsem taky uvažoval. Jen jsem se nemohl rozhodnout zda černý, modrý nebo luminescenční ciferník. A tak to nakonec prozatím vyhrála černá Monstra.

No taky jsem uvažoval nad tou černou ale pak jsem prozkoumal a provedení nápisu DIVERS 200M mi černou verzi zhnusilo. Vypadá to strašně divně.... Uznej sám:

post-6982-1241018947.jpg

Odesláno
V souvislosti s umístěním korunky jsem nedávno viděl zajímavou modifikaci monster, kdy je kromě modifikace ciferníku a ruček ještě otočený ciferník a korunka se ocitla na druhé straně

post-59-1241000083.jpg

A já s dovolením do vlákna přidám ukázku jedněch upravených Seiko také s korunkou vlevo. Poznáváte Samuraje? :)

post-291-1241026450.jpg

Odesláno

tie citizeny v titane su za ten peniaz dobry kup

na jednu vec si u nich treba davat velky pozor... nie je vobec tazke zasrobovat korunku ob-zavit casom sa tak korunka ponici...... v servise citizen to sice opravili (400 - vymena korunky) ale ako dlho to vydrzi si odhadnut netrufam,.... pocitam ze moc dlho nie nakolko myslim ze je trochu pozuzlany aj zavit na puzdre.... obecne srobovacie korunky su na tychto lacnejsich hodinkach asi najvacsie prekliatie

keby tam dali poriadnu obyc... mozno by urobili lepsie, ked uz ten zavit nevedia urobit poriadne.

Odesláno
A já s dovolením do vlákna přidám ukázku jedněch upravených Seiko také s korunkou vlevo. Poznáváte Samuraje? :)

Naprosta bomba, tenhle cifernik miluju, nevite jak ho pridat s mym cernym do avataru?

Odesláno
tie citizeny v titane su za ten peniaz dobry kup

na jednu vec si u nich treba davat velky pozor... nie je vobec tazke zasrobovat korunku ob-zavit casom sa tak korunka ponici...... v servise citizen to sice opravili (400 - vymena korunky) ale ako dlho to vydrzi si odhadnut netrufam,.... pocitam ze moc dlho nie nakolko myslim ze je trochu pozuzlany aj zavit na puzdre.... obecne srobovacie korunky su na tychto lacnejsich hodinkach asi najvacsie prekliatie

keby tam dali poriadnu obyc... mozno by urobili lepsie, ked uz ten zavit nevedia urobit poriadne.

Diky za postrehy , budu se snazit davat na tu korunku pozor..

Jeste chci menit remen ale vubec me nenapada co tam dat protoze ta tabulka ponoru co je na tom originalnim natistena je hrozna a pro me nevyuzitelna....

Odesláno

slohni manzelke hubicku na nadobi navlhci ju benzinom a tie NDlimits v pohode tou tvrdsou stranou oskrabes.... inak myslim ze za tu cenu je ten gumovy remen na citizenoch asi top co ide zohnat... je fakt paradny (az na tie napisy teda)

inak im sedi aj NATO

Odesláno
slohni manzelke hubicku na nadobi navlhci ju benzinom a tie NDlimits v pohode tou tvrdsou stranou oskrabes.... inak myslim ze za tu cenu je ten gumovy remen na citizenoch asi top co ide zohnat... je fakt paradny (az na tie napisy teda)

inak im sedi aj NATO

Manzelku nastesti nemam ale houbicku jo :D

Tak to zkusim. A je to guma, kaucuk nebo silikon :D ( delam si srandu )

Odesláno

Tak dnes mi dorazily první z dvojice. Jsou to Seika. Vypadají fakt mohutně a bílá jim sluší. Tah mám zkrácený na moje mini zápěstí ( 17 ). No musím říct že moje očekávání splnili na 200 %.

.... no vidíte a první mechaniky jsou doma :-) .. :thumbsup_anim:

Pár amaterských fotek:

post-6982-1241620238.jpg

post-6982-1241620245.jpg

post-6982-1241620252.jpg

Odesláno

Ne ne, Viktore, to jen někdo omylem dal číselník vzhůru nohama :D

Odesláno

Tak dnes mi dorazily první z dvojice. Jsou to Seika. Vypadají fakt mohutně a bílá jim sluší. Tah mám zkrácený na moje mini zápěstí ( 17 ). No musím říct že moje očekávání splnili na 200 %.

Gratuluji, pěkné hodinky. Stejné pocity jsem měl, když mi přišly Orange Monstra. Jinak, já mám zápěstí 15.5 cm a tady už začínají problémy, tvých 17 bych bral.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...