Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

je tu sice již podobné téma s názvem BIKE, ale tam se řeší přímo kola. Čímpak ale měříte svoje výkony na kole a proč?

Já používám Sigmu Sport 2006 MHR. Koupil jsem si i hlavně kvůli tomu, že mám k sigmě vztah nikdy jsem Cyclocomputer od jiné firmy neměl. V době kdy jsem ji kupoval to byl nejlepší model od Sigmy o což by ani tak nešlo, ale šlo mi o to, že si ji mohu brát na běhání kvůli měření tepové frekvence... Zatím najeto 5tis bez vážnějších problémů. Někdy je třeba ji při delší nečinosti vyndat a nandat a to je asi jediná chyba na kterou jsem přišel. Perfektně pracuje i výškoměr bez výraznějších odchylek...

Funkce jízdního kola

- aktuální rychlost

- denní kilometry

- celkové kilometry

- průměrná rychlost

- srovnání mezi průměrnou a aktuální rychlostí

- maximální rychlost

- celkové kilometry s jízdním kolem 1

- celkové kilometry s jízdním kolem 2

- programovatelné počítadlo kilometrů dílčí trasy

Funkce času

- čas

- stopky

- doba jízdy

- celková doba jízdy s jízdním kolem 1+2

- Programovatelný časovač vpřed/vzad

Funkce pulsu (přesné EKG)

- aktuální puls

- průměrný puls

- maximální puls

Funkce měření výšky

- aktuální výška

- denní výška nahoru/dolů

- celková výška nahoru-kolo 1

- celková výška nahoru-kolo 2

- celková výška nahoru-kolo 1+2

- aktuální teplota

Turistické funkce

- doba cesty

- aktuální výška

- denní výška nahoru/dolů

- aktuální teplota

- funkce pulsu

- časovač

- čas

post-6563-1241031973.jpg

Odesláno (upraveno)

Ahoj - já taky hlasuju pro Polar 625. I v oddíle je to dost rozšířený tepák. Na silničce jej vozím s měřičem výkonu, na bajkovi kadence+rychlost/vzdálenost. Na kolech bez problémů a roky.

Při běhání občas falšuje tepovku, ale sw při uploadu to odfiltruje ... asi to má co do činění s chlupama, zkoušel ho přetočit snímači na záda, choval se lépe.

(editace: učesal věty tak, aby dávaly větší smysl)

Upraveno uživatelem sery.vlk
Odesláno

Cyklo computer povazuju za zbytecnost. Jedine co si merim je doba stravena slapanim v terenu. Na to staci hodinky. Z kabelaze je mi na zvraceni a bezdraty drive nefungovali spolehlive. Asi jsem na tyhle hracky uz zahorkl.

Odesláno

Zrovna minuly tyzden som kupoval comp. Uz uz som mal v ruke model za 2,4tis, bezdrat s kadenciou a tepom, no pri vyhladke max 1000km za rok

som s triezvym rozumom siahol po jednoduchej Sigme na drat so zakladnymi funkciami. Jazdim (snazim sa prehovorit sa) cestu, takze mi tych 8 udajov vyhovuje.

Odesláno

V dřevních dobách jsem vozil Polar XTrainer Plus s výškoměrem a kadencí + s interface tehdy supr pro sledování a vyhodnocení treninku, ted mi už bohatě stačí Polar CS300.

post-674-1241346174.jpg

Odesláno

Já nic neměřím. Když mě jednou zajímalo, kolik jsem asi tak ujel, tak jsem to druhej den projel autem a změřil si to. Ale byl to jen kousek, bejval jsem si to moh projít pěšky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...