YasheQ Odesláno 2. května 2009 Nahlásit Odesláno 2. května 2009 Blizi se okamzik, kdy si pritulka pujde pro papir s informaci ze je Ing. a muze si uz sama kupovat rohliky a tak zacinam vymyslet darek k promoci. Kromne standardniho darku pro studenty FAV, znackove boty Prestige v bilo/modrem provedeni, se moje myslenky ubiraji smerem k hodinkam. Takze timto bych chtel zde pritomne pany a damy ( prevazne damy :-) ) poprosit o inspiraci k typu/modelu/znacce hodinek. Vstupni hodnoty pro vyber hodinek: Styl: panske hodinky, bez diamantu a podobnych kaminku, reprezentativni hodinky pro mladou ambiciozni managerku :-) Tvar case: kruh, ctverec, obdelnik Velikost: max. 35mm ( pritelkyne meri 160cm a vse nad 35mm na ni vypada jako kdyz si na ruku date lodni kompas ) Natah: automaticky, manual Material: ocel nebo bile zlato, zadny bi-color Cena: -+ 40.000,- CZK Zatim mne zaujali jen Omega Aqua Terra Automatic 2573.70.00
gougy Odesláno 2. května 2009 Nahlásit Odesláno 2. května 2009 (upraveno) Jeden typ bych měl: Omega Bond midsize:) Stylovka, co vydrží designem i provedením, dá se nádherně obměnit koženým či gumovým tahem, dle příležitosti. (pokud by to bylo až moc "sporty", tak AT je další v řadě) Prostě tohle, světový mír a řízek pro každého Edit: gratulace k promoci! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. května 2009 uživatelem gougy
cortes1990 Odesláno 2. května 2009 Nahlásit Odesláno 2. května 2009 (upraveno) frederique constant nejaky HEART BEAT, vsetky ceny klasickych modelov (ocelove/pozlatene) v cene okolo 1000ojro pro inspiraciu Pic... sorry ale prave som prisiel na to ze som vdaka tomuto prispevku M_50 Díki chronomagu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. května 2009 uživatelem cortes1990
Mav Odesláno 2. května 2009 Nahlásit Odesláno 2. května 2009 Pokusím se taky něčím přispět http://www.hodinky-koscom.cz/Longines-L2-7...6-3-I11973.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vlabar Odesláno 2. května 2009 Nahlásit Odesláno 2. května 2009 Já bych doporučil tyto dámské Speedmastery. Bejt ženská tak neodolám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vlabar Odesláno 2. května 2009 Nahlásit Odesláno 2. května 2009 (upraveno) tak ty za 40t nebudou ... no něco málo + jsem je Ebay-ji viděl ... edit: nejsou to sice ony, ale občas se objeví Upraveno 2. května 2009 uživatelem vlabar
abbot Odesláno 2. května 2009 Nahlásit Odesláno 2. května 2009 no něco málo + jsem je Ebay-ji viděl ... edit: nejsou to sice ony, ale občas se objeví Nj, ale pak to veme do ruky celník a je o už o 10 000 jinde, ale jinak jsou moc hezký, to se musí nechat...
farářskej Odesláno 3. května 2009 Nahlásit Odesláno 3. května 2009 Omega - cokoli z řady Constellation musí mladou dámu potěšit...
tyfo Odesláno 3. května 2009 Nahlásit Odesláno 3. května 2009 tak mne se libi treba toto : Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. zdroj KOSCOM
sonixcz Odesláno 4. května 2009 Nahlásit Odesláno 4. května 2009 Já bych doporučil tyto dámské Speedmastery. Bejt ženská tak neodolám Souhlas... ;-) Jedny se prodávají v Itálii přes ebay
Maker Odesláno 17. května 2009 Nahlásit Odesláno 17. května 2009 Já bych doporučil tyto dámské Speedmastery. Bejt ženská tak neodolám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ja som zatial vybral tej mojej podobne, ale od Victorinox. Ale vlakna so zenskymi hodinkami sa moc nehybu chlapi, co im kupujete? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
utrejch Odesláno 17. května 2009 Nahlásit Odesláno 17. května 2009 Ja som zatial vybral tej mojej podobne, ale od Victorinox. Ale vlakna so zenskymi hodinkami sa moc nehybu chlapi, co im kupujete? Prevazne kvetiny ;-)
PavelK Odesláno 17. května 2009 Nahlásit Odesláno 17. května 2009 chlapi, co im kupujete? Já mám pro tu mojí vyhlídnuté tyhle Longines Master Collection
Duko Odesláno 17. května 2009 Nahlásit Odesláno 17. května 2009 Ja som mojej kúpil "v čase nevedomosti" (pred Chronomagom) Tissot Oval-T. Ale časom prišla móda veľkých hodín tak som jej daroval TH Monaco. Má k nim pár remeňov od Simona tak jej ich sem tam vymieňam (okrem originálu nosí hlavne čierny aligátor, niekedy červený ). Keďže ale nemala žiadne športové (a baterkové Nike sú vraj už malé) tak som jej pred týždňom daroval Omegy Speedmastery na oceli, ale už má objednanú aj červenú kožu so sponou. Hlavne mám radosť okrem nej aj ja. Malou nevýhodou je, že začína byť už tesno vo watchwinderi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hasňa Odesláno 18. května 2009 Nahlásit Odesláno 18. května 2009 Stova KS na Milanaise, nebo Nomos Tangente a za zbytek na lyze do Italie.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se