Friedrich Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2009 . . . jitrnice mezi 8 a 12 HDR ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chose Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2009 Tady máš inspiraci: Pěkné, musím jít spát, chvíli jsem si myslel, že jsi opravil tu červenou zběsilost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2009 Když už jsme u toho... http://www.pizzaurejnoka.cz/ Sorry za OOT: A jste si jistí, že to červené v nápise / logu je opravdu rejnok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2009 Sorry za OOT: A jste si jistí, že to červené v nápise / logu je opravdu rejnok? Noo tak rejnoka to sice jen vzdáleně připomíná, ale to logo je jednoduché, snadno zapamatovatelné, a mě se líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quasar007 Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2009 2 Hugo: nebýt té červené barvy, tak bych přemýšlel nad nějakým jiným významem. Jednoduchost je sice fajn a myslím že se to díky grafické "nejednoznačnosti" bude i dobře pamatovat (jestli jako rejnok či něco jiného) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2009 No já mu to psal už včera, že to je dobře zapamatovatelné, leč dvojznačené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2009 Logo je super, rejnokovi verim Jsem na Vas zvedavej - az pojedu nekdy za svagrem do Rychnova, tak se zastavim... Jinak, nejlepsi pizza, kterou jsem v CR jedl, je v Liberci, nevim, jak se pizzerka jmenuje, ale je naproti vystavisti, vlastni ji Matiolli (ten, co zpiva s Michalem Davidem ) a pizzu tam dela takovej starsi talian... fakt hodne povedena, takova domaci - zadna forma, obcas neni uplne kulata, voni drevem z pece... A potom jeste celkem fajn je Il Carne na Luzinach (mozna jsou to jeste Nove Butovice, nejsem si jistej). Testo paradni, obcas pomalej, ale celkove ochotnej personal, slusna kavicka, rozumny vina, pro pivare Stella... Jinak ja se orientuju podle dvou veci: 1. vzdycky si dam nejdriv pizza pane, abych zjistil, jestli maji dobry testo - a podle testa to hodnotim; sracicky na pizzu Vam stejne v kazdy poradny pizzerce daji takovy, jaky si reknete. Kde mi nedaji na pizzu to, co chci, tam si ji nedavam. Protoze vetsinou chci to, co neni v nabidce: sugo, mozzarella, cesnek, oregano a bazalka. 2. panensky olivovy olej - kde ho nemaji, tam pizzu nechci, protoze podle me na pizzu patri. A normalni olej je takovej... divnej. Btw, nemam to tu oddelit a presunout do "Ostatni diskuze..." ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2009 Důležitější než logo je to, že tam budou plavat živí rejnoci v akvárku... boo-beek: Budeš vítán, pizzu na přání tam určitě mít budeme. To se dělá snad v každé picérii. Jinak s tím přesunem, já ti nevím. Nechám to na moderátorech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2009 Hammer_Time, mohl by jsi si prosím tě založit speciální vlákno o vaší slovutné pizzerii ? Myslím si, že by to bylo k věci, milovníci italských jídel by zajisté přinesli mnoho podnětů k obohacení jídelního lístku. Tématice vlákna by to jenom prospělo, další fotografie si rád prohlédnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2009 Hammer_Time, mohl by jsi si prosím tě založit speciální vlákno o vaší slovutné pizzerii ? Myslím si, že by to bylo k věci, milovníci italských jídel by zajisté přinesli mnoho podnětů k obohacení jídelního lístku. Tématice vlákna by to jenom prospělo, další fotografie si rád prohlédnu. V pohodě, nechám na moderátorech aby to oddělili. A aby popřípadě smazali nějaké příspěvky úplně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2009 V pohodě, nechám na moderátorech aby to oddělili. A aby popřípadě smazali nějaké příspěvky úplně. Není co mazat, raději se podívám na fotky a nechám poučit o zpracování fotografie, ale kulinářská tajemství mě nezajímají. Takže to zkus nějak oddělit, zároveň přeji mnoho úspěchů v podníkání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2009 Vono se to nezdá ale to je hrozný práce, to voddělit. To bych se na to kulinaření tady už vyprd a nechal to tak jak to je s tím, že si budeme prohlížet ty fotky a o pizze můžem pokračovat jinde - mimochodem, Kamil o bramborový pizze blábolí při sebemenší příležitosti... :D To jsem vůbec nepochopil, s tím programem. To je jako něco víc než "obyčejná" úprava fotek? To nemyslím ironicky, jsem na to prostě blbej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2009 - mimochodem, Kamil o bramborový pizze blábolí při sebemenší příležitosti... Nevíš, co je dobrý! Sice jsem řeznickej synek, ale brambory můžu v jakékoliv úpravě, kdykoliv a v jakémkoliv množství. Furt byste žrali klobásy, ovary, jelita... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2009 To jsem vůbec nepochopil, s tím programem. To je jako něco víc než "obyčejná" úprava fotek? To nemyslím ironicky, jsem na to prostě blbej... Základem je nafotit 3 a více fotek s rozdílnou expozicí. Poté všechny fotky nacpat do toho programu a ono je to zpracuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2009 hammer: musí to bejt se stativem nebo stačí v ruce a on si to nějak popasuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2009 hammer: musí to bejt se stativem nebo stačí v ruce a on si to nějak popasuje 100% se stativem - umí si to doladit jen drobné pohyby... Nebo pak stačí nafotit 1 fotku ve formátu RAW a tu upravit na několik fotek s jinými parametry (ale to jsem nikdy nedělal) Je totiž mnohem jednodušší nafotit 3 a více fotek ve formátu JPEG. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2009 hammer: Já mam foťák pro lamy, tam dokonce jeden režim je, že to práskne zasebou 3 fotky s různou expozicí. Primárně je to určený na to, aby sis pak vybral, co se povedlo nejlíp a zbytek smazal. Teď vidím, že to má využití i tady na tuhle bejkárnu. SW je i freeware? Já mam jen Zonera, ten toho moc neumí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2009 hammer: Já mam foťák pro lamy, tam dokonce jeden režim je, že to práskne zasebou 3 fotky s různou expozicí. Primárně je to určený na to, aby sis pak vybral, co se povedlo nejlíp a zbytek smazal. Teď vidím, že to má využití i tady na tuhle bejkárnu. SW je i freeware? Já mam jen Zonera, ten toho moc neumí. ten photomatix jde stáhnout jako freeware, ale dokavaď nekoupíš za 99USD aktivační číslo, tak ti na ty uprvené fotky umístí vodoznak. Jako na té poslední fotce v prvním příspěvku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2009 hammer: no díky, na první pokusy super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2009 tak jsem založil vlákno o pizze v "ostatní diskuzi"... nejlepší by bylo, kdyby nějaký moderátor přesunul část diskuze.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se