Přejít na obsah

dřevorubecké hodinky

Návštěvník Hammer_Time

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 99
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Hammer_Time
Sorry za OOT: A jste si jistí, že to červené v nápise / logu je opravdu rejnok?

Noo tak rejnoka to sice jen vzdáleně připomíná, ale to logo je jednoduché, snadno zapamatovatelné, a mě se líbí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Logo je super, rejnokovi verim ;)

Jsem na Vas zvedavej - az pojedu nekdy za svagrem do Rychnova, tak se zastavim...

Jinak, nejlepsi pizza, kterou jsem v CR jedl, je v Liberci, nevim, jak se pizzerka jmenuje, ale je naproti vystavisti, vlastni ji Matiolli (ten, co zpiva s Michalem Davidem :D ) a pizzu tam dela takovej starsi talian... fakt hodne povedena, takova domaci - zadna forma, obcas neni uplne kulata, voni drevem z pece... ;)

A potom jeste celkem fajn je Il Carne na Luzinach (mozna jsou to jeste Nove Butovice, nejsem si jistej). Testo paradni, obcas pomalej, ale celkove ochotnej personal, slusna kavicka, rozumny vina, pro pivare Stella...

Jinak ja se orientuju podle dvou veci:

1. vzdycky si dam nejdriv pizza pane, abych zjistil, jestli maji dobry testo - a podle testa to hodnotim; sracicky na pizzu Vam stejne v kazdy poradny pizzerce daji takovy, jaky si reknete. Kde mi nedaji na pizzu to, co chci, tam si ji nedavam. Protoze vetsinou chci to, co neni v nabidce: sugo, mozzarella, cesnek, oregano a bazalka.

2. panensky olivovy olej - kde ho nemaji, tam pizzu nechci, protoze podle me na pizzu patri. A normalni olej je takovej... divnej.

Btw, nemam to tu oddelit a presunout do "Ostatni diskuze..." ?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Hammer_Time

Důležitější než logo je to, že tam budou plavat živí rejnoci v akvárku...

boo-beek: Budeš vítán, pizzu na přání tam určitě mít budeme. To se dělá snad v každé picérii.

Jinak s tím přesunem, já ti nevím. Nechám to na moderátorech.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Hammer_Time, mohl by jsi si prosím tě založit speciální vlákno o vaší slovutné pizzerii ? Myslím si, že by to bylo k věci, milovníci italských jídel by zajisté přinesli mnoho podnětů k obohacení jídelního lístku. Tématice vlákna by to jenom prospělo, další fotografie si rád prohlédnu.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Hammer_Time
Hammer_Time, mohl by jsi si prosím tě založit speciální vlákno o vaší slovutné pizzerii ? Myslím si, že by to bylo k věci, milovníci italských jídel by zajisté přinesli mnoho podnětů k obohacení jídelního lístku. Tématice vlákna by to jenom prospělo, další fotografie si rád prohlédnu.

V pohodě, nechám na moderátorech aby to oddělili. B)

A aby popřípadě smazali nějaké příspěvky úplně.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow
V pohodě, nechám na moderátorech aby to oddělili. B)

A aby popřípadě smazali nějaké příspěvky úplně.

Není co mazat, raději se podívám na fotky a nechám poučit o zpracování fotografie, ale kulinářská tajemství mě nezajímají. Takže to zkus nějak oddělit, zároveň přeji mnoho úspěchů v podníkání.

Odkaz ke komentáři

Vono se to nezdá ale to je hrozný práce, to voddělit. To bych se na to kulinaření tady už vyprd a nechal to tak jak to je s tím, že si budeme prohlížet ty fotky a o pizze můžem pokračovat jinde - mimochodem, Kamil o bramborový pizze blábolí při sebemenší příležitosti... :D :D :D

To jsem vůbec nepochopil, s tím programem. To je jako něco víc než "obyčejná" úprava fotek? To nemyslím ironicky, jsem na to prostě blbej...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil
- mimochodem, Kamil o bramborový pizze blábolí při sebemenší příležitosti... :D :D :D

Nevíš, co je dobrý! Sice jsem řeznickej synek, ale brambory můžu v jakékoliv úpravě, kdykoliv a v jakémkoliv množství. :thumbsup_anim:

Furt byste žrali klobásy, ovary, jelita...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Hammer_Time
To jsem vůbec nepochopil, s tím programem. To je jako něco víc než "obyčejná" úprava fotek? To nemyslím ironicky, jsem na to prostě blbej...

Základem je nafotit 3 a více fotek s rozdílnou expozicí. Poté všechny fotky nacpat do toho programu a ono je to zpracuje...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Hammer_Time
hammer: musí to bejt se stativem nebo stačí v ruce a on si to nějak popasuje

100% se stativem - umí si to doladit jen drobné pohyby...

Nebo pak stačí nafotit 1 fotku ve formátu RAW a tu upravit na několik fotek s jinými parametry (ale to jsem nikdy nedělal) Je totiž mnohem jednodušší nafotit 3 a více fotek ve formátu JPEG.

Odkaz ke komentáři

hammer: Já mam foťák pro lamy, tam dokonce jeden režim je, že to práskne zasebou 3 fotky s různou expozicí. Primárně je to určený na to, aby sis pak vybral, co se povedlo nejlíp a zbytek smazal. Teď vidím, že to má využití i tady na tuhle bejkárnu. SW je i freeware? Já mam jen Zonera, ten toho moc neumí.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Hammer_Time
hammer: Já mam foťák pro lamy, tam dokonce jeden režim je, že to práskne zasebou 3 fotky s různou expozicí. Primárně je to určený na to, aby sis pak vybral, co se povedlo nejlíp a zbytek smazal. Teď vidím, že to má využití i tady na tuhle bejkárnu. SW je i freeware? Já mam jen Zonera, ten toho moc neumí.

ten photomatix jde stáhnout jako freeware, ale dokavaď nekoupíš za 99USD aktivační číslo, tak ti na ty uprvené fotky umístí vodoznak. Jako na té poslední fotce v prvním příspěvku...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...