Jari Odesláno 6. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2007 Mam SCVS003 a dělají mi odchylku zhruba +10 až +20 denně. Je to normál, mám se s tím smířit?
Jerryl Odesláno 6. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2007 Teda jak mám Seika rád, tak tolik peněz bych za ně určitě nedal. Pořád jsou to jen Seika.
Bouřlivák Odesláno 6. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2007 mě ty samý dělaj +12 s denně .mám je 14 dní
Bouřlivák Odesláno 12. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2007 Už ten model Spirit dával někdo seřízovat? Případně kde? Stále dělají +12 sec bez ohledu na nošení.
safi Odesláno 13. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2007 Pokud ti dělají +12 sec / den tak bych je ani nenechával seřizovat.
Netolish Odesláno 16. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2007 Hlasím rozšíření řady šťasných majitelů SCVS003. Jsou to moje první "lepší" hodinky a jsem jimi zatím nadšen (míň už celníkama, naúčtovali si 335Kč :-() Zaujala mne ale poznámka Safiho Šroubovací korunka se ke společenským hodinkám zpravidla nedává, takže bych se také bál s hodinkami plavat. Opravdu bych si je neměl brát s sebou do vody? Cena sice není taková aby mne "zruinovala" ale i tak bych o ně nerad přišel. Jirka
mato Odesláno 16. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2007 Zaujala mne ale poznámka Safiho Šroubovací korunka se ke společenským hodinkám zpravidla nedává, takže bych se také bál s hodinkami plavat. Opravdu bych si je neměl brát s sebou do vody? Cena sice není taková aby mne "zruinovala" ale i tak bych o ně nerad přišel. Jirka su to skor spolocenske ako sportove hodinky. ale uvadzaju vodotesnost 100m (a istu narazuvzdornost), takze to nebudu ziadne citlivky.
Kwisatz Haderach Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2007 Kupoval jsem už pro cca 7 lidí z tohoto fóra hodinky. Zájemci o hodinky mi poslali peníze na účet a pak jsem hodinky zakoupil, zaplatil přes kartu a jako shipping adresu jsem uvedl adresu zájemce. To safi: Prosím Tě, jak je to v případě nákupu od Higuchiho se zárukou a případnými reklamacemi? Díky.
Návštěvník YPO Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2007 To safi: Prosím Tě, jak je to v případě nákupu od Higuchiho se zárukou a případnými reklamacemi? Díky. ..... záruka v Japonsku - myslím,že bez problémů - pouze to bude stát peníze za poštu ...... ale u těchto hodinek tuto službu nevyužiješ
Kwisatz Haderach Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2007 ..... záruka v Japonsku - myslím,že bez problémů - pouze to bude stát peníze za poštu ...... ale u těchto hodinek tuto službu nevyužiješ A jak je to s placením cla, DPH apod.?
Návštěvník YPO Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2007 A jak je to s placením cla, DPH apod.? to je sázka do loterie..... někdy projdou bez povšimnutí, někdy ne ...... prostě s touto položkou musíš počítat a nebo zkusit aby higuši deklaroval nižší cenu .......
Kwisatz Haderach Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2007 to je sázka do loterie..... někdy projdou bez povšimnutí, někdy ne ...... prostě s touto položkou musíš počítat a nebo zkusit aby higuši deklaroval nižší cenu ....... A když si všimnou, tak kolik to dělá?
Návštěvník YPO Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2007 A když si všimnou, tak kolik to dělá? tak na to Ti musí odpovědět někdo erudovanější ........ domnívám se,že 19%,ale taky možná kecám
chose Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2007 Clo je max kolem 5%, chcešli to vědět přesněji, vygoogli si sazebník. DPH je 19%. Hlavně otevřít hned po doručení, nedávno si někdo stěžoval na krádež - a byly to zrovna tyto spirity od Higuchiho nebo Seiy..
Kwisatz Haderach Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2007 Clo je max kolem 5%, chcešli to vědět přesněji, vygoogli si sazebník. DPH je 19%. Hlavně otevřít hned po doručení, nedávno si někdo stěžoval na krádež - a byly to zrovna tyto spirity od Higuchiho nebo Seiy.. A proč se musí platit DPH u nás, copak mi to Higuchi nenaúčtuje i s jejich sazbou DPH? Nebo jak to je? Mám v tom docela zmatek...
chose Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2007 A proč se musí platit DPH u nás, copak mi to Higuchi nenaúčtuje i s jejich sazbou DPH? Nebo jak to je? Mám v tom docela zmatek... Uff, tos mě dostal, jsem pouhý technik Na tohle potřebuješ ekonoma Nicméně je to tak, že DPH se platí u nás..
Kwisatz Haderach Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2007 (upraveno) S kým je lepší spolupráce s Higuchim a nebo se Seiyou? Cena, důvěryhodnost, rychlost,... Upraveno 20. srpna 2007 uživatelem Kwisatz Haderach
Návštěvník YPO Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2007 (upraveno) S kým je lepší spolupráce s Higuchim a nebo se Seiyou? Cena, důvěryhodnost, rychlost,... podle mého dvorního nákupčího je kvalita u obou stejná (dobrá) ....... u Higušiho se někdy dá vyjednat sleva Upraveno 20. srpna 2007 uživatelem YPO
Kwisatz Haderach Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2007 podle mého dvorního nákupčího je kvalita u obou stejná ....... u Higušiho se někdy dá vyjednat sleva A kdo je Tvůj dvorní nákupčí? Jakou si bere marži?
Návštěvník YPO Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2007 kubson ...... napiš mu PM a i kdyby jsi přes něj nic nekupoval tak Ti určitě poradí
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se