Přejít na obsah

Seiko SCVS003 - "Grand Seiko" pod 300 USD

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mam SCVS003 a dělají mi odchylku zhruba +10 až +20 denně. Je to normál, mám se s tím smířit?

• Odpovědi 281
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Hlasím rozšíření řady šťasných majitelů SCVS003. Jsou to moje první "lepší" hodinky

a jsem jimi zatím nadšen (míň už celníkama, naúčtovali si 335Kč :-()

Zaujala mne ale poznámka Safiho

Šroubovací korunka se ke společenským hodinkám zpravidla nedává,

takže bych se také bál s hodinkami plavat.

Opravdu bych si je neměl brát s sebou do vody? Cena sice není taková aby mne

"zruinovala" ale i tak bych o ně nerad přišel.

Jirka

Odesláno
Zaujala mne ale poznámka Safiho

Šroubovací korunka se ke společenským hodinkám zpravidla nedává,

takže bych se také bál s hodinkami plavat.

Opravdu bych si je neměl brát s sebou do vody? Cena sice není taková aby mne

"zruinovala" ale i tak bych o ně nerad přišel.

Jirka

su to skor spolocenske ako sportove hodinky. ale uvadzaju vodotesnost 100m (a istu narazuvzdornost), takze to nebudu ziadne citlivky.

• po měsících...
Odesláno
Kupoval jsem už pro cca 7 lidí z tohoto fóra hodinky. Zájemci o hodinky mi poslali peníze na účet a pak jsem hodinky zakoupil, zaplatil přes kartu a jako shipping adresu jsem uvedl adresu zájemce.

To safi: Prosím Tě, jak je to v případě nákupu od Higuchiho se zárukou a případnými reklamacemi? Díky.

Návštěvník YPO
Odesláno
To safi: Prosím Tě, jak je to v případě nákupu od Higuchiho se zárukou a případnými reklamacemi? Díky.

..... záruka v Japonsku - myslím,že bez problémů - pouze to bude stát peníze za poštu ...... ale u těchto hodinek tuto službu nevyužiješ ;)

Návštěvník YPO
Odesláno
A jak je to s placením cla, DPH apod.?

to je sázka do loterie..... někdy projdou bez povšimnutí, někdy ne ...... prostě s touto položkou musíš počítat a nebo zkusit aby higuši deklaroval nižší cenu .......

Odesláno
to je sázka do loterie..... někdy projdou bez povšimnutí, někdy ne ...... prostě s touto položkou musíš počítat a nebo zkusit aby higuši deklaroval nižší cenu .......

A když si všimnou, tak kolik to dělá?

Návštěvník YPO
Odesláno
A když si všimnou, tak kolik to dělá?

tak na to Ti musí odpovědět někdo erudovanější ........ domnívám se,že 19%,ale taky možná kecám

Odesláno

Clo je max kolem 5%, chcešli to vědět přesněji, vygoogli si sazebník. DPH je 19%. Hlavně otevřít hned po doručení, nedávno si někdo stěžoval na krádež - a byly to zrovna tyto spirity od Higuchiho nebo Seiy..

Odesláno
Clo je max kolem 5%, chcešli to vědět přesněji, vygoogli si sazebník. DPH je 19%. Hlavně otevřít hned po doručení, nedávno si někdo stěžoval na krádež - a byly to zrovna tyto spirity od Higuchiho nebo Seiy..

A proč se musí platit DPH u nás, copak mi to Higuchi nenaúčtuje i s jejich sazbou DPH? Nebo jak to je? Mám v tom docela zmatek...

Odesláno
A proč se musí platit DPH u nás, copak mi to Higuchi nenaúčtuje i s jejich sazbou DPH? Nebo jak to je? Mám v tom docela zmatek...

Uff, tos mě dostal, jsem pouhý technik :bag: Na tohle potřebuješ ekonoma :) Nicméně je to tak, že DPH se platí u nás..

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)
S kým je lepší spolupráce s Higuchim a nebo se Seiyou? Cena, důvěryhodnost, rychlost,...

podle mého dvorního nákupčího je kvalita u obou stejná (dobrá) ....... u Higušiho se někdy dá vyjednat sleva

Upraveno uživatelem YPO
Návštěvník YPO
Odesláno

kubson ...... napiš mu PM a i kdyby jsi přes něj nic nekupoval tak Ti určitě poradí

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...