Přejít na obsah

Seiko SCVS003 - "Grand Seiko" pod 300 USD

safi

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 281
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

A když si všimnou, tak kolik to dělá?

19%

Clo je max kolem 5%, chcešli to vědět přesněji, vygoogli si sazebník. DPH je 19%. Hlavně otevřít hned po doručení, nedávno si někdo stěžoval na krádež - a byly to zrovna tyto spirity od Higuchiho nebo Seiy..

clo není ani zdaleka 5% -v těchto případech se ani nevyměřuje tj. nemá cenu to řešit

A proč se musí platit DPH u nás, copak mi to Higuchi nenaúčtuje i s jejich sazbou DPH? Nebo jak to je? Mám v tom docela zmatek...

musí, při jakémkoli dovozu mimo EU i kdyby v zemi původu byla na zboží uvalena nějaká spotřební daň, nehledě na to že v řadě těchto asijských států tento typ daně nemají, nebo jen v jednotkách procent

S kým je lepší spolupráce s Higuchim a nebo se Seiyou? Cena, důvěryhodnost, rychlost,...

seiya, ale ceny jsou obecně vyšší

nebo zkusit aby higuši deklaroval nižší cenu .......

zbytečná námaha

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO
19%

clo není ani zdaleka 5% -v těchto případech se ani nevyměřuje tj. nemá cenu to řešit

musí, při jakémkoli dovozu mimo EU i kdyby v zemi původu byla na zboží uvalena nějaká spotřební daň, nehledě na to že v řadě těchto asijských států tento typ daně nemají, nebo jen v jednotkách procent

zbytečná námaha

kdyby jsi nechrápal tak to bylo vyřízený hned :D

Odkaz ke komentáři

19%

zbytečná námaha

A kdybych Tě požádal o zprostředkování nákupu, kolik si budeš účtovat a jakou přidanou hodnotu dostanu navíc...?

Odkaz ke komentáři

A kdybych Tě požádal o zprostředkování nákupu, kolik si budeš účtovat a jakou přidanou hodnotu dostanu navíc...?

přidanou hodnotu.. co by sis kromě toho zprostředkování představoval? ;) jinak raději se na mne prosím obrať mailem nebo tel, posílám ti je soukromou zprávou

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO
Proč ne? Tím myslím, o co všechno se nebudu muset starat a nepředpokládám, že to bude kubson dělat jenom pro moje krásné oči. Nebo se pletu? Bohužel jsem se s jiným modelem chování ještě nesetkal...

beru zpět ..... vyložil jsem si to jinak ........

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil
Ach tak... Tak to už mi je jasné. Byl jsem tak zabraný do záležitostí kolem hodinek, že mi to nedošlo. Těší mne, že znalci světa DUNE jsou všude :thumbsup_anim:

Taky mě těší další příznivec, jedna z věcí, které jsem četl vícekrát.

Odkaz ke komentáři

Předem se omlouvám, pokud tento dotaz bude vyloženě kacířský...

Jak je možné, že Seiko vyrábí mechanické hodinky v takové kvalitě za tak málo peněz???

To není jenom Seiko, zkus se podívat na zahraničních webech na ceny za jakékoliv hodinky a pak je porovnej s českými cenami. Budeš hodně překvapený. Pravda, Seiko je jednou z mála hodinářských firem, které dokáží vyrobit za levný peníz opravdu kvalitu, ale hlavní důvod nízké ceny bude asi obrovské množství vyrobených kusů a výroba v Asii (a tím nemyslím jen Japonsko :) )

Upraveno uživatelem MarvinX
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...