rudyoblak Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Odesláno 6. května 2009 Zdravim konecne som sa dokopal k prvemu prispevku....takze po poriadku,som radostny majitel fortis B-42 flieger chrono,kupil som ich tesne pred vianocami 2008 pomocou jedneho chlapika z www.watchuseek.com so zaujimavym nickom "cuckoo4watches" ....teraz nieco k hodinkam....som maximalne spokojny,vzdy sa mi pacili pilotky a je to vlastne splneny sen trosku ...remienok chcem neskor zmenit ked odide tento povodny starsi typ,najprv sa mi nepacil ale teraz sa mi zda,ze sedi k hodinkam uplne perfektne....osobne ma ako uplneho "panica" v hodinkach prekvapilo to ,ako sa natahuje pierko....myslel som,ze treba obrat zotrvacnika o 360 stupnov ale praveze to je uplne inak,stacia jemne pohyby a krasne pocut ,ako sa to natahuje ....takze asi tolko ...aha svietivost by mohla byt v noci lepsia....na fotke je zaber ked som asi minutu nasvietil hodinky vysokosvietivou baterkou ..... Prikladam fotecky.... Steven
budo Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Odesláno 7. května 2009 (upraveno) rudyoblak - ahoj. Fotky mas hezky, jen mam jednu technickou pripominku. Mas tady ted poranu 2 temata. Pouzivas VERZALKY, nazvy BESTYRIDSATDVA a BECETRI nic nerikaji. Pojdme se propriste snazit o rozumne a prehledne uvadeni temat. A pokud zverejnujes fotky vetsiho rozliseni, je dobre upozornit na to v nadpisu. Mne osobne to teda nezabije, ale nekteri uzivatele tady maji pomalejsi pripojeni. Zkus si precist informace o pouzivani fora a zasadach zde uplatnovanych. Dik. Upraveno 7. května 2009 uživatelem budo
Návštěvník Snow Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Odesláno 7. května 2009 rudyoblaku, fotky máš pěkné, ale píšeš jako prase, v jakém je to jazyce ? Mohl by jsi se pokusit přizpůsobit a psát česky nebo slovensky ?
decebal Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Odesláno 7. května 2009 Snow napsal: rudyoblaku, fotky máš pěkné, ale píšeš jako prase, v jakém je to jazyce ? Mohl by jsi se pokusit přizpůsobit a psát česky nebo slovensky ? Co blbneš, vždyť je to slovensky.
XXXfazerXXX Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Odesláno 7. května 2009 Hezky fotky paradnich hodinek---Diky
rudyoblak Odesláno 7. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. května 2009 budo napsal: rudyoblak - ahoj. Fotky mas hezky, jen mam jednu technickou pripominku. Mas tady ted poranu 2 temata. Pouzivas VERZALKY, nazvy BESTYRIDSATDVA a BECETRI nic nerikaji. Pojdme se propriste snazit o rozumne a prehledne uvadeni temat. A pokud zverejnujes fotky vetsiho rozliseni, je dobre upozornit na to v nadpisu. Mne osobne to teda nezabije, ale nekteri uzivatele tady maji pomalejsi pripojeni. Zkus si precist informace o pouzivani fora a zasadach zde uplatnovanych. Dik. Servuss....ok,berem na vedomie...
rudyoblak Odesláno 7. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. května 2009 Snow napsal: rudyoblaku, fotky máš pěkné, ale píšeš jako prase, v jakém je to jazyce ? Mohl by jsi se pokusit přizpůsobit a psát česky nebo slovensky ? ....vcera sa mi zdalo,ze to bolo po slovesnky .....
Návštěvník Snow Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Odesláno 7. května 2009 to decebal to rudyoblak prosím oba a zejména decebala o rozklíčování BESTYRIDSATDVA
KFL Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Odesláno 7. května 2009 Snow napsal: prosím oba a zejména decebala o rozklíčování BESTYRIDSATDVA Heheh -- bé-čtyřicet-dva po "slovensky", cili BE-CTYRIDSAT-DVA. Jinymi slovy, foneticky zapis B-42 . Trvalo mi to taky ale chvili, hledal jsem v tom hrozny slozitosti.
PhoeniX Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Odesláno 7. května 2009 Snow napsal: prosím oba a zejména decebala o rozklíčování BESTYRIDSATDVA B-42 přeci...
Návštěvník Snow Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Odesláno 7. května 2009 KFL napsal: Heheh -- bé-čtyřicet-dva po "slovensky", cili BE-CTYRIDSAT-DVA. Jinymi slovy, foneticky zapis B-42 . Trvalo mi to taky ale chvili, hledal jsem v tom hrozny slozitosti. Tak to jsme byli dva .
Návštěvník Tada Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Odesláno 7. května 2009 Teď jsem na to taky přišel, zajímavě kódovaný název, taky někdy zkusím nadepsat téma jako "navbéchronodva"
Návštěvník tolja Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Odesláno 7. května 2009 Snow napsal: rudyoblaku, fotky máš pěkné, ale píšeš jako prase, v jakém je to jazyce ? Mohl by jsi se pokusit přizpůsobit a psát česky nebo slovensky ? První indián na fóru, a hned ho někdo tepe.
decebal Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Odesláno 7. května 2009 Snow napsal: to decebal to rudyoblak prosím oba a zejména decebala o rozklíčování BESTYRIDSATDVA Tak už někdo odpověděl za mne .
rudyoblak Odesláno 7. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. května 2009 Zdravim vsetkych ...dik za reakcie ....Cervene mracno or Rudy oblak dakuje,ze bol rozlusteny nazov....bolo to len foneticky B-42 a BC-3...nechcel som aby to bolo "suche" ....dufam,ze mi to vazeni clenovia chronofora "prominou" prosim aby bili bratri prosli kanonem duchu,kolem padajich vod at nepromluvi kouzelna puska meho bileho bratra Old Shatterhand-a nebot nebudeme slyseti etu 7750
Návštěvník Snow Odesláno 8. května 2009 Nahlásit Odesláno 8. května 2009 Nodobřerudyoblakuřekljsemsiotosámnaskočiljsemsinasmečastěšimsenadalšízakodovanénázvyvláken.
cody Odesláno 9. května 2009 Nahlásit Odesláno 9. května 2009 Hakala machra kch kch! Hujeeer or kondooom! Jak pravil nacelnik Hole Nestesti
rudyoblak Odesláno 4. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2009 doplnim fotky remena (asi Hirsch) po roku pouzivania....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se