Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

I podle mě patří pilotky jedině na kůži. já bych volil jiný pilotní model, mám pocit, že ani po 70 letech nevyšel z módy. Alternativa je druhý model, ten jistě nebude z módy ani za 500 let.

post-1740-1242893313.jpg

post-1740-1242893335.jpg

• Odpovědi 92
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

IWC Big pilot (7 days). Ak bez obmedzenia ceny.

Ak len z tych ktore si uviedol tak urcite c.1 ale na kozi, ten tah sa k nim podla mojho nazoru nehodi. Na kozi vyzeraju ovela lepsie, vid fotky od Kubsona.

Inak dnes som bol na obede v jednom nakupom centre tu v BA, a ako som vychadzal z garazi a nastupil som na eskalator, oproti mne sa priblizoval taky mensi starsi pan. Velmi nenapadny typ. Lavou rukou sa drzal tej gumy co je na eskalatoroch. Pozrel som z vacsej dialky a hned som zavetril nieco vacsie... Pozriem blizsie a sup IWC BIG PILOT (7 DAYS)! Neskutocne, jedny z najkrajsich hodiniek a takto krasne na zivo...

post-3499-1242902329.jpg

Upraveno uživatelem speedersky
Odesláno

Mám patnáctky, ty jsou dokonce "jen" 38; do obleku podle mě ideální, naopak ty chrona mi přišly divně malé - asi jsem si zvykl, že chrono musí být většího průmětu - aby se vybalancovala výška...

Odesláno

Jo a na kůži - ty hodinky úplně jinak vyniknou. Tah od IWC je sice super, ale vůbec se mi na něm pilotky nelíbí... Stejně to vidím u Navitimerů - leštěný tah je umělecké dílo, ale přesto se mi daleko více líbí na krokoušovi s překládací sponou...

Odesláno
  Ejabejaroz napsal:
Jo a na kůži - ty hodinky úplně jinak vyniknou. Tah od IWC je sice super, ale vůbec se mi na něm pilotky nelíbí... Stejně to vidím u Navitimerů - leštěný tah je umělecké dílo, ale přesto se mi daleko více líbí na krokoušovi s překládací sponou...

Taky mám raději kůži. Zaprvé je příjemnější na nošení (nestudí, netahá), zadruhé hodinky potom alespoň na mě působí daleko luxusnějším dojmem.

Odesláno

k velikosti, mám zápěstí 17 cm a na zkoušku nositelnosti jsem si koupil Alpinisty cca 38mm, které navíc mají dost širokou lunetu, nebyl jediný problém, nosí se pohodlně a malé mě nepřijdou ani při přechodu z "B" 44 mm, Big pilot ani náhodou, vypadal bych s tím podšálkem na mé hubené ruce jako kašpar

s tím tahem u pilotek máte asi pravdu, foto od kubsona mě usměrnilo, díky ;)

portugalky bych neunosil, jsou to spíše oblekovky a sako jsem měl naposled na vlastní svatbě a to je to sakra dlouho :) ani vzhledově mě moc neberou

ty pilot chrono, nevím, nejsou tak "čisté" a přehledné jako M XVI, možná se pletu a zítra až je uvidím oboje live změním názor, každopádně chci pouze nové a na té ceně v sekci prodej nic super nevidím, zajímavé v vašich poznámek je, že bílá nikoho nebere, Conrad bude asi v opozici :D

Odesláno
  Gilius napsal:
a nechceš zalovit ve "vintage vodách"????

ee, to není pro mě, jen nové

Kuba: unosil... znáš to :) Ty vlastně ne, koupíš si jedny a máš na pár let vystaráno, to je morálka :D

Odesláno
  utrejch napsal:
Gilius asi myslel vintage collection ...

Tak tak! Jinak tvůj poslední výběr je super! Akorát tě možná cigi napadne, že jsou to v podstě kopie Primu. :D

Odesláno (upraveno)
  utrejch napsal:
Gilius asi myslel vintage collection ...

nevím co myslel, ale jeden kousek z vintage kolekce jsem nad ním postnul, takže předpokládám, že měl na mysli staré kousky ;)

EDIT: doplním velikost těch vintage "inženýrů" 42,5 mm

Upraveno uživatelem gas

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...