Dantechno Odesláno 9. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2010 salamio napsal: Díky . A dá se tam něke zaparkovat tak, abych ráno aspoň část auta našel a zároveň mě parkovné nepřivedlo na mizinu? Hele fejzre, můžu si u vás dát tu makrelu, jak jsi sliboval, plněnou sulcem z toho hluchého prasete? Parkplatz je primo pred vchodem......
tombed Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Odesláno 9. března 2010 Fazer & Tuki & Salamio Band -lokální dojčazbukistánský folkrock... doufám,že nebudete chlapi srabi a že to nahrajete
Návštěvník salamio Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Odesláno 9. března 2010 spiderer napsal: On tam Dan obcas zpiva, to bude ten problem a jestli se tam rozezni i salamio tak tam razem bude hvezdicek nula! Neser, nebo vám s Kalifixem půjčím do auta nějaká CD! Jsi mě ani neslyšel zpívat, srabe! Jestli ti bylo divné, proč měli někteří účastníci ostravského srazu nepřítomný pohled a jakoby ustrašené lekavé pohyby, tak to bylo proto, že pár z nich mě už předtím zpívat slyšelo . Náhodou mám pro tento sraz připravenou pěknou (kromě Kaťuši teda). V tom refrénu se vždycky nějak najdu a úplně zjihnu... Vary vary vary já jsem kokot starý (akorát jsem pro účely srazu vyměnil i za ypsilon, ale zní to stejně, tak jaképak s tím medle sraní).
spiderer Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Odesláno 9. března 2010 salamio napsal: Neser, nebo vám s Kalifixem půjčím do auta nějaká CD! Ja nastesti nemam CD prehravac A vim proc, uz kdyz jsem kdysi to auto kupoval, mel jsem tuseni, ze by se neco podobnyho mohlo stat a tak jsem si vzal radsi kazetak
NIGHTinGALE Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Odesláno 9. března 2010 Sorry, nepřijedu Musím se přestěhovat a s váma je to na pytel. Dantechno je slabej, nic neunese a nepomůže mi. Fazer je sice silnej, ale zase děsnej vožungr, takže by mi sice skříň odnesl, ale nablil by mi do ní, což nechci. No a teď ten hlavní důvod - ta sličná servírka se škorpionem má zrovna periodu, takže je mimo provoz a tím padá jediná věc, na kterou jsem se těšil. Jinak, chlapi, kuchyně se nebojte, já tam posledně dostal tak dobrou baštu, že se olizuju ještě teď. Fakt. Nekecám.
Kalifx Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Odesláno 9. března 2010 No, jedna věc je jistá každopádně - až tam se salamiem dorazíme, tak ten název podniku rázem dostane ten pravej smysl... Já mám hubu jak kolo štěstí a salamio vypadá jako by vypálil tři vesnice. A to nemluvím o spidererovi, kterej může v Praze z baráku až po desátý večer a když jde po chodníku, tak nad ním praskaj lampy...
spiderer Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Odesláno 9. března 2010 Kalifx napsal: No, jedna věc je jistá každopádně - až tam se salamiem dorazíme, tak ten název podniku rázem dostane ten pravej smysl... Já mám hubu jak kolo štěstí a salamio vypadá jako by vypálil tři vesnice. A to nemluvím o spidererovi, kterej může v Praze z baráku až po desátý večer a když jde po chodníku, tak nad ním praskaj lampy... Ze by nakonec byli vystraseni domaci a ne hoste? Jsem si ten prispevek 6.666 vyplacal na peknou hovadinu, no nic..
Návštěvník salamio Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Odesláno 9. března 2010 NIGHTinGALE napsal: Sorry, nepřijedu Musím se přestěhovat a s váma je to na pytel. Dantechno je slabej, nic neunese a nepomůže mi. Fazer je sice silnej, ale zase děsnej vožungr, takže by mi sice skříň odnesl, ale nablil by mi do ní, což nechci. No a teď ten hlavní důvod - ta sličná servírka se škorpionem má zrovna periodu, takže je mimo provoz a tím padá jediná věc, na kterou jsem se těšil. Jinak, chlapi, kuchyně se nebojte, já tam posledně dostal tak dobrou baštu, že se olizuju ještě teď. Fakt. Nekecám. To nevadí, stejně jsme byli víc zvědaví na ty Baty než na tebe. Tak je prosím nějakým kurýrem do té knajpy zítra doruč a můžeš si účast klidně odškrtnout . Jinak kdybys chtěl, tak já mám ohromnou sílu, klidně ti tu televizi nebo ledničku do zastavárny odnesu.
bandicoot Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Odesláno 9. března 2010 salamio napsal: klidně ti tu televizi nebo ledničku do zastavárny odnesu. Kde to vidíš? Psal jasně jen o skříni... televizi a ledničku už odnes exekutor. Bat visi na půdě za trámem a tak si ho exekutor nevšim.
NIGHTinGALE Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Odesláno 9. března 2010 Saláme, já je pošlu, to je jasná věc, ale dej si bacha, abys nedopadl jako Ozzy. Víš přeci, že ukusovat hlavičky netopýrům zavání vzteklinou bandicoot napsal: Kde to vidíš? Psal jasně jen o skříni... televizi a ledničku už odnes exekutor. Bat visi na půdě za trámem a tak si ho exekutor nevšim. Až jsem si vzpomněl na Šimka a Grossmanna, jak exekutoři odnášeli vodu z fontány v kýblech
XXXfazerXXX Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Odesláno 9. března 2010 spiderer napsal: Ze by nakonec byli vystraseni domaci a ne hoste? Jsem si ten prispevek 6.666 vyplacal na peknou hovadinu, no nic.. Dobry den.Panove s litosti vam musim zdelit,ze prave jsem obdrzel informaci od Cezu o preruseni dodavky el. energie ve dnech 10 a 11.3 od 19 00h do 02 00h pro oblast KV1....................................Nezoufejte,vymysleli jsme s manzelkou nahradni reseni:Sejdeme se ve stejny cas na cerpaci stanici EEmFau u Chebskeho mostu,kde jsem nechal rezervovat dva stolky,na ktere neni videt zvenku.Vyhoda tohoto podniku spociva v tom,ze ma otevreno non-stop a maji studenejsi pivo a koralku.Za personal restaurace Panoptikum se omlouvame a budeme se tesit na pristi navstevu v horizontu nasledujicich tri az peti let.
Gilius Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Odesláno 9. března 2010 Ty nemáš v knajpě generátor????? Ty vole,co to máš za putyku?????
bandicoot Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Odesláno 9. března 2010 Kdybyste nebyli takový vochlastové, tak bych snad i na votočku přijel - jenže vy se vožerete a já vám pak nerozmim, protože přestáváme mluvit stejnou řečí.
NIGHTinGALE Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Odesláno 9. března 2010 (upraveno) Salamio, hlavně nezapomeň vzít ten stan z Ikea! Můžete si do něj všichni vlézt (i s papouškem a servírkou ) a vytvořit živý obraz. (Přikládám foto nějakých nýmandů, co nepochopili, že se mají fotit ve stanu a ne před stanem. Ale jinak vypadají podobně, jako ta KV svatá trojice alias Fázer, Daník, Pandice). Upraveno 9. března 2010 uživatelem NIGHTinGALE
Dantechno Odesláno 9. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2010 (upraveno) STŘEDA 10.3.2010 19:00 Sraz v nálevně u Fazera Dantechno Fazer Pandice Z. Flagolo Salamio Spiderer Kalifx Upraveno 9. března 2010 uživatelem Dantechno
Návštěvník salamio Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Odesláno 9. března 2010 NIGHTinGALE napsal: Salamio, hlavně nezapomeň vzít ten stan z Ikea! Můžete si do něj všichni vlézt (i s papouškem a servírkou ) a vytvořit živý obraz. Neboj, to mám zmáklé ? abych zítra se stanem na srazu nezmatkoval, tak už nějakou dobu provádím své zvrhlé experimenty doma na dětech! Doufám teda fejzre, že v hospodě bude na stan dost místa! Páč stan Ikea brát nebudu, jsem tlustý a kromě mě by se tam už možná vešel jenom Dantechno, ale já použité zboží moc nemám rád.
XXXfazerXXX Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Odesláno 9. března 2010 salamio napsal: Však právě proto jsem mu to poslal v SZ, abych tu nezasíral vlákno! Já si nezačal, pančitelko, to on! S elektřinou jsi mě uklidnil, už jsem rušil rezervaci v hotelu a volal do knajpy, co vedle ní bydlím, ať na zítra nakoupí trochu více šnapsu, že se na jedno zastavím. Jinak svíčky budou prima, můžeme udělat rožnění přímo na stole, jednou jsem to zažil v Říši, kde jsem občas nuceně nasazený. Nebo jestli tam budeš mít ty baterie, tak stejk na elektrickém oblouku taky nemusí být špatný. Sledujete:Vod ty doby co si Bandi poridil chlapsky hodinky,chce se dostat i na vyssi muznej level,ale chlape,je jeste spousta veci,ktery budes muset dopilovat,abys mezi muze zapad,vcetne chlastu a pripadneho druheho pohlavniho styku .....prijed,u stolu uz neni misto,ale voni se soupnou........................................s tou elektrikou jsme se to pokouseli resit ruznejma variantama.Prema Pandice se snazil pripojit provozovnu natvrdo na protejsi stozar trojeji od tramvaje,ale napoprve mu to malinko sezehlo nehty a postavilo se mu ochlupeni sourku(coz by se Spajdymu stat nemohlo)napodruhy to roztocilo mikrovlnky tak,ze na nich litali haranti jak na labutich a napotreti to schodilo jistice v protejsi budove Krajskeho soudu a po chvilce vybihali z budovy ruzni pokerovani lide......nikdy sme jako firma nebyli na elektriku nejlepsi
XXXfazerXXX Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Odesláno 9. března 2010 Dantechno napsal: STŘEDA 10.3.2010 19:00 Sraz v nálevně u Fazera Dantechno Fazer Pandice Z. Flagolo Salamio Spiderer Kalifx Ty VycucJogurte,kdyz uz musis mermomoci nahanet prispevky,pis to aspon poradne.......zapominas na LecLerka
Návštěvník salamio Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Odesláno 9. března 2010 xxxxxfazerxxxxx napsal: Ty VycucJogurte,kdyz uz musis mermomoci nahanet prispevky,pis to aspon poradne.......zapominas na LecLerka A taky sis Dantechno nevšiml, že já jsem s malým. Na tom si dost zakládám, skoro jako Zet na té tečce.
Dantechno Odesláno 9. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2010 salamio napsal: A taky sis Dantechno nevšiml, že já jsem s malým. Na tom si dost zakládám, skoro jako Zet na té tečce. xxxxxfazerxxxxx napsal: Ty VycucJogurte,kdyz uz musis mermomoci nahanet prispevky,pis to aspon poradne.......zapominas na LecLerka Hosi tak nemektejte a dopiste to tam jak je libo......
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se