Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  tombed napsal:
tomu se říká křivice... zrovna ty bys to mohl Dane znát... :D

Do tohoto srazu jsem se s tim nesetkal. Asi to bude vyhradne prazska zalezitost - pry tam ###### neni nic neobvykleho.

EDIT: i.n.c.e.s.t. je koukam na cerne listine.

Upraveno uživatelem Dantechno
Návštěvník salamio
Odesláno
  bandicoot napsal:
nějaký předchozí fotky servírky a vokurky vcelku by nebyly?

Ty prase!

Odesláno
  flagolo napsal:
Speciální okruh "palačinkové makro" člena Z. K hodnocení estetiských kvalit personálu se dostaneme hned v příští sadě :thumbsup_anim:

Díky :thumbsup_anim:

Odesláno

Tady Fazer:Bylo to dobry.Myslel sem,ze neco malo vypiju,ale proti Salamovi sem chlastem nedotcenej.Prijemne prekvapili clenove,ktere sem doposud blize neznal.Vcera sem mel zapas a byl sem este tak zmatlanej,ze me po prvni tretine soupli z prvniho do tretiho utoku a divim se,ze me nedali na beka nebo rovnou do brany.Pocitac furt nemam a tak se moc casto nevobevim.......................priste to udelame celorepublikove

Odesláno
  pandice73 napsal:
Tady Fazer:Bylo to dobry.....................priste to udelame celorepublikove

Jo! Myslím, že po zveřejnění všech fotek přijedou rádi i Slováci. :)

Odesláno

Dostáváme se k personálu. Komentáře netřeba. Speciální tématické odbočky budou následovat. Taktéž chci poděkovat členovi Z. který, nepožívaje paragánskou tequillu, pořídil pro nás většinu těchto fotografií prakticky bez nároku na honorář.

post-1609-1268397435.jpg

post-1609-1268397463.jpg

post-1609-1268397488.jpg

post-1609-1268397513.jpg

post-1609-1268397540.jpg

post-1609-1268397657.jpg

Odesláno

obsluha vypada prijatelne. je fajn, kdyz se servirky usmivaji. clovek si potom nepripada jako ze je otravuje. (ted kibicuju jen na obecne urovni, pac jsem tam samozrejme nebyl. nikdo me nepozval ;))

Odesláno
  little_w napsal:
obsluha vypada prijatelne. je fajn, kdyz se servirky usmivaji. clovek si potom nepripada jako ze je otravuje. (ted kibicuju jen na obecne urovni, pac jsem tam samozrejme nebyl. nikdo me nepozval ;))

Ty ocasku , uz vidim jak se tahnes takovou dalku aby ses podival na poradny cesky prsa a nacpal se masem. :thumbsup_anim:

Návštěvník salamio
Odesláno (upraveno)
little_w: nejen, že se usmívaly, ale ty hodinky na druhé fotce jsou jejich vlastní výtvor! Poté, co shlédly náš horologický workshop, přispěchaly také s vlastním příspěvkem. Tím si získaly přízeň i nás do té doby netečných ženatých účastníků, protože nám jde čistě o hodinky, ne o nějaké vypouklé tělesné části. Upraveno uživatelem salamio
Odesláno
  salamio napsal:
little_w: nejen, že se usmívaly, ale ty hodinky na druhé fotce jsou jejich vlastní výtvor! Poté, co shlédly náš horologický workshop, přispěchaly také s vlastním příspěvkem. Tím si získaly přízeň i nás do té doby netečných ženatých účastníků, protože nám jde čistě o hodinky, ne o nějaké vypouklé tělesné části.

Nejvíc mne zaujalo, jak někdo s takovým kultivovaným jazykem ve svých příspěvcích se na srazu ve verbální komunikaci omezí na pouhá dvě slova, z nichž dvě jsou sprostá... Reprodukci si odpustím, stejně by ji zařízl filtr zde na fóru.

Nepočítám "zpívaný" projev v ruském (sic!) a slovenském jazyce.

Odesláno (upraveno)
  Leclerc napsal:
Nejvíc mne zaujalo, jak někdo s takovým kultivovaným jazykem ve svých příspěvcích se na srazu ve verbální komunikaci omezí na pouhá dvě slova, z nichž dvě jsou sprostá...

No moment a co moje verše? :D

Upraveno uživatelem Kalifx

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...