bandicoot Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 nějaký předchozí fotky servírky a vokurky vcelku by nebyly?
tombed Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 poslední foto: co jsem měl čest poznat Salámka, řekl bych, že to je standartní 2 a více promilový Salamiovo výraz
Dantechno Odesláno 12. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Ty kravo ted cumim co pavouk udelal s tim prstem jak tam pozuje - takhle ho teda gumovej nemam !
tombed Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Dantechno napsal: Ty kravo ted cumim co pavouk udelal s tim prstem jak tam pozuje - takhle ho teda gumovej nemam ! tomu se říká křivice... zrovna ty bys to mohl Dane znát...
Dantechno Odesláno 12. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. března 2010 (upraveno) tombed napsal: tomu se říká křivice... zrovna ty bys to mohl Dane znát... Do tohoto srazu jsem se s tim nesetkal. Asi to bude vyhradne prazska zalezitost - pry tam ###### neni nic neobvykleho. EDIT: i.n.c.e.s.t. je koukam na cerne listine. Upraveno 12. března 2010 uživatelem Dantechno
Návštěvník salamio Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 bandicoot napsal: nějaký předchozí fotky servírky a vokurky vcelku by nebyly? Ty prase!
Z. Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 A kde máme Štíra v detailu? Já se tak snažil... A moje palačinkové makro? Z toho jsem si chtěl udělat pozadí.
flagolo Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Speciální okruh "palačinkové makro" člena Z. K hodnocení estetiských kvalit personálu se dostaneme hned v příští sadě
Gilius Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 vypadá to strašlivě Ale mohlo to bejt dobrý
Z. Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 flagolo napsal: Speciální okruh "palačinkové makro" člena Z. K hodnocení estetiských kvalit personálu se dostaneme hned v příští sadě Díky
pandice73 Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Tady Fazer:Bylo to dobry.Myslel sem,ze neco malo vypiju,ale proti Salamovi sem chlastem nedotcenej.Prijemne prekvapili clenove,ktere sem doposud blize neznal.Vcera sem mel zapas a byl sem este tak zmatlanej,ze me po prvni tretine soupli z prvniho do tretiho utoku a divim se,ze me nedali na beka nebo rovnou do brany.Pocitac furt nemam a tak se moc casto nevobevim.......................priste to udelame celorepublikove
Z. Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 pandice73 napsal: Tady Fazer:Bylo to dobry.....................priste to udelame celorepublikove Jo! Myslím, že po zveřejnění všech fotek přijedou rádi i Slováci.
flagolo Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Dostáváme se k personálu. Komentáře netřeba. Speciální tématické odbočky budou následovat. Taktéž chci poděkovat členovi Z. který, nepožívaje paragánskou tequillu, pořídil pro nás většinu těchto fotografií prakticky bez nároku na honorář.
little_w Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 obsluha vypada prijatelne. je fajn, kdyz se servirky usmivaji. clovek si potom nepripada jako ze je otravuje. (ted kibicuju jen na obecne urovni, pac jsem tam samozrejme nebyl. nikdo me nepozval )
Dantechno Odesláno 12. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. března 2010 little_w napsal: obsluha vypada prijatelne. je fajn, kdyz se servirky usmivaji. clovek si potom nepripada jako ze je otravuje. (ted kibicuju jen na obecne urovni, pac jsem tam samozrejme nebyl. nikdo me nepozval ) Ty ocasku , uz vidim jak se tahnes takovou dalku aby ses podival na poradny cesky prsa a nacpal se masem.
Návštěvník salamio Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 (upraveno) little_w: nejen, že se usmívaly, ale ty hodinky na druhé fotce jsou jejich vlastní výtvor! Poté, co shlédly náš horologický workshop, přispěchaly také s vlastním příspěvkem. Tím si získaly přízeň i nás do té doby netečných ženatých účastníků, protože nám jde čistě o hodinky, ne o nějaké vypouklé tělesné části. Upraveno 12. března 2010 uživatelem salamio
flagolo Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Dantechno napsal: uz vidim jak se tahnes takovou dalku aby ses podival na poradny cesky prsa..... Jako kdyby jsi Dane byl jinej...
Leclerc Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 salamio napsal: little_w: nejen, že se usmívaly, ale ty hodinky na druhé fotce jsou jejich vlastní výtvor! Poté, co shlédly náš horologický workshop, přispěchaly také s vlastním příspěvkem. Tím si získaly přízeň i nás do té doby netečných ženatých účastníků, protože nám jde čistě o hodinky, ne o nějaké vypouklé tělesné části. Nejvíc mne zaujalo, jak někdo s takovým kultivovaným jazykem ve svých příspěvcích se na srazu ve verbální komunikaci omezí na pouhá dvě slova, z nichž dvě jsou sprostá... Reprodukci si odpustím, stejně by ji zařízl filtr zde na fóru. Nepočítám "zpívaný" projev v ruském (sic!) a slovenském jazyce.
Dantechno Odesláno 12. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Jen bych podotknul ( jako obhajobu pokud sem nakoukne ma pritelkyne ) ze situace byly naaranzovany v muj neprospech.
Kalifx Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 (upraveno) Leclerc napsal: Nejvíc mne zaujalo, jak někdo s takovým kultivovaným jazykem ve svých příspěvcích se na srazu ve verbální komunikaci omezí na pouhá dvě slova, z nichž dvě jsou sprostá... No moment a co moje verše? Upraveno 12. března 2010 uživatelem Kalifx
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se