Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Karlovy Vary

Dantechno

Doporučené příspěvky

Fotky fakt super :thumbsup_anim:

4fazer: díky, že v tom karlovarským zmaru existuje taková knajpa, jako ta tvoje. Táhli jme pak ještě do nějakýho nonstopu, kde na mě, právě z toho zmaru, padla slušná depka. Tak se zbylému hardcore jádru omlouvám. Jinak asi nejlepší chronojízda.

4spiderer:

pamatuju se dobře?....chtěl si ty hodinky a já slíbil, že ti je za pivo dodělám...nebo to byl někdo jinej :helpsmilie:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Das si sestnact malejch,naky Morgany,Havany,Zeleny a pak se nestacis divit. :jawdrop:

Sedm smrtelných hříchů

Zlost

Marnivost

Obžerství

Lakota

Chtíč

Lenost

Závist

Hehehehe...a ďábel se směje :devil: ...minimálně dva z těchto sedmi tam jsou..... a můj je ten poslední :thumbsup_anim: Kluci...prostě PARÁDA :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

diky fsem za navstevu a tem co sem pokousal se omlouvam................cekal sem kultivovanej pokec vo hodinkach se vzdelancema na urovni a vono h...o.........po kazdem srazu prijdu o nekolik tisic mozkovejch bunek a po tomhle sem trhnul rekord.......jak ste urcite poznali,nejsem zadna velka myslivna a na foru prispivam je sporadicky ve forme vzdechu,kunkani,obdivneho funeni nabo nekomu lezu do p....e...po tomto srazu se me bunky jen tezko obnovi do puvodniho mnozstvi a moje qviqe se ustalilo na urovni-neco mezi Letajicim Cestmirem a patnikem,takze se da ocekavat,ze moje prispevky budou protkany citoslovci IA.Do budoucna se budu IA snazit psat na forum co IA nejmene,abych zbytecne neurazel svejma myslenkama intelektualni spicku v nasi vlasti.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Když vidím fotky a čtu komentáře z tohoto srazu a i jiných, divím se, že k nám na sucharské srazy, kde se bavíme o hodinkách ještě někdo vůbec jezdí. A navíc nás obsluhuje číšník, sice osobní ale pořád je to muž  :suicide_anim: .

Odkaz ke komentáři

hciq napsal:
4spiderer:

pamatuju se dobře?....chtěl si ty hodinky a já slíbil, že ti je za pivo dodělám...nebo to byl někdo jinej :helpsmilie:

Jojo, mas u me par piv, uz se na tu Karlovarskou limitku moc tesim :)

pandice73 napsal:
A proc nedelate Prazsky srazy ve Varech? :lol2:

Nekteri uz ano :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil
  xxxxxfazerxxxxx napsal:
ty Svijany to je pekna svinarna-dvakrat se mi vyparila zidle pod prdeli.........ne,ze bych si to pamatoval,ale rikal to Pandice

Zvláště si povšimněte, že žvanec nepustil.:D

post-147-1273950098.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...