hciq Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2010 Fotky fakt super 4fazer: díky, že v tom karlovarským zmaru existuje taková knajpa, jako ta tvoje. Táhli jme pak ještě do nějakýho nonstopu, kde na mě, právě z toho zmaru, padla slušná depka. Tak se zbylému hardcore jádru omlouvám. Jinak asi nejlepší chronojízda. 4spiderer: pamatuju se dobře?....chtěl si ty hodinky a já slíbil, že ti je za pivo dodělám...nebo to byl někdo jinej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2010 žije vůbec Kamil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2010 Das si sestnact malejch,naky Morgany,Havany,Zeleny a pak se nestacis divit. Sedm smrtelných hříchů Zlost Marnivost Obžerství Lakota Chtíč Lenost Závist Hehehehe...a ďábel se směje ...minimálně dva z těchto sedmi tam jsou..... a můj je ten poslední Kluci...prostě PARÁDA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2010 diky fsem za navstevu a tem co sem pokousal se omlouvam................cekal sem kultivovanej pokec vo hodinkach se vzdelancema na urovni a vono h...o.........po kazdem srazu prijdu o nekolik tisic mozkovejch bunek a po tomhle sem trhnul rekord.......jak ste urcite poznali,nejsem zadna velka myslivna a na foru prispivam je sporadicky ve forme vzdechu,kunkani,obdivneho funeni nabo nekomu lezu do p....e...po tomto srazu se me bunky jen tezko obnovi do puvodniho mnozstvi a moje qviqe se ustalilo na urovni-neco mezi Letajicim Cestmirem a patnikem,takze se da ocekavat,ze moje prispevky budou protkany citoslovci IA.Do budoucna se budu IA snazit psat na forum co IA nejmene,abych zbytecne neurazel svejma myslenkama intelektualni spicku v nasi vlasti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
old black Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2010 tombed napsal: žije vůbec Kamil? Žije. Ještě dnes o půl páté byl narozdíl ode mě čilej jako rybka (tradičně). Měli jsme minisraz ještě se sibiřanem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2010 old black napsal: Žije. Ještě dnes o půl páté byl narozdíl ode mě čilej jako rybka (tradičně). Měli jsme minisraz ještě se sibiřanem. tak to má výdrž, že by směřoval na sever? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2010 Když vidím fotky a čtu komentáře z tohoto srazu a i jiných, divím se, že k nám na sucharské srazy, kde se bavíme o hodinkách ještě někdo vůbec jezdí. A navíc nás obsluhuje číšník, sice osobní ale pořád je to muž . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2010 Jak už jsem psal, i v Praze je program srazů decentní a pak se všichni jezdí zcákat jinam ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pandice73 Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2010 rorda napsal: Jak už jsem psal, i v Praze je program srazů decentní a pak se všichni jezdí zcákat jinam ... A proc nedelate Prazsky srazy ve Varech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2010 hciq napsal: 4spiderer: pamatuju se dobře?....chtěl si ty hodinky a já slíbil, že ti je za pivo dodělám...nebo to byl někdo jinej Jojo, mas u me par piv, uz se na tu Karlovarskou limitku moc tesim pandice73 napsal: A proc nedelate Prazsky srazy ve Varech? Nekteri uz ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pandice73 Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2010 Jdu s Fazerem na SVIJANY,tak se kdyztak nekdo stavte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2010 spiderer napsal: Jojo, mas u me par piv, uz se na tu Karlovarskou limitku moc tesim Složíme se na sud - já bych si s dovolením také jedny dal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2010 Koukám na to Berte a příště vyrazíme. Troufneš si? Posledně jsem skončil na odtahu za Velkou Dobrou a na kladenský benzínce pak odolával nástrahám dvou středněvěkých chtivých pumpařek od zlatý podkovy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2010 xxxxxfazerxxxxx napsal: ty Svijany to je pekna svinarna-dvakrat se mi vyparila zidle pod prdeli.........ne,ze bych si to pamatoval,ale rikal to Pandice Zvláště si povšimněte, že žvanec nepustil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2010 QUOTE(xxxxxfazerxxxxx @ 13.5.2010 - 17:17) 429776[/snapback]-dvakrat se mi vyparila zidle pod prdeli......To druhé jsem málem nestihl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2010 Ještě pár obrázků... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2010 Evidentně super akcička. A ta tabule je více než lákavá........úplně "mňamózní" !!!!!! Řešili jste vůbec (aspoň trošku) hodinky??? Nebo jste se všeci zaměřili na tu sexy servírku s tím štírkem na krku??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2010 Ale jo, než začali pandice s fazerem vyprávět veselé historky z ... natáčení , tak jsme se věnovali i hodinkám. Já jsem si např. v KV uvědomil, že potřebuju diversky Oris. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2010 Ale nepotřebuješ Jen je chceš Koukám,že si Fazer i zchrupnul...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2010 Z. napsal: limitka 1/1 vyrobená mistrem Zdá se, že mistr se už s vytrčeným prostředníčkem narodil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se