colommbo Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 Děkuju ti, Jožko! Okrové byly náhoda jak hrom minulý týden, o modrých jsem věděl už delší dobu, ale nechtěl jsem je. Když se však zadařily okrové, dojel jsem si včera i pro modrásky... Jak se to tu psává - spokojenej parchant...?
CsabaC Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 nadhera..tie okrove su tie co boli na sbazare ci bazosi, ci sa zadarilo niekde uplne inde?
colommbo Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 Děkuju! Bylo to někde úplně jinde. Na antikprimu, shodou okolností od (i) zdejšího člena a ani nevím, jak se to stalo, asi "ten nahoře" nebyl doma nebo zrovna spal... Na to, že jsem ještě na jaře o Igeny vůbec nestál, docela slušný posun. Asi to zdejší chronofluidum...
Petr.S Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 Jo tak to Ty jsi mi je vyfouknul.... Než jsem se stihl vyjádřit a odpovědět....
Harwey Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 Vyse 9k za igeny....to uz je troska dost...
Tobi Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 Záleží na stavu hodinek,a když je krabička a třeba i záručák ,prostě komplet,tak stojí dnes i víc.
colommbo Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 (upraveno) Je i není, doba je teď prostě taková. Kdo do nich šel před pár lety, ceny byly nižší a nabídka širší. Pokud mají být v opravdu dobrém stavu a původní, musíš mít hodně velký štěstí, abys je pořídil za míň než 9tis.Kč. O případném kompletu se záručním listem a prodejkou nebo o okrových už ani nemluvím...P.S. Jak píše kolega Tobiška. Upraveno 9. listopadu 2017 uživatelem colommbo
Harwey Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 Kazdy mame svoje priority, ze ano;)
colommbo Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 A to máš naprostou pravdu! Je to o prioritách a taky trochu o tom, kdo je jaký (větší) blázen...
CsabaC Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 Ta cena je potom celkm fajn. Ani som nepostrehol na antiku :-) jedny su teda este na bazosi,ale skoro dvojnasobok a min. sklo a vlozka lunety na vymenu.
stenly Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2017 Občas se něco objeví na Aukru, ale jinak už je to bída. Bohužel, už toho mají dost sběratelé a pokud něco pustí, tak za cenu, jakou můžeme pozorovat. Další roli hraje to, že lidé dnes mají peníze a jsou ochotni za to ty peníze dát. Nevím, co by se muselo stát, aby šla cena dolů. Spíš si myslím, že cena půjde ještě hodně nahoru a za dva tři roky se budou Igeny prodávat za 25-30 tisíc. No a jelikož budou tyto hodinky prakticky nedostupné, lidi budou ochotni tyto peníze dát.
CsabaC Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2017 Tak ale zase uz za cenu 40tis. mas nove igeny v nereze a tie si tiez nekupuju na kvanta, tak cenu stracat z dlhodobého hladiska tiez nebudu. Samozrejme okrove su okrove. Ale take cierne, bezna klasika je tuctovka.
stenly Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2017 Nejde porovnávat novou Výrobu s něčím co už je 50let staré a už nikdy znovu vyrobené nebude. Nerezové pouzdro nemá absolutně žádnou sběratelskou hodnotu. Za pět let se začnou nerezová pouzdra tisknout ve firmách a za deset let si ho každý vytiskne doma. Tato revoluce, se původních 50let starých hodinek nedotkne, ba naopak, zvýší ještě jejich cenu.
colommbo Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2017 Napadá mě, ač dost neadekvátní, příměr s auty - za veterána v dobrém a původním stavu jsou dnes lidi ochotní taky zaplatit hodně, mnohdy víc než za nové...
CsabaC Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2017 nemyslel som tym, ze sa dotkne ceny. ale ak uz mam dat 30k (vynimka okrove), tak si zoberiem asi skor tie nove so ssafirom a nerezom, ktore s origo puzdrom od eltonu tiez budu mat o 20-30rokov hodnotu.ale ako to pises, asi by som mal prestat tie igeny nosit i ps2ky, aby to puzdro este malo aku taku hodnotu
CsabaC Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2017 ano, ale ak to porovnavas s autom..neporovnavame skodovky. ale nieco z coho je tiez vyrobených par kusov. nemyslim teraz renovovane igeny, ktore chrli elton na tony, staci len zaplatit. kolko igenov predaju, ci predali z tych co maju teraz v ponuke?
Jan_Jan_2006 Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2017 Ták ích máš komplet.GratulujemZdaleka nemá...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se