Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Mav.
Odesláno

já mám jasno a nikoho přesvědčovat nepotřebuju. Mám rád pestrý výběr, nejsem Rolex only.

No, jestli máš od každé značky v podpisu jeden pěkný kousek, tak něco asi o hodinkách víš a byl si tomu ochotnej hodně obětovat.

Jsou ty značky podle žebříčku? Jestli ne, hoď ho sem. A nebo na to máš svý vlákno?

Odesláno

To je škoda, trocha věcných argumentů by této debatě určitě prospěla.

Žádná debata tady neprobíhá, Mav. i ramon jen trolí.

Co jsem tady na foru, vlastnil jsem měl několik stovek hodinek, z toho pár Rolexek (asi 8). To co Rolex reprezentuje se blbě překonává. 

pěkně to má na webu napsaný Bechyně

http://www.hodinarstvibechyne.cz/cs/rolex/?utm_source=adwords&utm_medium=cpc&utm_content=ad1&utm_campaign=rolex&gclid=CMqe1Zu4_cwCFTUo0wodFdAHMA

Návštěvník Mav.
Odesláno

Pokutu si dej, zasloužíš si jí. Výtěžek z pokuty prosím poukaž na účet Chronomagu jako svůj členský příspěvek.

Jestli chceš doporučení co si koupit místo Multiply tak to je těžký, ono všechno ostatní je o hodně lepší takže máš pak hrozně moc na výběr :D

Pokud tě napadla zrovna 911 Carrera S tak mohu doporučit, akorát to neuveze 6 lidí jako Multipla.

Tu Multiplu jsem nikdy nevlastnil. Krizi středního věku jsem si zatím léčil jen New Beetle, asi díky šetrnosti a tak tak, že to nedopadlo i Boxterem. Ale jednou, kdo ví...

Odesláno

Já dovedu pochopit, ze někdo vášnivě diskutuje o hodinkách, co má rád. A značka je celkem putna.

Ale proč někdo věnuje tolik úsilí, aby si odplivnul na to, co se mu z libovolného důvodu nelíbí, tak tomu nerozumím.

A pokud jde o cenu... Překvapivě u luxusního a zbytného zboží se cena neřídí jen náklady na výrobu a užitnou hodnotou.

Příjemnou zábavu, jdu tohle kino zase sledovat do zadní řady.

Návštěvník Mav.
Odesláno

Žádná debata tady neprobíhá, Mav. i ramon jen trolí.

Co jsem tady na foru, vlastnil jsem měl několik stovek hodinek, z toho pár Rolexek (asi 8). To co Rolex reprezentuje se blbě překonává. 

pěkně to má na webu napsaný Bechyně

http://www.hodinarstvibechyne.cz/cs/rolex/?utm_source=adwords&utm_medium=cpc&utm_content=ad1&utm_campaign=rolex&gclid=CMqe1Zu4_cwCFTUo0wodFdAHMA

Mají to dobře napsané. Tak mne napadá, že lepší než Rolexy vlastnit, by bylo vlastnit celý Rolex, a nebo pro něj alespoň pracovat.

Odesláno

No, jestli máš od každé značky v podpisu jeden pěkný kousek, tak něco asi o hodinkách víš a byl si tomu ochotnej hodně obětovat.

Jsou ty značky podle žebříčku? Jestli ne, hoď ho sem. A nebo na to máš svý vlákno?

něco málo na nošení

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/14702-rodinné-foto/?p=1683867

Mají to dobře napsané. Tak mne napadá, že lepší než Rolexy vlastnit, by bylo vlastnit celý Rolex, a nebo pro něj alespoň pracovat.

Rolex vlastní nadace, ale jestli něco umíš, můžeš to zkusit se zaměstnáním

Odesláno

Neni treba kohokoli presvedcovat o kvalite hodinek Rolex, ale je naprosty nesmysl presvedcovat nekoho o tom, ze namaji takovou hodnotu, aby staly za ty penize.

Návštěvník Mav.
Odesláno

Rolex vlastní nadace, ale jestli něco umíš, můžeš to zkusit se zaměstnáním

Jo umím. Zagůglíme, uvidíme.

Na vlastní žádost byl jsem přijat, za ředitele firmy Rolex...

Návštěvník Mav.
Odesláno

No ale, když jseš ve skutečnosti tak patalogickej případ, proč se nevrátit k původnímu tématu vlákna? Jestli nevlastníš nějakou solární elektrárnu, tak to může dělat už zajímavý procentítko z platu, nebo ne?

Návštěvník Mav.
Odesláno

Možná trochu víc než pár. Nešlo by z toho vyskládat už kulatý mega?

Návštěvník Mav.
Odesláno

Optám se. Musim se v Rolex trochu vzdělat. Zatím mi to ta jejich směsná cena nedovolila.

Návštěvník Mav.
Odesláno (upraveno)

Jestli si dobře pamatuju to korunku místo dvanáctky a zubatou lunetu, tak to může být něco jako toto (snad jsem nevybral dámský model). I když on je schopný si koupit i v lunetě ty diamanty.

Tedy Datejust a SCIFI má bezvýznamný bod.

rolex-datejust-white-arabic-dial-18k-whi

Upraveno uživatelem Mav.
Odesláno

Neni tedy ponekud ukvapene tvrdit, ze nemaji hodnotu adekvatni cene, kdyz se v nich musis teprve trochu vzdelat???

Optám se. Musim se v Rolex trochu vzdělat. Zatím mi to ta jejich směsná cena nedovolila.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...