little_w Odesláno 10. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. července 2009 Karloss a Quasar007: ty omyly me mrzi. Uz se to nejak vyresilo? Pokud ne, asi budu od nich jeste neco objednavat pro sebe (dostal jsem pasek navic pri koupi Traseru od clena fora, ale spatne jsem ho urizl, coz me uz z principu nastvalo, tak si ho objednam znovu, na pokus c. 2 o spravne seriznuti). Kdyz tak Vam pres SZ poslu seznam, kdo co objednal, snad by se dalo vytipovat, kdo by to mohl mit. Uz jsem se skoro radoval, ze to probehlo hladce... ale bylo by to az moc dokonale. Vazne se omlouvam.
little_w Odesláno 10. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. července 2009 ahoj jaka byla dovolena? ad Karloss - vyrizeno, letmo jsme se setkali a pasky prohodili dovolena byla super. jenom mi pripadala silene kratka! a na letisti jsem se nudil, nemel jsem s kym dat kafe ja teda napisu Quasarovi a zkusim zjistit, jestli to byl omyl modeny nebo muj... a nejak to vyresime. diky.
little_w Odesláno 10. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. července 2009 me to povidej - utekl mi tyden dovolene a jeste jsem se ani nestacil dospat... kafe... no jo... kdyby nemel jine vyuziti pro oranzovy remen, klidne se ho ujmu nekde to kikslo, byl opravdu objednan jako 22mm, viz objednavka na druhe strane tematu. ja to vidim tak, ze 22mm se do 20mm roztece vleze - resp. uvazuji o tom, ze do tech svych Citizenu dam 22mm pasek... mam pocit, ze tam je tak 1mm mezirka a kdyz jsem tam zkusmo daval 22mm, tak to tam slo docela na pohodu.
Quasar007 Odesláno 10. července 2009 Nahlásit Odesláno 10. července 2009 Chybu jsem udělal já při potvrzení objednávky, přehlédl jsem v rekapitulaci, že se jedná o 22mm. Tímto jej mám nadbytečný a je k dispozici pro kohokoliv kdo o něj projeví zájem. Na "monstra" jsem nasadil F1 a řekl bych že jim sedí dobře. Zkusím dodatečně udělat nějaké "rozumné" foto.
little_w Odesláno 28. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. září 2009 ------------------------------------------------------------------ (to je tlusta cara za minulou akci) zitra nebo pozitri si neco objednavam z modeny. par kousku uz par lidem beru, ale na par by jeste mohlo byt misto. kdyz tak piste sem. (tim "parem" myslim dva nebo tri, ne krabice za 400 dolaru jako minule. jo, a diky minulemu nakupu by byla krome slev modeny jeste sleva dalsich 10%.
little_w Odesláno 29. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 29. září 2009 neaktualni. objednavka odeslana.
kejklik Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2010 Oprašuji téma: cítím potřebu nějaké gumy do bazénových hodinek, budu objednávat něco z produkce Modena straps. Pokud má někdo zájem se přidat, prosím konkrétní údaje do SZ. http://www.modenawatch.com/main.sc
kejklik Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2010 Uzávěrku vidím na 4. února, aby zboží stíhali v pátek poslat a po neděli by bylo v ČR.
Baker Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2010 OK, cekam jedny hodinky a nejsem si jist rozteci. Do 4.2. casu dost.
kejklik Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2010 zatím jedna objednávka, uzávěrka 4.2. se blíží. Pokud bude zájem, ozvěte se na SZ.
Henry Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2010 Má někdo zkušenost s NATO strapem? Ta přezka vypadá na obrázku dost fórově. http://www.modenawatch.com/product.sc?prod...p;categoryId=17
jiriskopal68 Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2010 Já chci objednat tady http://www.divestraps.com/shop/1468, dražší, ale kvalitka
Henry Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2010 nato strapy mam od mnoha vyrobcu v mnoha provedenich, ty od modeny jsou temer nepouzitelne, sorry Díky za komentář. Rozhodně se jím budu řídit.
PRS516 Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 zatím jedna objednávka, uzávěrka 4.2. se blíží. Pokud bude zájem, ozvěte se na SZ. as PRS516, objednávám 1ks, viz níže, nebo mi sem, pls napiš jak jinak vyzvednutí osobně v Praze http://www.modenawatch.com/product.sc?prod...mp;categoryId=2 1ks/black / 20mm - MODENA F1 style Rubber díky PR
pato31681 Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 Ako to momentalne vyzera s remienkami? Uz dorazili? Diky za info
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se