Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Karloss a Quasar007: ty omyly me mrzi. Uz se to nejak vyresilo? Pokud ne, asi budu od nich jeste neco objednavat pro sebe (dostal jsem pasek navic pri koupi Traseru od clena fora, ale spatne jsem ho urizl, coz me uz z principu nastvalo, tak si ho objednam znovu, na pokus c. 2 o spravne seriznuti).

Kdyz tak Vam pres SZ poslu seznam, kdo co objednal, snad by se dalo vytipovat, kdo by to mohl mit.

Uz jsem se skoro radoval, ze to probehlo hladce... ale bylo by to az moc dokonale. Vazne se omlouvam.

• Odpovědi 135
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
ahoj :)

jaka byla dovolena? :)

ad Karloss - vyrizeno, letmo jsme se setkali a pasky prohodili :)

dovolena byla super. jenom mi pripadala silene kratka! a na letisti jsem se nudil, nemel jsem s kym dat kafe :)

ja teda napisu Quasarovi a zkusim zjistit, jestli to byl omyl modeny nebo muj... a nejak to vyresime. diky.

Odesláno
me to povidej - utekl mi tyden dovolene a jeste jsem se ani nestacil dospat... :D

kafe... no jo... :crying_anim02:

kdyby nemel jine vyuziti pro oranzovy remen, klidne se ho ujmu ;)

nekde to kikslo, byl opravdu objednan jako 22mm, viz objednavka na druhe strane tematu. ja to vidim tak, ze 22mm se do 20mm roztece vleze - resp. uvazuji o tom, ze do tech svych Citizenu dam 22mm pasek... mam pocit, ze tam je tak 1mm mezirka a kdyz jsem tam zkusmo daval 22mm, tak to tam slo docela na pohodu.

Odesláno

Chybu jsem udělal já při potvrzení objednávky, přehlédl jsem v rekapitulaci, že se jedná o 22mm.

Tímto jej mám nadbytečný a je k dispozici pro kohokoliv kdo o něj projeví zájem. Na "monstra" jsem nasadil F1 a řekl bych že jim sedí dobře. Zkusím dodatečně udělat nějaké "rozumné" foto.

• po měsících...
Odesláno

------------------------------------------------------------------

(to je tlusta cara za minulou akci)

zitra nebo pozitri si neco objednavam z modeny. par kousku uz par lidem beru, ale na par by jeste mohlo byt misto. kdyz tak piste sem. (tim "parem" myslim dva nebo tri, ne krabice za 400 dolaru jako minule. :)

jo, a diky minulemu nakupu by byla krome slev modeny jeste sleva dalsich 10%.

• po měsících...
Odesláno
nato strapy mam od mnoha vyrobcu v mnoha provedenich, ty od modeny jsou temer nepouzitelne, sorry

Díky za komentář. Rozhodně se jím budu řídit.

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...