Wizard Odesláno 1. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2009 (upraveno) Kluci, sledujete tenis ? Co říkáte na překvapivé výsledky letošního ročníku ? Neveřím vlastním očím, Nadal venku, prohrál se Soderlingem, Djokovič s Kohlschreiberem, Verdasco s Davidenkem a teď Federer prohrává Haasem. Koho tipujete jako vítěze, já to vidím na Del Potra. Editace vypadla čárka Upraveno 1. června 2009 uživatelem Wizard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 1. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2009 Tak jestli se Hass nesebere tak nastartuje Rogera na vitezstvi v turnaji ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 1. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2009 dá s ena to koukat někde po netu? děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 1. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2009 Já myslel, že to je diskuze k limitovaným modelům aut od Peugeota ve výbavě Roland Garros!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 1. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2009 Já myslel, že to je diskuze k limitovaným modelům aut od Peugeota ve výbavě Roland Garros!!! Není :-). Jen doplním - Roger to otočil z 0:2 na 3:2 , stihl Haasovi dát kanára a postupuje dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2009 Si myslím teda, že vyhraje FeDex. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2009 Přál bych to Rogerovi, ale vidím tam další 4 hráče (Monfils, Del Potro, Davyděnko a Murray), kteří to můžou vyhrát. Rafa si mě definitivně získal, jak přeje vítězství Rogerovi. Tihle dva měli být ve finále, jejich rivalita z posledních let je naprosto úžasná a tenis má reklamu jako hrom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2009 Přál bych to Rogerovi, ale vidím tam další 4 hráče (Monfils, Del Potro, Davyděnko a Murray), kteří to můžou vyhrát. Rafa si mě definitivně získal, jak přeje vítězství Rogerovi. Tihle dva měli být ve finále, jejich rivalita z posledních let je naprosto úžasná a tenis má reklamu jako hrom. Asi to je jen můj pocit, ale já to Nadalovi prostě nevěřím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mav Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2009 Federer by si vítězství určitě zasloužil, ale nesmí začít hrát až za stavu 0:2, protože příště by proti němu už nemusel stát Haas, ale třeba někdo jako Murray. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2009 Asi to je jen můj pocit, ale já to Nadalovi prostě nevěřím... Já ti nevím, viděl jsem předávací ceremoniál v Madridu před 2 týdny, kdy Nadal sám od sebe začal Rogerovi říkat něco vtipného a pak se oba dost nasmáli. Na to, že Rafa zrovna prohrál, tak to bral úplně sportovně, narozdíl od Rogera, který po Australian Open... však víš co myslím Tenis mám strašně moc rád a bez těchto dvou velikánů by mě tak nebavil, ať už jsou jací jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wizard Odesláno 2. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2009 (upraveno) to alesio tenis můžeš sledovat na netu na stránkách Eurosportu, je to placená služba, která Ti však umožňuje sledovat zápasy na všech kurtech. Teď už to pozbylo důležitosti, protože je čtvrtfinále a to se zápasy přenášejí postupně. Ledaže by jsi chtěl sledovat i dámský tenis, který podle mého názoru postrádá náboj, chybí rozšířená špička. Číslo 1 D.Safinová nevyhrála ani jeden turnaj Grand Slamu a to je slabota. Jako budoucí šampionku vidím mladou Dánku Wozniack. Pořád fandím Del Potrovi, ale když nevypadl Federer, bude to mít těžké. A.Murray mistr defenzivy dnes nejspíš prohraje s bombarďákem s Chile Gonzalesem. Těším se na zápas pohaslých hvězd Soderlinga s Davidenkem. Upraveno 2. června 2009 uživatelem Wizard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxs Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2009 U mužov by to mohol byť Federer. Aspoň mu to prajem,. Možno keď bude hrať Söderling tak ako do teraz, tak by mohol prekvapiť. Baby vyhrá naša Cibuľka. Bez debaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2009 U mužov by to mohol byť Federer. Aspoň mu to prajem,. Možno keď bude hrať Söderling tak ako do teraz, tak by mohol prekvapiť. Baby vyhrá naša Cibuľka. Bez debaty Federerovi fandím tiež, aj Cibuľka si to zaslúži. V nohách a rukách to už má, a ak ju nesklame psychika... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2009 U mužov by to mohol byť Federer. Aspoň mu to prajem,. Možno keď bude hrať Söderling tak ako do teraz, tak by mohol prekvapiť. Baby vyhrá naša Cibuľka. Bez debaty Moc bych to přál starému pardálovi Söderlingovi. Ale, ale Ty náš malý slovenský nacionalisto , díval jsem se na pavouka. Pokud postoupí přes uřvanou Šarapovovou čeká ji v semifinále Dinara Safinová a ta Cibulkovou v pohodě smázne . Jinak bych rád viděl jako vítězku Australanku Stosurovou, teď má Rumunku a pak by ji čekala svalnatá Williamsová, tu dostane na kolena a ve finále ji bude čekat Safinová a nakonec slavné vítězství. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2009 Cibulková tu Šarapovovou celkem drtí. 6:0, 3:0... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2009 (upraveno) Teda co Söderling provedl s Davyděnkem... Z žen mě nejvíce zaujala Sorana Cirstea, fakt hezká tenistka a bojovnice. edit: fotečky Upraveno 2. června 2009 uživatelem Skipi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2009 Teda co Söderling provedl s Davyděnkem... ...........fakt hezká tenistka............... Söderling je těžkej frajer, moc bych mu vítězství přál, ale je to fikce, okolo má samej těžkej kalibr, Gonzales, Murray, Robredo (další můj kůň), Del Potro, Federer, bude to mít těžké. tím se nevyhrává Šarapovova těžce prohrála 6:0, 6:2. Mám radost je že konec. Teď v přímém přenosu Murray a Gonzales, to bude jiné kafe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxs Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2009 Moc bych to přál starému pardálovi Söderlingovi. Ale, ale Ty náš malý slovenský nacionalisto , díval jsem se na pavouka. Pokud postoupí přes uřvanou Šarapovovou čeká ji v semifinále Dinara Safinová a ta Cibulkovou v pohodě smázne . Jinak bych rád viděl jako vítězku Australanku Stosurovou, teď má Rumunku a pak by ji čekala svalnatá Williamsová, tu dostane na kolena a ve finále ji bude čekat Safinová a nakonec slavné vítězství. Malý slovenský nacionalista je niečo ako umiernený islamský radikál? Mademoiselle Sibulkova 6:0,6:2. Safinu už porazila, to zvládne ale bude to boj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2009 Malý slovenský nacionalista je niečo ako umiernený islamský radikál? Mademoiselle Sibulkova 6:0,6:2. Safinu už porazila, to zvládne ale bude to boj. Cha, cha, počkej ve čtvrtek, raději se nedívej, to bude rychta . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2009 a Otta Cerny zase vysila pekny hovno na te sve CT4. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se